Hsg den sonra hamile kalan war mı?

selam cnm ben cektirdim sonraki ay hamile kaldim. ilk bebegimde de ayni sekilde olmustum cektirdim ve hamile kaldim
ama tabi ilk bebegim
25 haftalik erken dogum oldu kaybettik :( insallah bu bebegimi alirim
kucagima .. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah..
Hsg tüplerde ki yapışıklığı gideriyomuş hamileliğe kolaylık sağladığı da oluyomuş acaba aramız da olan war mı?

bende bu aydan çok umutluyum doktorum da hsg den sonra şansımın yüksek olduğunu söyledi aşılama için bi ay bekleyelim olabilme ihtimali yüksek dedi nasip tabi canm çok istiyorz ama Allahım ne zaman nasip ederse o zaman olcak tabii yani senden de bunu duyunca motive oldum mutlu oldum teşekkür ederim..:)

aynen ya bende bu ay hsg çekildim henüz hiç bir tedaviye başlanmadı, 21 inde gitcem yumurta takibi içn inşallah bi süprisle karşılaşır hamile olduğum haberini alırım :16:

kızlar geçen ay bende hsg çektirdim aneztezili tabi kendne göre zorlukları var ama ihmal edilecek de bişi değil inanın bu ay çok umutlandım 13 ünde olmam gerekiyordu olmadı bu sabah pembemsi bir akıntı oldu ama devamı yok acaba yerleşme kanaması mı diyorum kendimce eğer regl olursa yumurta takibine başlanıcak :(

kızlar geçen ay bende hsg çektirdim aneztezili tabi kendne göre zorlukları var ama ihmal edilecek de bişi değil inanın bu ay çok umutlandım 13 ünde olmam gerekiyordu olmadı bu sabah pembemsi bir akıntı oldu ama devamı yok acaba yerleşme kanaması mı diyorum kendimce eğer regl olursa yumurta takibine başlanıcak :(

13ünde adet olcaksan bi hafta geçmiş bence hamilesin:) nie duruyosn hemen kan testi yaptır inşallah hamişsindir:) darısı başımıza benim de bugün adet olmam gerekiyo inşallah olmammmm

13ünde adet olcaksan bi hafta geçmiş bence hamilesin:) nie duruyosn hemen kan testi yaptır inşallah hamişsindir:) darısı başımıza benim de bugün adet olmam gerekiyo inşallah olmammmm

malesef değilmişim canım bu ayda hayal kırıklığı :( yarın yumurta takibine gidiyorum

öyle mi canım ya bende bu sabah hastalandım çok üzgünüm saat 4 te randevum war aşılama için görüşücez bakalım Allah yardımcımız olsun inş iyi haberler alırız

benim hayallerim her şeyim yıkıldı yumurta takibin gittim 4 cm kist var dedi yumurtam çatlamadığı için kisti olmuş ve rahim duvarım aşırı derece kalınlaşmamış doktorum önce gebe olduğumu düşündü hemen kan tahlili istedi ama negatif :( tarlusal adet söktürücü verdi

yumurta tabimi bile yaptıramadım o sinirle eşime anneme herkese çattım kavga ettim bağardım ağladım beni anlamıyosunuz diye anlıcan bitiridim kendimi :(

iyi değilim moral olarak çöktüm inş. senin iyi haberlerini alırız.

OL DE, OLSUN YARABBİM

benim hayallerim her şeyim yıkıldı yumurta takibin gittim 4 cm kist var dedi yumurtam çatlamadığı için kisti olmuş ve rahim duvarım aşırı derece kalınlaşmamış doktorum önce gebe olduğumu düşündü hemen kan tahlili istedi ama negatif :( tarlusal adet söktürücü verdi

yumurta tabimi bile yaptıramadım o sinirle eşime anneme herkese çattım kavga ettim bağardım ağladım beni anlamıyosunuz diye anlıcan bitiridim kendimi :(

iyi değilim moral olarak çöktüm inş. senin iyi haberlerini alırız.

OL DE, OLSUN YARABBİM

ahhh kıyamam canım yaa seni çok iyi anlıyorum sinirli olmanda çok normal ama kendini üzmemeye çalış inan bu bizim tek çaremiz morel çok önemli bende yeni geldim doktordan hsg çekilmiştim bi ay kendi haline bırakalım dedi fitil werdi içi temizlensin sperm daha rahat ilerlesin die ilişki takvimi werdi doktorumu değiştirdim bugün we çok sevdim doktorumu morel werdi bi probleminiz yok inş olcak dedi bakalım Allahın izniyle sabredersek muradımıza ericez

ahhh kıyamam canım yaa seni çok iyi anlıyorum sinirli olmanda çok normal ama kendini üzmemeye çalış inan bu bizim tek çaremiz morel çok önemli bende yeni geldim doktordan hsg çekilmiştim bi ay kendi haline bırakalım dedi fitil werdi içi temizlensin sperm daha rahat ilerlesin die ilişki takvimi werdi doktorumu değiştirdim bugün we çok sevdim doktorumu morel werdi bi probleminiz yok inş olcak dedi bakalım Allahın izniyle sabredersek muradımıza ericez

inş. sabırlı olmamız lazım ama işte ne biliyim oyuncağı elinden alınan çocuklar gibi oluyo insan inş. en kısa sürede hamiş olursun bitanem

benim bir ay daha elim kolum bağlı :( sabır etmekten başka çarem yok benimde doktorum çok iyi memnunum o moral vermese zaten nasıl olurum bilemiyorum ki

inş. sabırlı olmamız lazım ama işte ne biliyim oyuncağı elinden alınan çocuklar gibi oluyo insan inş. en kısa sürede hamiş olursun bitanem

benim bir ay daha elim kolum bağlı :( sabır etmekten başka çarem yok benimde doktorum çok iyi memnunum o moral vermese zaten nasıl olurum bilemiyorum ki

inşallah canım benim sen de en kısa zaman da hamile kalırsın inş kucagımıza bebişlerimizi aldığımız da bu kötü günlerimizi unutcaz ama bizi kimse anlamıyo o ayrı napalım kendi kendimize çare olcaz bi arkadaşıma doktoru Allah çocuğun ruhunu üflemediği sürece bizim elimizde ne gelir demiş ben çok etkilenmiştim bu sözden tabii doktorlarda elinden geleni yapıyorlar ama olmayınca da sabretmekten başka elden bişi gelmiyo Allahım ol dicek inş bizim de bebişlerimiz olcak ben bütün kalbimle inanıyorum sende inan gerisini Allaha bırak mevlam ne eylerse güzel eyler vakti saati war demek ki ben de böyle düşünerek motive olmaya çalışıyorum bilmişlik olarak algılamanı istemem seni çok iyi anladığım için söylüyorum içini birazcık da olsa rahatlatabilirsem ne mutlu..:)

Benim 3 sene olmadi 1 ay klomen tedavisi qrdm yine olmadi snr hemen hsg cektrmemi istdi dktor ve cekildm nisanda cekildm mayisda klomen tedavisi qordm ve hamile kaldm mayis ayindaaa. Hsg nin ilk ayinda hamile kaldm:) suanda 15 haftaliqz rbbm istyn hrkze vrsin inssss...

Bu ay bende çekildim çalışmalara başladık inş benim de bebeğim gelir...yalnız bişey sorcam dun gece ilk kez girdik iyiydi ıslaklık vardı ama sabah yaptık kuruluk vardı normal mi

Merhaba 3 aylık evliyim ve kadın doğuma hamilelikten önce bi kontrol yaptıyayım die gittim benim rahimimde perde varmış oyüzdn perdenin alınması için operayondan geçecektim falat rahimim tavşan kulagı şeklinde ve perdem çok kalınmış 5 seferde falan açılırmış oda rahim için tehlikelimiş.ama doktorum tavşan kulagı gbi oldugu için bebeğin yerleşecği alan fazlasıyla var dedi ameliyate girdim ben perdemi kesmemişler tüplerim tıkalı çıkmış doktorum çok ugraşıo ama açılmıo şmdi ocakta tekrar hsg çekecek açılması zor dedi ama inş.açılır çünkü açılmazsa tüp bebekten başka çaremiz yok.tüplri tıkalı olup açılan ve hemen hamile kalan anne adaylarımıza sesleniyorum bilgi verirmisiniz.

Back