- 2 Temmuz 2023
- 1.223
- 584
- 43
- 26
- Konu Sahibi denizperisii
-
Evet evet yapılması gereken her şey yapıldı ve normalTabii ki olanlar var hiçbir şey olmasa bile sonradan hamile kalan insanlar çok fazla. Eşiniz de baktırdı mı sperm örneği falan verdi mi?
Çok sevindm adınızaEvet evet yapılması gereken her şey yapıldı ve normal
İnanın hepsini denedim ama olmadıÇok sevindm adınızaİlişkiden sonra hemen duş almayın. Ben hamile kaldım iki ay üst üste biri kimyasal oldu maalesef, şu an hamileym ve ben ilişkiden sonra sabaha kadar duş almadım yattım uyudum. Biraz da olsa faydası var sanırım
MerhabaÇok sevindm adınızaİlişkiden sonra hemen duş almayın. Ben hamile kaldım iki ay üst üste biri kimyasal oldu maalesef, şu an hamileym ve ben ilişkiden sonra sabaha kadar duş almadım yattım uyudum. Biraz da olsa faydası var sanırım
Ben istenmeyen gebelik yaşamıştım kimyasalda yani hiç aklımızda yoktu bebek...biz kimyasaldan sonra istemeye başladık ama kimyasaldan sonra çabuk hamile kalınıyormuş ben hep buna bağladımİnanın hepsini denedim ama olmadısizin kaç ayda oldu acaba ben kimyasal bile yaşamadım
Önce biraz bacaklarınızı kendinize toplayarak yatın sonra istediğiniz gbi zaten 20 dakika içinde spermler gideceği yere ulaşıyodurMerhaba
Kusura bakmayın özel bir soru ama bende bu ay sabaha kadar bekliyorum sabah işe gitmeden kalkıp duşa giriyorum. Yatış şeklimiz önemli mi acaba sabaha kadar sırt üstü mü yatmak gerek.
Peki teşekkür ederim.Önce biraz bacaklarınızı kendinize toplayarak yatın sonra istediğiniz gbi zaten 20 dakika içinde spermler gideceği yere ulaşıyodur
bugünü değerlendir mutlakaa kopkoyu çıkmış. Duş almadan uzan umarım olur canımPeki teşekkür ederim.
Bende 9 aydır evliyim. evlendim korunduğum halde ilk ayda hamile kaldım ama 8 haftalıkken kalbi durdu mart ayında bebeğimin kürtaj oldum nisan ayından beri deniyoruz olmuyor. Sormak istedim bugünde yumurtlama günümEki Görüntüle 3296361
Evett bide yapar yapmaz çıktı bu net çizgi yaaa.bugünü değerlendir mutlakaa kopkoyu çıkmış. Duş almadan uzan umarım olur canım
bence bugünü değerlendir yarını da değerlendir sperm sorunu yoksa...Evett bide yapar yapmaz çıktı bu net çizgi yaaa.
Bende şaşırdım
Yarında değerlendircek miyiz yoksa bir dolu bir boş mu olsaa
Ayy çook soru sordumm
Valla var mı yok mu bilmiyorum.bence bugünü değerlendir yarını da değerlendir sperm sorunu yoksa...
Olsun bee değiyor o yorgunluğa...Sonu çok güzelValla var mı yok mu bilmiyorum.
Ama dediğim gibi hamile kalabiliyorum. 6 ayda sıkıntı olmadıysa yoktur. Neyse bir gün daha değerlendiririz . Ya bide çalışıyorum zor geliyor valla sürekli yapmakta
Allahım İnşallah tüm isteyenlere ve benim gibi kursağında kalanlarlara tekrar nasip etsin hayırlısı ile sağlıcaklaOlsun bee değiyor o yorgunluğa...Sonu çok güzel
Amin inşallah Allah kimin gönlünden geçiyorsa ona nasip etsinAllahım İnşallah tüm isteyenlere ve benim gibi kursağında kalanlarlara tekrar nasip etsin hayırlısı ile sağlıcakla
Bolcaaa AminnnAmin inşallah Allah kimin gönlünden geçiyorsa ona nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?