Hsg filmini çektirdiğiniz ay korundunuz mu?

Sade frappe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2019
4.644
6.771
158
Herkese merhaba. Bugun hsg filmi cektirdim. Cok sukur ki tupler acik. Cocuk istiyoruz. Doktora bu ay korunmam gerekir mi diye sordugum da, bu ay korunsanız iyi olur, yumurtalarin radyasyon aldi dedi. Fakat bu konuyu arastirdigimda iceriye verilen radyasonun cok az miktarda yani zararsiz miktarda oldugunu okudum. Hatta bazi doktorlar bu durumun hic bir sikinti yaratmayacagini yazmislar. Mantiken de dusununce yumurtalar suan folikülün icindeler zaten zarar gorme ihtimalleri dusuk bence.

Sizlere sorum şu: sizin doktorlariniz size ne önerdi? O ay korunmasiz iliskiniz oldu mu? Korunmadiysaniz her hangi bir agri yanma vs oldu mu? Bu konuda yardimci olanlara simdiden cok tesekkur ediyorum.

2 gün sonra iliskiye girebilirsin demişti bana ilişki yasağı yok demişti ki bende girdim hicbir sey de olmadı

Evet ama iste bebek yapma acisindan bir sikinti yaratir mi onu merak ediyoruk acikcasi.
Herkes giriyo ve hsg nin ilk ayında da çok gebe kalan var bende mesela o ay değil ama ondan sonraki ay kaldım ama siz yine de doktora sorup ona güvenin bana sakincası yok dendi zaten çocuk için gitmiştim öyle bi sey olsaydı korun derdi

Back