HSG Çektirme Zamanı Gelen Arkadaşlar Buraya

evet canm..millet işe ne torpillerle giriyo kazanıyo..bu devirde herşey böyle olmus zaten ya.bi tanıdığın olmazsa iş hiç bitmiyo.hakkaten bunaldım artık.

He hastanenin farkli sanirim ve zamanla dahada iyilestiriyorlar kosullari peki sen hamile kalabildinmi
yok canım geçen ay çektirdim adet oldum bu ayda bu gün adet oldum hatta gebelik testi bile aldım 2 tane eczaneden ama eve bi geldim adet olmuşum orucumda yandı kuranda okucaktım bu akşam dua etcektim artık tesbih çekip dua edicem ne zaman olur acaba gebeliğim o günü görebilirim inşallah

Umudunu yitirme bende bu gece herkes icin bol bol dua ettim insallah dualarimiz kabul edecek allah ve su icimizde yanan evlat hasreti sona erecek.umudunu hicbir zaman kaybetme herseyin vardir bir sebebi .biz elimizden gelenk yapip gerisini allaha biraktik en yakin zamanda hayirli haberler alirsin insallah

evet canm..millet işe ne torpillerle giriyo kazanıyo..bu devirde herşey böyle olmus zaten ya.bi tanıdığın olmazsa iş hiç bitmiyo.hakkaten bunaldım artık.
Seni cok iyi anliyorum inan bu olayi yasamadan kimse anlayamazmis bende oykedim iki vah vah diyip gecerdim ama basa gelen cekilir sabirla duayla hersey yoluna girecek benim sonsuz inancim var buna.ama dedigim gibi birini bulabilirsen devlet arastirma hastanesinde cektirmeni tavsiye ederim ben ozel hastanelerden daha cok guveniyorum nedense.hic tereddut etmeden rahim filmini cektir bak bende kafamda kurdugum onca seyle girdim ve cok sukurki temiz cikti cok rahatlicaksin.kendini motive et surekli.bak ben mesela rahim filmi cektirip olen yok diye ediyordum kendimi.bu surecte kimseye de yasadiklarini anlatma etrafin baskisi insani daha cok etkiliyor bebeklerimizin gelecegi varsada gelmiyor sirf su stres yuzunden.allah yardimcimiz olsun umarim guzel haberle tekrar gorusmek nasip olur

evet canm çektirebilsem şunu kafam daha raht olucak.hormonlarda da pek bişi yok normal düzeyde.adetlerim falan düzenli ama olmayıncada olmuyor işte allah yardımcımız olsun tabi ya çok zor bi durum.psikoloji falan çok yıprattı benide bu.sürekli çevremden bebek die sorulması,akrabamın yada komsumdan hamile olduklaarını öğrendiğimde çok kötü hissediyorum kendimi..benim neden olmuyor nedddeeeeeeeennnnnnn diee.sonra başlıyorum ağlamaya.2- 3 aydır sıra alamıyorum film içinde bu de.hast inden.bu ayım boşa giiti yine.offffffffffff yaa..nebiçim bi dert buuu

üzülme eğer bir hemen çektirmek istiyorsan vede maddi durumun müsaitse iyi bir özel hast.arastır.buarada kaç zamandır istiyosun bebek.bende aynıyım bebeği olan birini görsem sevmesem bir dert sevsem bir dert millet acıyarak bakıyor.sonra eve gel ağla niye bana öylebaktılar diye düsüşn bakıslar bile moralimi bozmaya yetebiliyor.ama olsun allah sağlık sıhhat versin elbet vrdır zamanı birgün benimde yavrum olucak ve ben hiç kmseye bana yapılanları yapmıcam.

yapılırmı be canm.başına gelmeyen anlayamazki bu durumu,ancak bebek yap bebek yap die konuşurlar 1,5 sene olucak ve hala bişi yokk.bende öyle diorum allah saglık sıhhat versin önce,herşeyinde hayırlısını diliyorum,vardır bi zamanı ama yinede sabırsızca kalyo insan,resmen isyan edercesine gibi.hiç bebeğim olmıycakmış gibime geliyo.oyüzden önümüz günlerde bayram ve ben bayrama bile memlekete gitmek istemiyorum,eşimide ikna aettim gitmeyelim kalalım die.sırf bebek sorcaklar die canm hiç biyere gitmek istemiyor.eşimde okadar belli etmesede çok istiyo,bana hep canını sıkma olur sen üzülünce ben üzülüyorm dio ama..ama çok istiyoo yaaa. şu gelecek bi ayımda tekrar yine deniycem film sırası almayı ve baktım olmuyor özelde yaptırmayı düşünüyorum insallahhherşeyden sıkıldım bunaldım nefret eder duruma geldim sanki.neden sanki dünyaya geldim die kendi kendime söylenir oldum. hep olumsuz şeylerle krşılaşınca şu hastanelerden bidaha gitmiycek oluyorum ama yinede hast.nin yolunu tutuyorum canm be.. ağzım böyle diyor ama kalbim yüreğim... sonra kendime gelince ve bu tüm söylediğim şeyler için RABBİM den af diliyorum.ve yine diliyorum ALLAHIM İSYANIM SANA DEĞİL.AMA TÜM ÇOCUK HASRETİ ÇEKEN ANNE OLACAKLARIDA KUCAKLARINI BOŞ BIRAKMA,,ONLARI GÖZÜ YAŞLI BIRAKMA.HAYIRLISI NEYSE ONU NASİP ET. AMİN AMİN AMİNN..

Ah canim benim bak hepimiz ayni seyleri yasiyoruz inan sana uzulme diyemem cunku insanin elinden gelen bisey degil. Ama yikilma silkelen once bir kafani birazda olsun rahatlatmaya bak bebek fikri asla cikmaz aklindan bilirim ama baska seyleri dert etmemeye calis sonrada eger hormonlarinda bir sikintin yoksa sut buhari diye bisey var onu dene sonra yaki yapistit beline bu ay sonra kocana keci boynuzunun kendisini yedir yok eger yemem derse kur yap icir ben denedim bunlari olmadi ama sen.bir dene sut bulamazsan su isit buharina otur iyice yumusasin icerlerin zarari olmayan seyler bunlar ben cok pipirikli biriyimdir inan ama ben bile yaptim hatta yaki yaptigim ay adet agrim olmadi gibi bisey faydasi var demekki bak bunlari.nette iyice arastir birde boyle dene.malum havalar sicak ciplak ayak geziyoruz ama sen gezme bu ay kendinide kocani da iyi besle et sut sebze ne bulursan bir dene belki rahim filmine gerek.kalmaz ama baktin olmadi git cektir rahatla.sakin kendinide uzme bak bu ay herkes bana hamilemisin diyor hani herkesin icine dogmus gibi sanki ama ben allaha biraktim sonuna kadar umutluyum ama tedbirliyim ki yine yikilmayim.dusunsene hangi bebek surateiz bir anne isterki sen de pes etme geregini yap dua et sadece dua.kendine dikkat et dualarim hepimiz icin.allaha emanet ol kardesim.

Bizimde eşimin Sperm düşüklüğü çıktı Kruger diye test için yine gelin dedi ama ümidimizi yitirmeye başladık sanırım,1.5 yıl oldu yok yok ben bi Hsg çektirmedim eşimin Sperm hızı deseniz % 20 hızlı hareketli Rabbim isterse olur ama çaresiz her ay bekleyip daha ümitsizliğe kapılıyoruz

meraba canm benmde eşimin sperm test sonucu iyi demişti dr hareketliliğini falan.. hormonlarda sıkıntı vardı benm ama o da 2-3 ayda düzene girdi.adetlerimide düzenli olurum.1 yıl 2 ay oldu daha tık yok yaa.rahim filmine takılıyo benm kafamda,acaba tüplerde falan mı bi sıkıntı var diye düşünüp duruyorum.onuda çektirebilsem kafam dahada rahat olucak.. buzamana kadar olurdu heralde rahimde tüplerde tıkanıklık falan var galba yaa.. :-(

Merhaba arkadaşım rahim filmi istendi benden.
Korktum çektiremedim henüz..
Acısız çekilen bir yer varmış.
Ama sanırım biraz pahalıymış.

selam canım 5 yıllık evliyim ilk doktora gittiğimde hormon testi smear ve genital kültür testi isteniyor hemen sonrasında hsg çünkü tüplerin kapalı ve yapışık olması durumunu değerlendiriyorlar ben 8 ay önce özel hastanede 300 tl ye çektirmiştim evet aşılamadan önce hsg şart bende çektirmeden önce çok korkuyordum aslında korkulacak hiçbir şey yok ilaçlı rahim filmi deniliyor ilaç rahimden karın boşluğuna ulaştığında hafif agrı oluyor dayanılmayacak gibi değil 3 5 saniye kadar sonrasında ilaç veriyor enfeksiyon kapmaman için birkaç gün lekelenme oluyor okadar çok basit bir işlem bunun için ertelemene gerek yok

Canim nerde çektirdi 150 ye ben de çektirmek istedim ama 600 500 dediler hep kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…