evet canim öyle imiş, ben klomen kullaniyorum bu ay bakalim hayirlisiBende mart ayinda cektirdim henuz hamile kalamadim malesef hsg den sonraki uc ay onemli diye biliyorum ben
Rabbim nasip ederse olur. neden umut yok dedi yumurtan gelişmedimi?bende iki ay kullandım geçen ay olmadı doktor bu ay da umut yok dedi hayırlısı bakalım
aynen yumurtan sağlıksız dedi malesefRabbim nasip ederse olur. neden umut yok dedi yumurtan gelişmedimi?
belli mi olur canim belki gebelik oluşur neden olmasin nasipse.aynen yumurtan sağlıksız dedi malesef
Hayirlisi olsun canim yaa gelecek ay hamile kalirsinBugun olmam lazimdi olmadim canim ama gecen ay da boyle bi gun gecikti geldi gelecek zaten agrilarim var
ben evlendiğim den beri isiyorum temmuzda 2 senemiz dolacak.inşallah canım sen ne kadardır istiyorsun bebek herhangi bi sorun var mı
hayırlısı olsun hakkında inşaallahhben evlendiğim den beri isiyorum temmuzda 2 senemiz dolacak.
geçen ay hormon testim de prolaktin yüksek çikti ilaçkullandim.
bu ay düşmüş çok şükür :)
sağol canim seninde inşallah:)sen ne zamandir istiyorsun?hayırlısı olsun hakkında inşaallahh
Bende bir yildir istiyorum bir yil yedi ay oldu evleneli korunmayi biraktigimiz ay hamile kaldim ama duauk oldu malesef o gunden bu yana olmuyor bir yil doldusağol canim seninde inşallah:)sen ne zamandir istiyorsun?
nasip değilmiş demekki canim.bir sorunun olsa hiçBende bir yildir istiyorum bir yil yedi ay oldu evleneli korunmayi biraktigimiz ay hamile kaldim ama duauk oldu malesef o gunden bu yana olmuyor bir yil doldu
İnsaallah canimmnasip değilmiş demekki canim.bir sorunun olsa hiç
hamile kalamazsin inşallah bekletmez gelir meleğin
yumurtlama günlerin geçtimi cnm?İnsaallah canimmumutlar gelecek aya artik
evt canım bugün reglim geldiyumurtlama günlerin geçtimi cnm?
hayirlisi olsun canim yaaaevt canım bugün reglim geldi