HSG!!! Kabusum Oldu Resmen. Destek Olun Ne olur :(

labfaresi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
2.671
5.299
158
Arkadaşlar doktorum HSG çektirmem gerektiğini söylüyor. Ancak videolarını gördüm ve bazı arkadaşların tecrübelerini okudum. Zaten vajinismusu yeni atlattım. Şu an elim ayağım titremeye başladı.

Gerçekten çok mu kötü birşey bu HSG? Anestezisiz olunca dayanılmaz mı? Ne olur tecrübesi olanlar bana birşeyler yazsın. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum şu an

Bir de özel hastanelerde anestezili HSG fiyatları 500 TL'den başlıyor. Devlette anestezili HSG çekilemiyor mu? Ankara'da HSG çektirenler öneride bulunabilir mi?

Kiminde agrısız olur kiminde ağrılı ama çokta ağrılı sancılı bir durum değil.

Sezeryan olup 2 ay yatanda var, ilk günden kalkan da.

Tamamen sana ve doktoruna bağlı bir olay.

Kiminde agrısız olur kiminde ağrılı ama çokta ağrılı sancılı bir durum değil.

Sezeryan olup 2 ay yatanda var, ilk günden kalkan da.

Tamamen sana ve doktoruna bağlı bir olay.

siz yaptırdınız mı? süreç nasıldı?

Yakınlarımda yaptıranlar var ve kimse acayip ağrılı gibi birşey demedi. Az ve anlık acı diye tanımladılar. Anestezili yaptırsan zaten hiç hissetmeyeceksin.

anestezili fiyatları da çok yüksek. cesaret edemiyorum anestezisiz olana da

anestezili fiyatları da çok yüksek. cesaret edemiyorum anestezisiz olana da
Ankara da bir bilgim yok canım. Ama devlet hastaneleri anestezili yapmıyor diye biliyorum. Özel hastaneler yapar ama. İstanbul da echomarda çektirdim ben. Ağrı olmadı sadece içinde balon şişiyormuş gibi bir basınç hissi oluşuyor. Zaten çok kısa bir işlem

bende vajinismus da vardı düşününce bile geriliyorum. kaç dakika sürüyor

Ben yaptırdım hiç sancı ağrı bisey hissetmedim. Cektirmeden önce bayağı ağlamıştım hatta, bende korkmuştum baştan. Doktor ve hemşire korkacak bisey yok desede rahatlamak için diyor sanmıştım. Çekime başladılar bir ilaç sıkıldı rahime ben bittigini basladigini anlamadan bitti dedi doktor. Korkum şaşkınlığa döndü .. anestezi falan yaptirilacak bir işlem değil kesinlik le. Ozelde 200 tlye cektirmistim geçen sene.

Doğum sezeryan kürtaj falan düşününce hsg çektirmek bunların yanında sanki serum taktırmak kadar kolay bir işlem .. anestezi daha ağır bir işlem hsg den.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…