- Konu Sahibi colortrend
Hsg tüplerde ki yapışıklığı gideriyomuş hamileliğe kolaylık sağladığı da oluyomuş acaba aramız da olan war mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hsg tüplerde ki yapışıklığı gideriyomuş hamileliğe kolaylık sağladığı da oluyomuş acaba aramız da olan war mı?
kızlar geçen ay bende hsg çektirdim aneztezili tabi kendne göre zorlukları var ama ihmal edilecek de bişi değil inanın bu ay çok umutlandım 13 ünde olmam gerekiyordu olmadı bu sabah pembemsi bir akıntı oldu ama devamı yok acaba yerleşme kanaması mı diyorum kendimce eğer regl olursa yumurta takibine başlanıcak![]()
13ünde adet olcaksan bi hafta geçmiş bence hamilesin:) nie duruyosn hemen kan testi yaptır inşallah hamişsindir:) darısı başımıza benim de bugün adet olmam gerekiyo inşallah olmammmm
malesef değilmişim canım bu ayda hayal kırıklığıyarın yumurta takibine gidiyorum
öyle mi canım ya bende bu sabah hastalandım çok üzgünüm saat 4 te randevum war aşılama için görüşücez bakalım Allah yardımcımız olsun inş iyi haberler alırız
benim hayallerim her şeyim yıkıldı yumurta takibin gittim 4 cm kist var dedi yumurtam çatlamadığı için kisti olmuş ve rahim duvarım aşırı derece kalınlaşmamış doktorum önce gebe olduğumu düşündü hemen kan tahlili istedi ama negatiftarlusal adet söktürücü verdi
yumurta tabimi bile yaptıramadım o sinirle eşime anneme herkese çattım kavga ettim bağardım ağladım beni anlamıyosunuz diye anlıcan bitiridim kendimi
iyi değilim moral olarak çöktüm inş. senin iyi haberlerini alırız.
ahhh kıyamam canım yaa seni çok iyi anlıyorum sinirli olmanda çok normal ama kendini üzmemeye çalış inan bu bizim tek çaremiz morel çok önemli bende yeni geldim doktordan hsg çekilmiştim bi ay kendi haline bırakalım dedi fitil werdi içi temizlensin sperm daha rahat ilerlesin die ilişki takvimi werdi doktorumu değiştirdim bugün we çok sevdim doktorumu morel werdi bi probleminiz yok inş olcak dedi bakalım Allahın izniyle sabredersek muradımıza ericez
inş. sabırlı olmamız lazım ama işte ne biliyim oyuncağı elinden alınan çocuklar gibi oluyo insan inş. en kısa sürede hamiş olursun bitanem
benim bir ay daha elim kolum bağlısabır etmekten başka çarem yok benimde doktorum çok iyi memnunum o moral vermese zaten nasıl olurum bilemiyorum ki