Gebeliğe Hazırlık HSG ile İlgili [ÖNEMLİ]

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

labfaresi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
2.671
5.299
158
Arkadaşlar normalde adetim 8 gün sürüyordu. Ona göre hsg randevusu aldım bitişinden 4 gün sonraya. Ancak aksi gibi 5 gün sürdü. Dolayısıyla bitiminden 7 gün sonraya oldu şimdi randevu. Sizce tarihi değiştirmeli miyim?

randevu aldığınız merkeze iletmelisiniz çünki uzun bi tarih normalde adet bitiminden sonra 3 gün içerisinde çekilmesi gerekiyor

Bence degistirmene gerek yok cnm, benimkide 7gün sürer doktor bittikten 3 gün snra gel cekwlim demişti yani adetin 10.günü çekilmiş oldu. seninde 12.günü olmuş olacak gayet normal. Ama yinede doktorunu arayip sor için rahat eder. Geçmiş olsun

Gerçi yukarıda arkadaşında dediği gibi sen en iyisi cekilecegin yeri ara sor bittikten snra 1 hafta içinde çekilebilir diolar ama bellimi olur erken yumurtlama yada rahimde kalinlasma gibi durumlar oluşabilir.oyüzden onlar karar versin bizim dememizle olmaz cnm

doktorumla konuştum şimdi 7 gün içinde çekilebilir sorun değil dedi. değiştirmicem o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…