- 19 Mart 2023
- 195
- 64
- 24
- Konu Sahibi Aysegul Alav
Hanımlar bir kadın hsg çekildiği ayda hamile kalırsa gebeliği nasıl olur sağlıksız mi olur acaba? Bebek sorunlu mu olur?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence Y rahimle bundan cekinmelisinHayır canım ne alakası var, etrafımda hep HSG filmi sonrası doğum yapan insanlar var, maşallahları var, ben de salı günü çekindim, inşallah sağlıcakla hayırlısıyla hamile kalırım bı ay
Bir problem olmaz.Hanımlar bir kadın hsg çekildiği ayda hamile kalırsa gebeliği nasıl olur sağlıksız mi olur acaba? Bebek sorunlu mu olur?
Ne diyosun anlamadım,Bence Y rahimle bundan cekinmelisin
Şifa olsun inşallah bu salıi cekildiniz. Bnede geçen cuma cekildimHayır canım ne alakası var, etrafımda hep HSG filmi sonrası doğum yapan insanlar var, maşallahları var, ben de salı günü çekindim, inşallah sağlıcakla hayırlısıyla hamile kalırım bı ay
Benim Y rahmimle konunun ne alakası varBence Y rahimle bundan cekinmelisin
İnşallahBir problem olmaz.
Y rahim var sizde ya doktor ne dedi? Sorun değil mi dedi?Ne diyosun anlamadım,
Evet bu salı çekindim, ilk iki gün kahverengi akıntım oldu ama az az. Şimdi iyiyim yumurtlama günlerimi değerlendiriyorum, sağlıklı beslenmeye çalışıyorumŞifa olsun inşallah bu salıi cekildiniz. Bnede geçen cuma cekildim
Ben hsg den 2 ay sonraa gebe kaldim. Dr sorun olmaz demişti. Ama araştırdım ve gördüm ki ilk ay gebe kalınca düşük olabiliyormuş gibi yazılar okudum. Rahim şekli ve radyasyon ile ilgili olduğunu okumuştum. Tabi sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alanlarda var bu süreçte.. Nasip kısmet. Ben ilk ay korunmadim fakat bebek tutmadı 2.ay tuttu. Şuan gebeyim 17 hflikHanımlar bir kadın hsg çekildiği ayda hamile kalırsa gebeliği nasıl olur sağlıksız mi olur acaba? Bebek sorunlu mu olur?
Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bize inşallahBen hsg den 2 ay sonraa gebe kaldim. Dr sorun olmaz demişti. Ama araştırdım ve gördüm ki ilk ay gebe kalınca düşük olabiliyormuş gibi yazılar okudum. Rahim şekli ve radyasyon ile ilgili olduğunu okumuştum. Tabi sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alanlarda var bu süreçte.. Nasip kısmet. Ben ilk ay korunmadim fakat bebek tutmadı 2.ay tuttu. Şuan gebeyim 17 hflik
Bende yumurtlama günlerimi değerlendiriyorum dün doktora gittim yumurtam büyümüştü ilişkiye girdik ve bugün de kasıklarım ağrıyor neden acabaEvet bu salı çekindim, ilk iki gün kahverengi akıntım oldu ama az az. Şimdi iyiyim yumurtlama günlerimi değerlendiriyorum, sağlıklı beslenmeye çalışıyorum
Biliyo musun, hsg den sonra benim de bu ay yumurtlamada çok kasık ağrım var,Bende yumurtlama günlerimi değerlendiriyorum dün doktora gittim yumurtam büyümüştü ilişkiye girdik ve bugün de kasıklarım ağrıyor neden acaba
Allah Allah neden acaba inşallah iyi birseydirBiliyo musun, hsg den sonra benim de bu ay yumurtlamada çok kasık ağrım var,
Amin kuzucum, inan çok yoruldumAllah Allah neden acaba inşallah iyi birseydir
Anestezi ile cektirince korun derler Anestezisiz cekildiysen gerek yok.Ben 8 ay önce çektirdim sol tüpüm kapalı çıktı hamile kalmadım hiç şimdi yine Rahim filmi cektirdim Anestezisiz hemde tıkalı tüpü açtılar.Doktor 5-6 ay deneyin filimden sonra gebe kalanlar var dedi.Hanımlar bir kadın hsg çekildiği ayda hamile kalırsa gebeliği nasıl olur sağlıksız mi olur acaba? Bebek sorunlu mu olur?
Anestezi ile cektirince korun derler Anestezisiz cekildiysen gerek yok.Ben 8 ay önce çektirdim sol tüpüm kapalı çıktı hamile kalmadım hiç şimdi yine Rahim filmi cektirdim Anestezisiz hemde tıkalı tüpü açtılar.Doktor 5-6 ay deneyin filimden sonra gebe kalanlar var dedi.
Ben cumartesi günü kontrole gittim bana gün verdi su günlerde ilişkiye girin diye korunun falan demediAnestezi ile cektirince korun derler Anestezisiz cekildiysen gerek yok.Ben 8 ay önce çektirdim sol tüpüm kapalı çıktı hamile kalmadım hiç şimdi yine Rahim filmi cektirdim Anestezisiz hemde tıkalı tüpü açtılar.Doktor 5-6 ay deneyin filimden sonra gebe kalanlar var dedi.
Güzel sonuçlar alırsınız inşallahhhh bende bugün çekildim hsg 1 yıldır deniyoruz gerçekten yorucu bir süreç , bende hep okudum yazılanları hsgden sonra hamile kalanlar olmuş yumurtlama günlerini değerlendirip batı beklemek kalıyor geriyeBende yumurtlama günlerimi değerlendiriyorum dün doktora gittim yumurtam büyümüştü ilişkiye girdik ve bugün de kasıklarım ağrıyor neden acaba