Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genel olarak 2000 den başlıyor canım. Ben bulunduğum ildeki bütün hastaneleri arayıp fiyat almıştım bence sende öyle yap. Ek olarak kadın doğumcu çeksin ister isen bide giriş ücreti oluyor2022 yılında hsg filmi çektiren var mı özel hastanede fiyatlar nedir?İzmir'de çektirip fiyatları bilenler yazarsa da sevinirm.
Teşekkür ederimGenel olarak 2000 den başlıyor canım. Ben bulunduğum ildeki bütün hastaneleri arayıp fiyat almıştım bence sende öyle yap. Ek olarak kadın doğumcu çeksin ister isen bide giriş ücreti oluyor
Rica ederim ne demek fikir sahibi olmak iyi oluyorTeşekkür ederim
ben 4 ay önce 3,000 tl çektirdim2022 yılında hsg filmi çektiren var mı özel hastanede fiyatlar nedir?İzmir'de çektirip fiyatları bilenler yazarsa da sevinirm.
İzmir medicalpark ben Şubat'ta cekildim 25002022 yılında hsg filmi çektiren var mı özel hastanede fiyatlar nedir?İzmir'de çektirip fiyatları bilenler yazarsa da sevinirm.
İzmir medicalpark ben Şubat'ta cekildim 2500
Arkadaşım Haziran'da çekildi 3000 olmuştu anestezili
Merhaba çektirdiniz mi ? Bende İzmir deyim cektirmeyi düşünüyorum2022 yılında hsg filmi çektiren var mı özel hastanede fiyatlar nedir?İzmir'de çektirip fiyatları bilenler yazarsa da sevinirm.
Merhaba bugün çekildim açıkçası çok az bir acı hissettim .O da ilk hafif uyuşturucu bir iğne vuruluyor o an bir de basınçlı bir ilaç veriliyor o zaman ama dayanilamayacak kadar değil 5 dk sürdü.Devlet hastanesinde yaptırdım ve çıktığımda da iyi ki özele para vermemisim dedim.Merhaba çektirdiniz mi ? Bende İzmir deyim cektirmeyi düşünüyorum
Bu arada anesteli olmadım ama hafif bir iğne yaptı yinede ne amaçla yaptı bilmiyorum ama uyuşturma etkisi için vs değildiMerhaba çektirdiniz mi ? Bende İzmir deyim cektirmeyi düşünüyorum
Canım fiyata göre gitme lütfen. Çekecek olan kişiyi iyice araştır. Yanlış yönlendiren çok doktor oluyor. Ya da cihaz iyi olmuyor vs. Bu işte en iyi dr bul ve ona git derim. Kafanda sonradan soru işareti olmasın ve tekrarlamak zorunda kalma2022 yılında hsg filmi çektiren var mı özel hastanede fiyatlar nedir?İzmir'de çektirip fiyatları bilenler yazarsa da sevinirm.
Tepecik devlet hastanesiHangi hastane peki