• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg flmi

Asminhele

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2017
49
7
1
Arkadaslar 18 ekimde hsg rahim filmi cekicem agrisi varmi bide ozel hastane deqil anestesizi istesem verilermi

Arkadaslar 18 ekimde hsg rahim filmi cekicem agrisi varmi bide ozel hastane deqil anestesizi istesem verilermi
canım bende çekilcem ağrısı kişiye göre değişiyormuş bide devlet hastanesi anestezi yapmıyor sadece özelde isteğin üzerine anestezi alabilirsin

Anladim umarim aqrisiz gecer
rahim ağzı darsa yada tıkanıklık varsa falan biraz sancı oluyormuş ama problem yoksa daha rahat geçiyormuş..bide insanın kendini kasmaması önemli zaten çok kısa bir işlemmiş..ben kendime şöyle telkin veriyorum : ''sen anne olmak istiyorsun normal doğuma nasıl katlanacaksın beş dakikalık sancıya katlanamayacaksan :emir_bebek::KK16: ''

Anestezi istesen verirler ama hiç gerek yok korkma, ben bosuna korkmuşum bu muymuş dedim yaptirdigimda ayni jinekolojik muayene gibi, ilaci salarken hissediyosun saldigini tüplerin açıksa eğer, inan korkcak bisey yok, acı esigin yüksek mi :)

Ben salı günü çektirdim 2 saat sancı çektim film çekilirken adet savcısının 2 3 katı ağrı yaşadım anestezili çekilin bence dayanırım diyorsanız da siz bilirsiniz yine ben özelde çektirdim 500 TL verdim bir de bilseydim bu kadar ağrı olacağını devlete giderdim

Back