HSG Çektirme Zamanı Gelen Arkadaşlar Buraya

Merhaba kızlar adetimin 2. günü bugün.
Bu ay rahim filmi çektirmeyi planlıyorum.
Adetin kaçıncı günü çekiliyo?
Ve istanbul'da olanlardan memnun kaldığınız yerlerin
isimlerini istiyorum.

Ben echomarda 400 e çektirdim anastazisiz 15 dakka sürdü ilişkiye giren her insan cektirebilir.. sadece Penis kalınlığında bi alet sokmuslardi onu hissettim o kadar sonrada bitti dediler ☺

Ben sisli echomarda cektirdim...gayet rahatti ve cok az adet sancisi gibi bi agrim oldu...korkulacak bisey yok ben surekli agri olacak korkusuyla gitmistim korkum agrimdan fazlaydi ama cok rahat gecti muhakkak da gerekli bence endise edecek bi durum yok sonuclarda guzel citi cok sukur...450tlydi sanirim...ama saglik icin deger...

Bence de hsg konusunda ısrar ile en iyisini yapmışsın canım.Çünkü maalesef doktorlar bazen tabiri caizse 'Geniş' olabiliyorlar.Ben de 3 temmuz cuma çektiricem.Ama sonrasında korunsammı korunmasammı bilemedimDoktora sorarsan korunmalısın diyor.kararsızım yani kısacası.Buarada seninki gibi bizimkiler de hsg bebişi olur inşallah Başka bişeye gerek kalmaz.

Korunmana gerek yok eger hsg yi yumurtlama gunlerinde cektirmediysen. Cunku ben ilkinde adetin 7. Gununde cektirmistim, simdide yarin yani adetin 9. Gununde cektiricem yani yumurta daha olusmamis oluyor neredyse. Birde bu ay ovukasyon testide aldim hayirlisi bakalkm

Ben adetimin 12. günü çekilmiş olucam filmi.zaten sonrasında 2 gün ilişki yasak çünkü kanama olabilir ve enfeksiyon riski de olabilirmiş.Ama hesaplarsak 15.gün yani yumurtlama dönemim devam etmiş oluyor.Dr. o arada korunun diyor zaten.yani bir sonraki adete kadar .o da 22 temmuz zaten .Aaayyy ne bileyim ya bi öyle bi böyle salak oldum artık

Buarada umarım iyi geçmiştir filmin.geçmiş olsun canm.darısı başıma :)

Benim icin yinne cok zor oldu oncekide zordu. Bu defa tam athmin ettigim gibi sol tupum acik ama sagda hic geçiş yoktu. Sezeryanda doktorum sag taraf yapisikti ordan hicbisey bekleme dediginde ben hsg de geçiş vardi deyince çark etmisti biz duzelttik orayi simdi hic sorun olmaz dedi ama sanirim tupe zarar vermis ya tupu aldi yada bilemiyorum ne yapti. Yani tek tuple yola devam ama en azindan orada geçiş var

Kızlar umudumuzu kaybetmeyin. Benimde bir yılı geçkin çocuğum olmuyordu. Doktora gittim. hormon vs herşey normaldi . Hsg çekilmemi istedi. Tüpümün birinde darlık görüldü. Sonra sonucuyla doktora gittim . Hsg çekiminden bir ay sonra. Günün iki gün geçmişti. Doktor dosyaya baktı 21 inci gün kan testi yatırmamışsın dedi. Onuda yap öyle gel dedi. Canım sıkılarak eve geldim. Ertesi gün esim sabah işten gelip beni uyandırdı. Kalk test yapacaz diye olmaz vs çişim yok derken. Yapmak istemedim. Korkuyordum negatif sonuç görmekten. Zorla kaldırdı. İşyerinde içime bişey doğdu dedi. Peki dedim . Çok heyecanlıydı ilk ben bakıcam dedi. Neyse testi yaptık. Başında bekledik ben umutsuzdum tabı . İlk çizgi ve yavaş yavaş ikinci çizgi. İnanamadım. Ağladım.benim çocuğum olmuyorki dedim. İkinci çizgi çok netti. Raab im tüm isteyenlere nasip eder inş. Aminn

Canım Sağol çok güzel yazmışsın ama eylülde hem eşim Kruger testi yaptırcak hemde ben hsg çektircem şu an hem maddi hem manevi kendimi hazır hissetmiyorum bütün cesaretimi toplayıp gidicem ama anestesi istemiyorum çok canım yanar mı acaba? Yazdığınız tarihe bakamadım siz çektirdiniz mi ayrıntılı anlatırmısınız süreci rica etsem?

merhaba canım benimde 2 ay olucak çektireli inan 1 dakika bile sürmedi tabi sancılı oldu ama 1 dkka sonra geçti o ilacı salarken karın boşluğunda gezineceğini adet sancısı gibi olacağını söylediler öylede oldu geçti gitti yani korkma mecbur çekilceksin sonra ilaç ve antibiyotik vericek onları kullanıcaksın sonrasında kanama olmadı yani çekildikten sonra hemen tuvalete gittiğimde biraz damla geldi ped taktım ilaç pede akmıştı ilaçta tentirdiyot gibi rengi tüplerim açık çıktı şükür pkoluyum bende doktor ilk ay klomen+çatlatma iğnesi uyguladı ertesi ay hsg istedi hemde gebe kalma şansını artırır dedi bakalım nasip

meraba arkadaslar benm de hsg çekilme vaktim geldide geçiyor.yada ben kendimi oyalıyorum sırf korkudan 1 yıldır bebek isteyenlerdenm ama olmuyor.hormonlardada pek bişi yok.rahim filmiide çekilsem kafam dahada rahat olucak inş.yarın gidip randevumu alıcam inşallah ve bayram sonrası filmi çekilcem hayırlısıyla.korkuda var o biçim.insallh kolay atlatırım durumu.da temiz çıkar..

Başka yokmu Hsg çektiren arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşın lütfen
merhaba canım bende bu ay devlet hastanesinde çektirdim.bende yaklaşık 2 sene ye yakındır bebek isitiyordum bir türlü olmayınca ve özel hastanelerdende sonuç alamayınca devlet araştırma hastaesine gittim bütün hormon tahlilerimi yaptırdım en son da korka korka da olsa rhim filmini çektirdim ama inan stresi acısından daha fazla ve çok fazla korkulacak bir durum değil.evet canın acıyor ama inan ölünmüyor.ilk başta damar yolu açıp scopi odasına götürüyorlar.ameliyat önlüğünü giyiyorsun ve rahme çok az ilaç veriliyor sanırım düşük doz anestezi çünkü uyustuğunu hissediyorsun.ve film çeken doktor sana yapılacak işlemleri söylüyor ve destek bile oluyorlar.ve en son ilaçlı su püskürtülüyor ve o anda basınçtan kaynaklanan büyük bir sancın oluyor ama dayanılmayacak bir acı değil.mesela ben çok şiddetli adet ağrısı çekerim her ay onun yarısı kadar bir ağrı oluyor.veee ilaç verildiği an filmi çekiyorlar.ve hepsi 5 6 dakika kadar bir sürede gerçekleşiyor ve kalkıyorsun.benim tüplerim açık çıktı çok şükür sanırım tıkalı olanlarda ağrı birazdaha fazla oluyor.ama odadan çıkarken üzerine yüklediğin yükü orda bırakıp çıkıyorsun.diyeceğim o ki kimse korkmasın.soru işaretleriyle boğuşmaktansa bir an önce kurtulmaya bakın ve benim nacizane tavsiyem bu işlem için vücudnuza boşuna narkoz yüklemeyin.benim anlatacaklarım bukadar umarım yardımcı olabilmişimdir.rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.evlat hasreti gerçekten çok zormuş.allaha emanet olun

mer haba canım bana hiç damar yolu falan açılmadı normal röntgen odasında alttan muayene olur gibi önce siliyorum dedi sildi bi alet taktı girişine sonrada ilacı baby sondayla saldılar çok ağrıdı ama 1 dkk sürdü ayyy dayanamıcam canım çok yandı dedim soğukk soğuk terledim ama inan şipşaktı yani hemen bitti açıkta çıktı çok şükür hatta doktor bana bu ağrısız yöntem eskiden daha ağrılı yöntem kullanıyorduk dedi

Son düzenleme:
bence çektireceğiniz yere bağlı sorun anestezi varsa isteyin korkmaktansa ağrısız yöntemi seçin bence ama hsg şart yani

meraba canm öncelikle durumu atlatmışsın geçmş olsun çektirebilmişsin..üstelik dev.hastanes,inde.inan bende şu dev.hast.ne 3 aydır gitmekteyim.bi türlü nasip olmuyor ya çektirmek şunu.sinir oldum bütün ağlıyorum sinirden şuanbi şans olucakki yani çektirebileyim.sürekli bişi çıkıyo baştan salıveriyolar insanı.çok sinir bozucu.şimdide makinelerde bakım varmış,yok bayramdan önce randevu vermiyomuş falan filan yaa.bu dev hast inde bişi yaptırmak şanstan ibaret bu neyaa...uufffffffffffffffffffffffff...vee çektirecege kadar bunun stresini sıkıntısını yaşamakta cabasıı.. ayy sinir oldum yaa

Canim bende sira bulamadim ve sonra herkese sordum doktor hemsire hasta bakici falan varmk tanidiginiz yardimci olun diye sonra sagolsun bir arkadasimin tanidigi varmis hemsire o ayarladi.bak ben sakarya arastirmada yaptirdim sakin korkma ben korkudan aglamistim inan acidan degil.sakin korkma etrafina sor varsa tanidikla hallet cok bekleyipte strese sokma kendini.dayin olmadan olmuyor bu devirde malesef.

He hastanenin farkli sanirim ve zamanla dahada iyilestiriyorlar kosullari peki sen hamile kalabildinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…