Acı eşiğiyle alakalı sanırım. Oldukçs kaba bir kadın doğum uzmanı cekmişti bana. Kadının tavırları canımı daha çok yaktı diyebilirim..Bende çekilmek istiyorum ama bir arkadasim cok canim yandi keske anesteziyle yapsaydim diyince cok endiselendim reglim hic ağrılı gecmez normalde o agrinin 100 kati diyince korktum ayin 7sinde muayene ye gidecegim 8 gun geciktim negatif sonucu görmemek icin test yapmiyorum hayirlisi bakalim 1.5 yildir çocuğumuz olmayunca son olarak hsg sonrasi asilama diyecegiz pcos var ve amh 12 .61 yüksek hayirlisi artik
Evet benim de en büyük korkum buydu. Devlet hastanesine mecbur kalmadıkça gitmem de . Ama bu konuda çok şanslıydım . Nasip işi radyolog orta yaşlı bir adamdı beni öyle bir oyaladı ki bittiğinde şok oldum. Onlara da söyledim internette yazılanlardan dolayı özele gidecektim diye. Her gelen aynısını söylüyor giderken beklediğim gibi olmadı diyor ama kimse gidip oraya yazmıyor korkmayın diye dedi gülüştük. Sen yaz mutlaka falan dediler.Acı eşiğiyle alakalı sanırım. Oldukçs kaba bir kadın doğum uzmanı cekmişti bana. Kadının tavırları canımı daha çok yaktı diyebilirim..
Ben özelde çektirmiştim yıllar evvel. Ne olduğuna bakmadım bile inanın korkmamak adına. Zaten agrım da olmadı.. Doktor, yasadıgım ulkenin eski, bilindik ve çok tercih edilen, işinin ehli bir doktoruydu ama kabaydı, zaten gitmekten vazgeçtim sonrasında..Evet benim de en büyük korkum buydu. Devlet hastanesine mecbur kalmadıkça gitmem de . Ama bu konuda çok şanslıydım . Nasip işi radyolog orta yaşlı bir adamdı beni öyle bir oyaladı ki bittiğinde şok oldum. Onlara da söyledim internette yazılanlardan dolayı özele gidecektim diye. Her gelen aynısını söylüyor giderken beklediğim gibi olmadı diyor ama kimse gidip oraya yazmıyor korkmayın diye dedi gülüştük. Sen yaz mutlaka falan dediler.
Benim bulduğum şehirde sadece özel hastanelerin iki tanesi çekiyor . 1.500 2.000 arası fiyatlar değişiyor. Çok düşündüm biraz daha makul bir fiyat olsaydı yine giderdim ama onca insan üniversite hastanesine gidiyor dayanmışlar ben de dayanırım dedim ki öyle de oldu. Eğer sizin gibi c kollu yerde olsaydı muhtemelen sadece basınç verdiklerinde saniyelik olurdu. Devlette o rahmi çekme olayı da sancı yapıyor ama o da saniyelik. Ama adet sancısının 100 katı diyenleri anlayamadım muhtemelen adet sancısı çekmiyorlar . Ben bilincimin gittiğini bilirim iki doz iğne vurulunca kendime geldiğim için bana zor gelmedi. İnşallah herkesin öyle kolay geçerBen betatomda rahim filmi çektirdim saniyesinde btti bencede acı eşigiyle alakalı bir durum bir de 600 tl ye çektirdim c kollu makineydi. 3 dakika işlem sürdü tüplerm açık diye ugraşılmadı.
Doktor da çok önemli bu süreçte. Alanında başarılı olması da yetmiyor maalesef.Ben özelde çektirmiştim yıllar evvel. Ne olduğuna bakmadım bile inanın korkmamak adına. Zaten agrım da olmadı.. Doktor, yasadıgım ulkenin eski, bilindik ve çok tercih edilen, işinin ehli bir doktoruydu ama kabaydı, zaten gitmekten vazgeçtim sonrasında..
Benimde eskiden adet sancım çok olurdu ama yani spakulam takılırken bile daha çok acım oldu o derece yani. Bünyeyle alakalı durum bence ben doktora nasıl yani btti mi dedm hatta doktor espiri yaptı bir daha çekeyim istersen diyeBenim bulduğum şehirde sadece özel hastanelerin iki tanesi çekiyor . 1.500 2.000 arası fiyatlar değişiyor. Çok düşündüm biraz daha makul bir fiyat olsaydı yine giderdim ama onca insan üniversite hastanesine gidiyor dayanmışlar ben de dayanırım dedim ki öyle de oldu. Eğer sizin gibi c kollu yerde olsaydı muhtemelen sadece basınç verdiklerinde saniyelik olurdu. Devlette o rahmi çekme olayı da sancı yapıyor ama o da saniyelik. Ama adet sancısının 100 katı diyenleri anlayamadım muhtemelen adet sancısı çekmiyorlar . Ben bilincimin gittiğini bilirim iki doz iğne vurulunca kendime geldiğim için bana zor gelmedi. İnşallah herkesin öyle kolay geçer
Siz nerede cekildinizEvet benim de en büyük korkum buydu. Devlet hastanesine mecbur kalmadıkça gitmem de . Ama bu konuda çok şanslıydım . Nasip işi radyolog orta yaşlı bir adamdı beni öyle bir oyaladı ki bittiğinde şok oldum. Onlara da söyledim internette yazılanlardan dolayı özele gidecektim diye. Her gelen aynısını söylüyor giderken beklediğim gibi olmadı diyor ama kimse gidip oraya yazmıyor korkmayın diye dedi gülüştük. Sen yaz mutlaka falan dediler.
Siz nerede yaptirdinizBenimde eskiden adet sancım çok olurdu ama yani spakulam takılırken bile daha çok acım oldu o derece yani. Bünyeyle alakalı durum bence ben doktora nasıl yani btti mi dedm hatta doktor espiri yaptı bir daha çekeyim istersen diyeneyse hayırlısı olsun
Betatom istanbul bakırkoydeSiz nerede yaptirdiniz
Cvp 8c8n saolun fiyat nedir orada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?