Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aralık ayında çektirdim bende hala kalamadım, ama bizde malesef eşimden kaynaklı eşim tedavi oluyor şuan.Merhaba arkadaslar varmı aranzda rahım filmi cekilip benm gıbı gebe kalamayan...yazın lütfen![]()
Bende 2. İstiyorum ve insaallah nasip eder Rabbim isteyenwBen ilk 2014 kasımda cekıldım.3 ay sonra gebe kaldm kızıma..6 ay önce tekrar cekıldm sag tüp tıkalı cıktı dr 6 ay bekleyelım dedi.2.bebiş için ugrasyrx bakalm baskansorun yok sukurRabbim bu hayırlı ayların hürmetine kımseyi evlatsız bırakmasın hayırlı saglıklı evlat nasip etsn
Bende 4 seneyi bitirdim bekliyorum bebeğimi inşallah gelecek bende çekildim ama kalamadım eşimde varikosel çıktı o da ameliyat oldu ama 1 sene olacak ameliyat olalı hala birşey yokMerhaba arkadaslar varmı aranzda rahım filmi cekilip benm gıbı gebe kalamayan...yazın lütfen![]()
Bende düşünüyorum ki Allah herkese sevcek kadar bir tanecik versin yine isterse yine versin ama hiç olmayanlar için daha zorŞu mübarek aylar hürmetine rabbim kimseyi evlat sevgisinden evlat kokusundan mahrum bırakmasın...kimsenin içi yanmasın...anne baba olmayı tüm isteyenlere nasip etsn insallah... gönlünüzü ferah tutun elbet rabbim duyacak dualarımızı rabbim herseyin en iyisini bilir![]()