HSG FİLMİ İÇİN HANGİ AGRI KESİCİ

sakinemete

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2024
4
2
1
24
Kızlar çarşamba günü rahim filmim var çekileceğim doktorumun yazdığı ilaçları alamadım özelde çekilirim diye
film bana altı ay sonrasına verildi tekrar gittim reçeteyi yazdım aile hekimine ama ağrı kesici yazamadı bana ağrı kesici olarak Aprol Ford 550 mg yazmış reçetesiz pahalıydı evde olan ağrı kesiciler içeyim dedim Arveles içenler varmış bu konuda bilgisi olan var mı ? Hangı agro kesıcıyı kullandınız cekenler ?

Kızlar çarşamba günü rahim filmim var çekileceğim doktorumun yazdığı ilaçları alamadım özelde çekilirim diye
film bana altı ay sonrasına verildi tekrar gittim reçeteyi yazdım aile hekimine ama ağrı kesici yazamadı bana ağrı kesici olarak Aprol Ford 550 mg yazmış reçetesiz pahalıydı evde olan ağrı kesiciler içeyim dedim Arveles içenler varmış bu konuda bilgisi olan var mı ? Hangı agro kesıcıyı kullandınız cekenler ?
Aile hemiminin yazdığı ilaç neden reçetesiz olsun ki anlamadım ben konunuzu.

Ağrı kesici yerine ağrısız rahim filmi çeken yerlerde keşke yaptırsaydınız sıfır ağrı ile atlatırdınız parol veya ibuprofen kullanabilirsin aslında eğer evde varsa .. inşallah iyi geçer

Ağrı kesici yerine ağrısız rahim filmi çeken yerlerde keşke yaptırsaydınız sıfır ağrı ile atlatırdınız parol veya ibuprofen kullanabilirsin aslında eğer evde varsa .. inşallah iyi geçer
Çam ve sakurada cektım sıfır agrıyla atlattım şükür stres yapcak hiç bır sey yokmuş aslında

Aile hekımı yazmadı agrı kesıcıyı yazamıyomus dıger ilaçları yazdı onu yazamadı da cektım zatn fılmı
gecmiş olsun. kurallar değişmiş dıye duymustum antıbıyotık yazamayacaklardı da agrı kesıcı ıcın bılmıyordum ogrenmıs oldum sayende tesekkurler. ben rahım fılmını anestezı altında oldum sırf agrıyacak korkuma. atlatmıssın sukur. :))

Back