Canım solda biraz tıkanıklık var sağda daha rahat giderken solda az gitmisServikal os yoluyla verilen kontrast materyal uterin kavite ve fallopian tüplere takıntısız doluş göstermektedir.
Endometrial kavite normal konfigürasyon ve şekli ile izlendi.
Fallopian tüpler normal kalibrasyonda ve patent olup kontrast madde peritoneal kaviteye iki taraftandan sağda daha belirgin solda az
miktarda olmak üzere geçiş göstermektedir.
Kontrast maddenin periton boşluğundaki dağılımı sağdan belirgin derecede normal olup soldan az miktarda izlenmektedir.
Uterusta kongenital anomali izlenmedi.sonucu böyle doktora ulaşamadım daha
Evet genel anestezi yapmislardi
Olabilir benimde vardı doktorum basınçlı şu ile açıldı demişti onun dışında sorun yokOnun dışında olumsuz bişey yok degilmi tıkanıklık açılmismii dir acaba film sonrası açıldığını duymuştum yarın doktorumla net konuşurum ama
Bende anestezili cekildimEvet genel anestezi yapmislardi
Bende anestezili cekildim
Nerde cektirmistinizHerkes akıllı ben neden o acıyı çektim acaba.
Nerde cektirmistiniz
Herkes akıllı ben neden o acıyı çektim acaba.
Bende normal çektirdim okadar acı olmuyor adet sancısı gıbı demişlerdi yaptırdım bi alet takıp sabitleme yapıyor ya onu takarken canımı aldı baya aglamıştım yoksa ilaç verirken falan hiç hissetmedim anestezili çok mantıklı bencede
Ewt bnde de olmuştu gayet normalkızlar hsg den sonra ic camasirimda koyu kahve lekelenmeler oldu sizde olan varmi
benim cekileli 20 gun oldu endiselendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?