Bu ay adetimin 6.günü hsg çektirdim. Hsg de amh fsh kısacası benim sorunum çıkmadı eşimin ileri sperm hareketliği sınırda. Normalde daha önceki aylarda yumurtalama gününün sonrasında göğüs şişliği kasık batması vs. hep hissediyordum tabi hep sonunda adet oldum. Bu ay hsg den sonra dr 2 ay daha deneyin normal yolla gebelik olabilir dedi. Bizde iki günde bir deniyoruz. Dün yumurtlama günümde fakat salı gününden beri yoğun bir şekilde bel be sırt ağrım var ve yorgunum sürekli. Akıntımda ara ara oldu yumurtlama döneminde bugünde aynı devam. Fakat aralarda idrar kaçırmış gibi beyaz sıvı geliyor buda bu ay ilk defa oluyor Umut etmek istemiyorum ama bu bel ağrısı beni bitirdi. Birde bu kadar erken olması umudumu iyice tüketti. Benim gibi eşinde bu tarz problem olup hsgden sonra gebe kalan var mı? Birde gebeliğin bu kadar başında bel sırt ağrısı yaşayan var mı ? Cevaplarınız şimdiden teşekkürler.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hsg filmi sonrası gebe kalanlar
- Konu Sahibi mervegmb
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Haziran 2018
- 538
- 568
- 103
Merhaba bende 3 ay önce çektirmiştim beklemedeyiz hala. En son gebeliğimde bende başlarda çok bel ağrısı çekmiştim inşallah Rabbim kucağımızı boş bırakmazBu ay adetimin 6.günü hsg çektirdim. Hsg de amh fsh kısacası benim sorunum çıkmadı eşimin ileri sperm hareketliği sınırda. Normalde daha önceki aylarda yumurtalama gününün sonrasında göğüs şişliği kasık batması vs. hep hissediyordum tabi hep sonunda adet oldum. Bu ay hsg den sonra dr 2 ay daha deneyin normal yolla gebelik olabilir dedi. Bizde iki günde bir deniyoruz. Dün yumurtlama günümde fakat salı gününden beri yoğun bir şekilde bel be sırt ağrım var ve yorgunum sürekli. Akıntımda ara ara oldu yumurtlama döneminde bugünde aynı devam. Fakat aralarda idrar kaçırmış gibi beyaz sıvı geliyor buda bu ay ilk defa oluyor Umut etmek istemiyorum ama bu bel ağrısı beni bitirdi. Birde bu kadar erken olması umudumu iyice tüketti. Benim gibi eşinde bu tarz problem olup hsgden sonra gebe kalan var mı? Birde gebeliğin bu kadar başında bel sırt ağrısı yaşayan var mı ? Cevaplarınız şimdiden teşekkürler.
Umarım isteyen herkesin. Gebeliğiniz devam etmedi galiba sizi incitmezse neden acaba diye sormak istiyorum.Merhaba bende 3 ay önce çektirmiştim beklemedeyiz hala. En son gebeliğimde bende başlarda çok bel ağrısı çekmiştim inşallah Rabbim kucağımızı boş bırakmaz
- 8 Haziran 2018
- 538
- 568
- 103
Etmedi. İkinci bebeğimdi kalbi durdu gelişemedi ikisi de maalesefUmarım isteyen herkesin. Gebeliğiniz devam etmedi galiba sizi incitmezse neden acaba diye sormak istiyorum.
- 8 Haziran 2018
- 538
- 568
- 103
Amin inşallah bütün isteyenlerde bendeUmarım en kısa sürede sağlıklı bir bebeğe kavuşursunuz
- 21 Şubat 2019
- 1.429
- 4.736
- 133
Merhaba acaba gebelik oldumu? Bende 4 ocakta rahim filmi cekindim beklemedeyim suan. bu filmde amh fsh belli oluyormu doktorum birsey soylemedi sadece hersey iyi tuplerinde acik dedi. Yumurta tembelligim vardi cevaplarsaniz sevinirimBu ay adetimin 6.günü hsg çektirdim. Hsg de amh fsh kısacası benim sorunum çıkmadı eşimin ileri sperm hareketliği sınırda. Normalde daha önceki aylarda yumurtalama gününün sonrasında göğüs şişliği kasık batması vs. hep hissediyordum tabi hep sonunda adet oldum. Bu ay hsg den sonra dr 2 ay daha deneyin normal yolla gebelik olabilir dedi. Bizde iki günde bir deniyoruz. Dün yumurtlama günümde fakat salı gününden beri yoğun bir şekilde bel be sırt ağrım var ve yorgunum sürekli. Akıntımda ara ara oldu yumurtlama döneminde bugünde aynı devam. Fakat aralarda idrar kaçırmış gibi beyaz sıvı geliyor buda bu ay ilk defa oluyor Umut etmek istemiyorum ama bu bel ağrısı beni bitirdi. Birde bu kadar erken olması umudumu iyice tüketti. Benim gibi eşinde bu tarz problem olup hsgden sonra gebe kalan var mı? Birde gebeliğin bu kadar başında bel sırt ağrısı yaşayan var mı ? Cevaplarınız şimdiden teşekkürler.
- 21 Nisan 2018
- 8.130
- 30.222
- 548
- 36
- 21 Şubat 2019
- 1.429
- 4.736
- 133
Merhaba bende rahim filmi cekindim yumurta tembelligim vardi acaba etkisi olurmu? Herseyim iyi cikmis tuplerim acikmis heyecanla beklemedeyimBen ayni ay gebe kalmistim ama siz daha dun yumurtlamışsınız. Henuz gebe olmaniz imkansız
- 21 Nisan 2018
- 8.130
- 30.222
- 548
- 36
Umarim faydasi olur. Yumurta kalitesini arttirmak icin incir kürü ve bal propolis ari sutu karisimi tuketenler vardi. Bir arastirin isterseniz.Merhaba bende rahim filmi cekindim yumurta tembelligim vardi acaba etkisi olurmu? Herseyim iyi cikmis tuplerim acikmis heyecanla beklemedeyim
- 21 Şubat 2019
- 1.429
- 4.736
- 133
Tsk ederim cevabiniz icin zaten bu seferde olmazsa incir kurunu denicemUmarim faydasi olur. Yumurta kalitesini arttirmak icin incir kürü ve bal propolis ari sutu karisimi tuketenler vardi. Bir arastirin isterseniz.
20 ocakta adet tarihim beklemedeyim amh ve fsh için kan vermiştim kan tahlilinde çıkıyor o tahlillerMerhaba acaba gebelik oldumu? Bende 4 ocakta rahim filmi cekindim beklemedeyim suan. bu filmde amh fsh belli oluyormu doktorum birsey soylemedi sadece hersey iyi tuplerinde acik dedi. Yumurta tembelligim vardi cevaplarsaniz sevinirim
- 21 Şubat 2019
- 1.429
- 4.736
- 133
herkezin doktoru hormon testi istiyor bizimki kac ay oldu istemedi yumurta tembelligi icin klomen catlatma ignesi falan kullandik en son yani bu ay rahim filmi cekildim bende beklemedeyim 21-24 arasi canim Allah tum anne adaylarina nasip eder insallah20 ocakta adet tarihim beklemedeyim amh ve fsh için kan vermiştim kan tahlilinde çıkıyor o tahliller
Amin inşallah bana ilk başta istedi bu testleri benim eşimde ileri sperm hareketliliği düşüklüğü var. Daha önce devlete gitmişim kontrole bir kaç kez saçma sapan oyaladı eşimde gidiyordu onun belli bi seviyede kalınca ve artık devlette bir sonuç elde etmeyince özele gittik orda gerekli bütün tahlilleri yaptılar eşimede banada hsg den sonra 2 ay daha denememizi iste beklemedeyiz işteherkezin doktoru hormon testi istiyor bizimki kac ay oldu istemedi yumurta tembelligi icin klomen catlatma ignesi falan kullandik en son yani bu ay rahim filmi cekildim bende beklemedeyim 21-24 arasi canim Allah tum anne adaylarina nasip eder insallah
- 17 Aralık 2020
- 968
- 427
- 33
Ben verdim klomen tedavisi için aç karnına kan testi ama klomen işe yaramadı geçen ay umarım sizde yarar hsg filmi çektirdim bu ayherkezin doktoru hormon testi istiyor bizimki kac ay oldu istemedi yumurta tembelligi icin klomen catlatma ignesi falan kullandik en son yani bu ay rahim filmi cekildim bende beklemedeyim 21-24 arasi canim Allah tum anne adaylarina nasip eder insallah
- 14 Ocak 2015
- 64
- 25
- 88
- 17 Aralık 2020
- 968
- 427
- 33
Bendede yumurta tembelliği varmış canım çektirdim 2 hafta oluyor rahatım şuan inşaAllah iyi sonuçlar alırızMerhaba kızlar bi gelisme var mı. Bende adet im bitince çektircm insallah. Benimde yumurta tembelliği varmış merak ettim rahim filmi ise yaradı mı sizde.
- 14 Ocak 2015
- 64
- 25
- 88
Inşallah canım inşallah. Bana doktorum folik asit önerdi onuda yarın alıp kullancam bide ekstra birşey yapsam mı diye düşünüyorum kür felan sen birşey yapıyor musunBendede yumurta tembelliği varmış canım çektirdim 2 hafta oluyor rahatım şuan inşaAllah iyi sonuçlar alırız
- 17 Aralık 2020
- 968
- 427
- 33
Folic iod 12 kullandım önceki dr un verdiği birde kendim almıştım folidice yanlış olmasın yazısı mor olan o var evde onu içiyorum canımInşallah canım inşallah. Bana doktorum folik asit önerdi onuda yarın alıp kullancam bide ekstra birşey yapsam mı diye düşünüyorum kür felan sen birşey yapıyor musun
- 24 Haziran 2020
- 1.642
- 3.427
- 83
- 27
Hsg çekindiğim ay hamile kaldım fakat kimyasal oldu,ertesi ay yine hamile kaldım oda kimyasal oldu 2 ay üst üste bu üzücü durumu yaşadım tüplerimde bi sıkıntı yoktu açıktı rahim şeklimde iyidi , doktora sordum 1 seneden beri gebelik olmayıp olmayıpda hsg çekinince nasıl oldu dedim tüplerinde gözle görülemeyecek kadar küçük yapışıklık varsa basınçla açılmıştır bundan sonra gebe kalman kolay olur dedi , fakat benim yumurtalarım kalitesiz hiç denecek kadar kötü bu ay femara kullanıyorum 1 hafta önce iğne vurundum doktorum 10.gün kan ver eğerki iki güne bir artış görürsem hemen kan sulandırıcı iğnelere başlayacaz dedi.Hamile olsam şimdi korkuyorum yinemi düşecek diye inanın hiç bişey hissedemiyorum artık