Hsg film sonrası kanama acilll

hatice9997

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2022
119
38
18
Arkadaslar 6 gun oldu hala lekelenmem devam ediyor bu kadar uzun suren varmi aranizda yardimci olurmusunuz baya korkuyorum suan acile gittim cok ilgilenmediler vajinal ultrosanla baktilar lekelenme dedi normal polikinliğe gideceksen git dedi varmi aranizda bu kadar uzun suren

Benim son hsg de surdu cok yogun kanama degil ama afedersiniz tuvalete oturdukca falan geliyodu

Antibiyotik verdi ama 1 gun kullandim saten acile gittigimde soyledim tamam onemli degil ilk gunler enfeksiyon riski vardi suan yoktur dedi

9 10 gun surdu benimde leke leke agrim falan olmadigi icin aldirmadim antibiyotik verdimi doktorunuz kullandinizmj
Benimde ilk iki gun kahverengi seklinde sonra kirmizi tekrar kahverengi bitecek gibi oluyor ama bitmiyor anlamadim yani gunluk ped kullaniyorum cok yogun degil ama rahatsiz etti beni adet bitti 3 gun sonra hsg ye girdim simdide 6 gun boyle surdu bu ay hep kanama ile gececek gibi duruyor bu gidişle

Antibiyotik kullandinizmi

Biraz yukarda yazdim canim
Gordum simdi canim keske kullansaydin bana doktorum 2 farkli antibiyotik verdi enfeksiyon olabilir dedi cok dikkatli olmasin dedi keske kullanmaya devam etseydin enfeksiyonmu. Oldun acaba

Hsg ceken doktoruna kontrole git bence

Gordum simdi canim keske kullansaydin bana doktorum 2 farkli antibiyotik verdi enfeksiyon olabilir dedi cok dikkatli olmasin dedi keske kullanmaya devam etseydin enfeksiyonmu. Oldun acaba
Enfeksiyon olsa ama ağrı falan olmaz mıydı bilemedim şuan hiç ağrım yok bende polikistik over çıktı acaba ondan uzun surmus olabilirmi bilemedim şuan

Enfeksiyon olsa ama ağrı falan olmaz mıydı bilemedim şuan hiç ağrım yok bende polikistik over çıktı acaba ondan uzun surmus olabilirmi bilemedim şuan
Bende pkoluyum ama hsgnin pkoyla ne gibi alakasi olur bilemedim simdi. Benim oncekinde olmamisdi son cekildigim oncesinde rahimden histereskopi ameliyatı oldum rahim zaten islem gormusdu ondan surdu o kadar diye dusundum

Bende pkoluyum ama hsgnin pkoyla ne gibi alakasi olur bilemedim simdi. Benim oncekinde olmamisdi son cekildigim oncesinde rahimden histereskopi ameliyatı oldum rahim zaten islem gormusdu ondan surdu o kadar diye dusundum
Anladim canim tüpde tıkanıklıkla alakası olabilirmi ki sol tup tikaliydi acaba sıvı çok tazikli verildiği için kanama olmuş olabilirmi ki

Anladim canim tüpde tıkanıklıkla alakası olabilirmi ki sol tup tikaliydi acaba sıvı çok tazikli verildiği için kanama olmuş olabilirmi ki
Aaa olabilir sorcakdim aslinda tikaniklik varmiydi diye ondan olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…