Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir hafta önce arkadaşım çektirdi anestezili 4 bin tlArkadaşlar yakın zamanda özel hastanede anestezili rahim filmi çektiren var mı fiyatlar nedir. Özellikle Kocaeli de varsa bilgi verir mi
Teşekkürler çok artmış fiyatlar sanırımMart ayında Van’da çektirdim. Anestezisiz 1800, anestezili 2400 liraydı.
Bir hafta önce arkadaşım çektirdi anestezili 4 bin ttl
Merhaba ben geçen hafta kocaeli konrad görüntüleme merkezinde anestezili 2500 tl ye çektirdim. (Filmi doktorum kendi gelip çekti)Arkadaşlar yakın zamanda özel hastanede anestezili rahim filmi çektiren var mı fiyatlar nedir. Özellikle Kocaeli de varsa bilgi verir mi
Ben çektirirken 2 sene öncesi bin tl di tekirdağda bu arada belki sizin şehirde daha uyguna çeken yer vardır bencede çok fazla fiyatÇok artmış ya basit bu işlem sadece anestezi istiyorum diye bu kadar olur mu ya
Öyle mii çok iyiyms duyduğum fiyatlara göre bende tercih edicem sanirm orayi. Peki adetten ne kadar sonra gittinz ve hangi Dr acabaMerhaba ben geçen hafta kocaeli konrad görüntüleme merkezinde anestezili 2500 tl ye çektirdim. (Filmi doktorum kendi gelip çekti)
Evet araştırıyorum da işte tlfndan fiyat vermiyorlar Dr girişi yapmanız lazm diyolar . Her hastaneye giriş mi yapcam 450 TL en az muayene ücreti. Fiyat bilmeden de gidip hsg istiyorm diyemem ne cikcagu belli değil. Acıbadem 8 bin TL istedi mesela şok oldumBen çektirirken 2 sene öncesi bin tl di tekirdağda bu arada belki sizin şehirde daha uyguna çeken yer vardır bencede çok fazla fiyat
Dr. Demet Boyacı ‘ ya gidiyorum ben. Özel kliniği var . Muayene ücreti de 300 tl. Adet bittikten sonra üçüncü gün çekildi film.Öyle mii çok iyiyms duyduğum fiyatlara göre bende tercih edicem sanirm orayi. Peki adetten ne kadar sonra gittinz ve hangi Dr acaba
Ben dün devlet hastaneside çektirdim anestezili para almadılarArkadaşlar yakın zamanda özel hastanede anestezili rahim filmi çektiren var mı fiyatlar nedir. Özellikle Kocaeli de varsa bilgi verir mi
Merhaba bende 2 gün sonra orada anestezili çektireceğim nasıldı memnun kaldınız mıMerhaba ben geçen hafta kocaeli konrad görüntüleme merkezinde anestezili 2500 tl ye çektirdim. (Filmi doktorum kendi gelip çekti)
Hangi hastanede çektirdinizMart ayında Van’da çektirdim. Anestezisiz 1800, anestezili 2400 liraydı.
Lokman hekimde çektirdimHangi hastanede çektirdiniz
İyi günler çekindiniz mı hsg Konrad daMerhaba bende 2 gün sonra orada anestezili çektireceğim nasıldı memnun kaldınız mı