Hsg Filmi

ThankfulNovember

Oğlum,canımdan canımm
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2008
3.713
4.259
Hocam merhaba.Hsg filmimi değerlendirebilir misiniz,normal yollarla gebe kalma şansım nedir

Eklentiler

• 2.jpg
    95,9 KB · Görüntüleme: 219
  • 3.jpg
    82,3 KB · Görüntüleme: 229
  • 4.jpg
    89 KB · Görüntüleme: 202
  • 6.jpg
    81,7 KB · Görüntüleme: 186
  • 5.jpg
    130,5 KB · Görüntüleme: 208
Hocam merhaba.Hsg filmimi değerlendirebilir misiniz,normal yollarla gebe kalma şansım nedir
geçiş var gibi canım tüplerde. ama sanki sağ tarafta daha az bi geçiş mi var. çok net değil anlayamadım. sol tüp aşağı doğru ordan geçişle kıyaslamak istiyorum amam net görünmüyor. ama geçiş kesin var. tabi bunun ölçüsü var, yavaş mı geçti, tam geçti mi. onu dr. bilir yaparken görüdü çünkü. dr. ne dedi ?

Radyomarda cekim yaptırdım ben sadece tüplerin açık dedi başka birşey söylemedi Ama diğer hsglerle karşılaştırdığımda şişmeler var gibi görünüyor.Henüz kadın doğum hekimi ile görüşemedim cuma günü randevum.

Merhabalar : filminiz normal gozukmekte. Bayan yasınız , evlılık ve korunmama suresı, esınızın sperm analızı , daha once var ıse tadavılerın sayısı ve seklı( hap -ıgne?) ne gore tedavı yolunuz hakkında ( kendılıgınden mı? tedavı gerek olur mu?)daha fazla bılgı verebılırız.
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…