Hsg filminden sonra adeti gecikenler var mı?

egrelti otu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2015
16
12
37
Geçtiğimiz ay adetten sonra hsg cektirdim. Adetim 4 gün gecikti. Çok fazla umutlanmak istemiyorum. Negatif çok gördüğüm için. Acaba hsg den dolayı âdet gecikebiliyor mu?

Ço tek teşekkür ederim boncukk26. Salı günü sağlık ocağına gidip kan tahlilini yaptırdıktan sonra tam inanicam:)
Hayırlı olsunnnnn:)))))) tebriklerrrr
Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsinnn
ÇOK teşekkür ederim. Salı günü kan testini yaptıricam o zaman tam inanirim:)

Geçtiğimiz ay adetten sonra hsg cektirdim. Adetim 4 gün gecikti. Çok fazla umutlanmak istemiyorum. Negatif çok gördüğüm için. Acaba hsg den dolayı âdet gecikebiliyor mu?
ayyy hadı hayırlı olsun inş saglıklı alırsın kucagına
hsg cektırırken cok agrı oldumu bıde belirtılerınız nelerdı

Ben baya ağrı çektim. Hatta kalktiktan sonra tansiyonum düştü açtım çünkü. Ama kısa sürdüğü için dayanilir.
Hg benim için biraz ağrılı geçti. Aç olduğum için tansiyonum düştü sonrasında. Ama işlem çok kısa sürüyor. Dayanılamayacak bir ağrı değil.
Ben gectigimiz aylarda o kadar çok hamilelik belirtisi yaşadım ki bu ay bir tek goguslerim hafif acidi. Hatta benim adet sancim bile oldu o yüzden hep adet olacakmış gibi hissettim.
Sende ne zamandır istiyorsun bebis?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…