hsg den 15 gün sonra siyah lekelenme sonra tık yok

aykara2

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
732
2
296
Ankara
kızlar 15 -20 gün önce hsg çektirdim.adetime 4 gün kala siyah lekelenme oldu.ertesi günde oldu.erken adet oldum sandım ama ondan sonra birdaha gelmedi.şimdi adet günüm 4 gün geçti.kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı oluyor günlerdir ama tık yok.bir fikriniz varmı bu konuda.

üstüne görüyor olmayasın ben hiç yaşamadım ama bazıları böyle koyu lekeler görüp daha sonra hamile olduklarını öğreniyorlar. bir doktoruna sorsan?

merhaba canım bende hsg çektirdikten sonra adetimi beklerken hamile olduğumu öğrendim hemde adet günümden bir gün sonra istersen kan testi yaptır

Hamile Olmayasin Sen Bence Bi Test Yap,demek Iyi Bisey Bu Hgs Sizleri Duyunca Korku Falan Kalmiyor Sagolun Arkadaslar

ben hsg caktirmadim ama 2 hamileligimde kahwe rengi kahwe telwesi gibi lekelenmelerim olmustu bence test yaptır için rahatlasın

Canım ben çektirdiğimde adetim gelmedi ki benim çok düzenlidir.Bende çok ümitlenmiştim ama ne yazıkkı hamile değilmişim ama benim tavsiyen hemen bir test yap o stres insanı mahvediyor.
Bazılarında hsg çekildiğinde gecikme olabiliyor ama bazılarıda hafif yapışık tüplerinin açılmasıyla hamile kalmış oluyor inşallah sende hamilesindir canım.

selamlar arkadaslar aynen benımde basıma su an gelen sey budur.
2 gundur adet olcak gıbı sancım var ama tık yoksadece az bir kahverrengi lekeler oluyor adetımede 4 gun var amabasına gelen varsa bır yardımcı oldun lutfen

bende aynı şeyi yaşadımm aynı problemi yaşayan arkadaşlar hamilemisinizzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…