- 22 Nisan 2015
- 19.171
- 116.774
-
- Konu Sahibi elma_sekerim01
Ben echomarda 400 e çektirdim anastazisiz 15 dakka sürdü ilişkiye giren her insan cektirebilir.. sadece Penis kalınlığında bi alet sokmuslardi onu hissettim o kadar sonrada bitti dediler ☺Selam Kadınlar Kulubu'nun güzel hanımları,ben 30 yaşında 3 yıllık evli ve 1 yıldır bebek hayaliyle yanan bir bayanım :)
eşimde sperm sayı ve hızında düşüklük çıktı ,bitkisel ilaç verdi doktor ama çoktan bitti bu ay da ovulasyon tuttum ,güzel çalıştık ama yine olmadı maalesef,eylül ayında HSG çektirmeye karar verdim niye eylül?
temmuzda kuruger diye bir test yaptırcak eşim doktor 2 ay olmazsa yine gelin bu testi yapalım demişti ,gidip bu testi yaptırcaz ,ağustos da biraz tatil yapar kafamızı dağıtırız ,eylülde de hsg çektircem ,en azından aşılama yaptırırm demi arkadaşlar bana fikir vermek isteyenler var mı tedavi gidişatı konusunda olumlu sonuç alanlar varsa lütfen payşalımda bulunsun,hsg özel de fiyatı ne kadar? canım çok yancak mı? aşılama öncesi hsg şart mı? buyrum payşalımda bulunalım beraber..
Bence de hsg konusunda ısrar ile en iyisini yapmışsın canım.Çünkü maalesef doktorlar bazen tabiri caizse 'Geniş' olabiliyorlar.Ben de 3 temmuz cuma çektiricem.Ama sonrasında korunsammı korunmasammı bilemedimCanim ne guzel soylemissin vakit kaybetmeye gerek yok ilk bebeimde bir sene bekledik hsg icin ben istedim ama doktor bekletti ve sonuc yeninden klomen tedavisi onerince doktor degistirip hsg de israr ettim. Filmi cekildigim ay doktorum bu ay gebelik olmasin ilac var falan dedi. Ama bende rontgen teknisyeniyim ve o ilacin 3 gun icerisinde vucuttan atildigini biliyordum o ay tek iliski ile hamile kaldim kizim 4 yasinda cok sukur. Sonra zaten biraz arastirma yaptim ilk ay korunmayin diyor doktorlar gebelik icin ihtimal arttigindan. Tabi hamile kalinca korktum yinede hemen dkktorumu aradim ne olacak simdi diye. Oda hayirli olsun korkma hic bisey olmaz dedi
Korunmana gerek yok eger hsg yi yumurtlama gunlerinde cektirmediysen. Cunku ben ilkinde adetin 7. Gununde cektirmistim, simdide yarin yani adetin 9. Gununde cektiricem yani yumurta daha olusmamis oluyor neredyse. Birde bu ay ovukasyon testide aldim hayirlisi bakalkmBence de hsg konusunda ısrar ile en iyisini yapmışsın canım.Çünkü maalesef doktorlar bazen tabiri caizse 'Geniş' olabiliyorlar.Ben de 3 temmuz cuma çektiricem.Ama sonrasında korunsammı korunmasammı bilemedimDoktora sorarsan korunmalısın diyor.kararsızım yani kısacası.Buarada seninki gibi bizimkiler de hsg bebişi olur inşallah Başka bişeye gerek kalmaz.
Ben adetimin 12. günü çekilmiş olucam filmi.zaten sonrasında 2 gün ilişki yasak çünkü kanama olabilir ve enfeksiyon riski de olabilirmiş.Ama hesaplarsak 15.gün yani yumurtlama dönemim devam etmiş oluyor.Dr. o arada korunun diyor zaten.yani bir sonraki adete kadar .o da 22 temmuz zaten .Aaayyy ne bileyim ya bi öyle bi böyle salak oldum artıkKorunmana gerek yok eger hsg yi yumurtlama gunlerinde cektirmediysen. Cunku ben ilkinde adetin 7. Gununde cektirmistim, simdide yarin yani adetin 9. Gununde cektiricem yani yumurta daha olusmamis oluyor neredyse. Birde bu ay ovukasyon testide aldim hayirlisi bakalkm
Buarada umarım iyi geçmiştir filmin.geçmiş olsun canm.darısı başıma :)Korunmana gerek yok eger hsg yi yumurtlama gunlerinde cektirmediysen. Cunku ben ilkinde adetin 7. Gununde cektirmistim, simdide yarin yani adetin 9. Gununde cektiricem yani yumurta daha olusmamis oluyor neredyse. Birde bu ay ovukasyon testide aldim hayirlisi bakalkm
Canım Sağol çok güzel yazmışsın ama eylülde hem eşim Kruger testi yaptırcak hemde ben hsg çektircem şu an hem maddi hem manevi kendimi hazır hissetmiyorum bütün cesaretimi toplayıp gidicem ama anestesi istemiyorum çok canım yanar mı acaba? Yazdığınız tarihe bakamadım siz çektirdiniz mi ayrıntılı anlatırmısınız süreci rica etsem?Selam..yazını okuyunca cevaplamak istedim.öncelikle genel anestezi ile 15 -20 dk süren bi işlem.ortalama 500 tl.herşeye rağmen 6 ay gebe kalamayan herkes için şart bi durum.çünkü bu film sonucu dr.tedavinin sürecini ve şeklini belirliyor.Bence sakın eylülü bekleme
Sana kısaca sürecimi anlatayım.6 yıllık evliyim (30 yaş)adet döngümde ve hormonlarımda hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen hamile kalamıyorum.tam bir yıldır korunmuyoruz. eşimin sonuçları çok güzel bende de bişey yok.ben de geçen sene senin gibi plan yapıp hamile kalayım dedim.ama evdeki hesap çarşıya uymadı.koca yaz tatili boyunca adet olamadım.ve sırf bu yüzden gebelik şansım olmadı.dr çok kızdı tabi.çünkü tedbiri elden bırakmayıp tüm testlerimi verip ve rahim filmimi en baştan çekilseydim süreci taaaa bu seneye kadar uzatmamış olcaktım.Nasılsa olur ya ,ha bu ay ha sonra ,aman dur biraz daha gezeyim şu iş de bitsin şunu da halledeyim derken süreci baltaladım.Haftaya HSG filmi çekilicem ve en baştan yapılsaydı sorunu bulurduk ve belki şimdiye hamileydim....çok uzun yazdım kusura bakma ama dayanamadım.sende kendi geçen seneki rahatlığımı gördüğüm için uyarayım dedim.biran önce filmini çekil buarada eşin de testini versin.çünkü eşin istediği kadar iyi olsun senin tüpler tıkalıysa koca bir yaz boşa çalışırsınız.boşuna moral bozukluğu.Ayrıca 2 önemli nokta
1 rahim filminden sonraki ay mutlaka korunman gerekli bu da hamilelik için 1 ay zaman kaybı demek.
2 bu filmi çekilenler sonraki aydan itibaren kolay hamile kalabiliyorlar.
Özetle elini çabuk tut arkadaşım.İnşallah kulak verirsin ve belki aynı ay hamiş kalırız
merhaba canım bende bu ay devlet hastanesinde çektirdim.bende yaklaşık 2 sene ye yakındır bebek isitiyordum bir türlü olmayınca ve özel hastanelerdende sonuç alamayınca devlet araştırma hastaesine gittim bütün hormon tahlilerimi yaptırdım en son da korka korka da olsa rhim filmini çektirdim ama inan stresi acısından daha fazla ve çok fazla korkulacak bir durum değil.evet canın acıyor ama inan ölünmüyor.ilk başta damar yolu açıp scopi odasına götürüyorlar.ameliyat önlüğünü giyiyorsun ve rahme çok az ilaç veriliyor sanırım düşük doz anestezi çünkü uyustuğunu hissediyorsun.ve film çeken doktor sana yapılacak işlemleri söylüyor ve destek bile oluyorlar.ve en son ilaçlı su püskürtülüyor ve o anda basınçtan kaynaklanan büyük bir sancın oluyor ama dayanılmayacak bir acı değil.mesela ben çok şiddetli adet ağrısı çekerim her ay onun yarısı kadar bir ağrı oluyor.veee ilaç verildiği an filmi çekiyorlar.ve hepsi 5 6 dakika kadar bir sürede gerçekleşiyor ve kalkıyorsun.benim tüplerim açık çıktı çok şükür sanırım tıkalı olanlarda ağrı birazdaha fazla oluyor.ama odadan çıkarken üzerine yüklediğin yükü orda bırakıp çıkıyorsun.diyeceğim o ki kimse korkmasın.soru işaretleriyle boğuşmaktansa bir an önce kurtulmaya bakın ve benim nacizane tavsiyem bu işlem için vücudnuza boşuna narkoz yüklemeyin.benim anlatacaklarım bukadar umarım yardımcı olabilmişimdir.rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.evlat hasreti gerçekten çok zormuş.allaha emanet olunBaşka yokmu Hsg çektiren arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşın lütfen
mer haba canım bana hiç damar yolu falan açılmadı normal röntgen odasında alttan muayene olur gibi önce siliyorum dedi sildi bi alet taktı girişine sonrada ilacı baby sondayla saldılar çok ağrıdı ama 1 dkk sürdü ayyy dayanamıcam canım çok yandı dedim soğukk soğuk terledim ama inan şipşaktı yani hemen bitti açıkta çıktı çok şükür hatta doktor bana bu ağrısız yöntem eskiden daha ağrılı yöntem kullanıyorduk dedimerhaba canım bende bu ay devlet hastanesinde çektirdim.bende yaklaşık 2 sene ye yakındır bebek isitiyordum bir türlü olmayınca ve özel hastanelerdende sonuç alamayınca devlet araştırma hastaesine gittim bütün hormon tahlilerimi yaptırdım en son da korka korka da olsa rhim filmini çektirdim ama inan stresi acısından daha fazla ve çok fazla korkulacak bir durum değil.evet canın acıyor ama inan ölünmüyor.ilk başta damar yolu açıp scopi odasına götürüyorlar.ameliyat önlüğünü giyiyorsun ve rahme çok az ilaç veriliyor sanırım düşük doz anestezi çünkü uyustuğunu hissediyorsun.ve film çeken doktor sana yapılacak işlemleri söylüyor ve destek bile oluyorlar.ve en son ilaçlı su püskürtülüyor ve o anda basınçtan kaynaklanan büyük bir sancın oluyor ama dayanılmayacak bir acı değil.mesela ben çok şiddetli adet ağrısı çekerim her ay onun yarısı kadar bir ağrı oluyor.veee ilaç verildiği an filmi çekiyorlar.ve hepsi 5 6 dakika kadar bir sürede gerçekleşiyor ve kalkıyorsun.benim tüplerim açık çıktı çok şükür sanırım tıkalı olanlarda ağrı birazdaha fazla oluyor.ama odadan çıkarken üzerine yüklediğin yükü orda bırakıp çıkıyorsun.diyeceğim o ki kimse korkmasın.soru işaretleriyle boğuşmaktansa bir an önce kurtulmaya bakın ve benim nacizane tavsiyem bu işlem için vücudnuza boşuna narkoz yüklemeyin.benim anlatacaklarım bukadar umarım yardımcı olabilmişimdir.rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.evlat hasreti gerçekten çok zormuş.allaha emanet olun
merhaba canım bende bu ay devlet hastanesinde çektirdim.bende yaklaşık 2 sene ye yakındır bebek isitiyordum bir türlü olmayınca ve özel hastanelerdende sonuç alamayınca devlet araştırma hastaesine gittim bütün hormon tahlilerimi yaptırdım en son da korka korka da olsa rhim filmini çektirdim ama inan stresi acısından daha fazla ve çok fazla korkulacak bir durum değil.evet canın acıyor ama inan ölünmüyor.ilk başta damar yolu açıp scopi odasına götürüyorlar.ameliyat önlüğünü giyiyorsun ve rahme çok az ilaç veriliyor sanırım düşük doz anestezi çünkü uyustuğunu hissediyorsun.ve film çeken doktor sana yapılacak işlemleri söylüyor ve destek bile oluyorlar.ve en son ilaçlı su püskürtülüyor ve o anda basınçtan kaynaklanan büyük bir sancın oluyor ama dayanılmayacak bir acı değil.mesela ben çok şiddetli adet ağrısı çekerim her ay onun yarısı kadar bir ağrı oluyor.veee ilaç verildiği an filmi çekiyorlar.ve hepsi 5 6 dakika kadar bir sürede gerçekleşiyor ve kalkıyorsun.benim tüplerim açık çıktı çok şükür sanırım tıkalı olanlarda ağrı birazdaha fazla oluyor.ama odadan çıkarken üzerine yüklediğin yükü orda bırakıp çıkıyorsun.diyeceğim o ki kimse korkmasın.soru işaretleriyle boğuşmaktansa bir an önce kurtulmaya bakın ve benim nacizane tavsiyem bu işlem için vücudnuza boşuna narkoz yüklemeyin.benim anlatacaklarım bukadar umarım yardımcı olabilmişimdir.rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.evlat hasreti gerçekten çok zormuş.allaha emanet olun[/
meraba canm öncelikle durumu atlatmışsın geçmş olsun çektirebilmişsin..üstelik dev.hastanes,inde.inan bende şu dev.hast.ne 3 aydır gitmekteyim.bi türlü nasip olmuyor ya çektirmek şunu.sinir oldum bütün ağlıyorum sinirden şuanmerhaba canım bende bu ay devlet hastanesinde çektirdim.bende yaklaşık 2 sene ye yakındır bebek isitiyordum bir türlü olmayınca ve özel hastanelerdende sonuç alamayınca devlet araştırma hastaesine gittim bütün hormon tahlilerimi yaptırdım en son da korka korka da olsa rhim filmini çektirdim ama inan stresi acısından daha fazla ve çok fazla korkulacak bir durum değil.evet canın acıyor ama inan ölünmüyor.ilk başta damar yolu açıp scopi odasına götürüyorlar.ameliyat önlüğünü giyiyorsun ve rahme çok az ilaç veriliyor sanırım düşük doz anestezi çünkü uyustuğunu hissediyorsun.ve film çeken doktor sana yapılacak işlemleri söylüyor ve destek bile oluyorlar.ve en son ilaçlı su püskürtülüyor ve o anda basınçtan kaynaklanan büyük bir sancın oluyor ama dayanılmayacak bir acı değil.mesela ben çok şiddetli adet ağrısı çekerim her ay onun yarısı kadar bir ağrı oluyor.veee ilaç verildiği an filmi çekiyorlar.ve hepsi 5 6 dakika kadar bir sürede gerçekleşiyor ve kalkıyorsun.benim tüplerim açık çıktı çok şükür sanırım tıkalı olanlarda ağrı birazdaha fazla oluyor.ama odadan çıkarken üzerine yüklediğin yükü orda bırakıp çıkıyorsun.diyeceğim o ki kimse korkmasın.soru işaretleriyle boğuşmaktansa bir an önce kurtulmaya bakın ve benim nacizane tavsiyem bu işlem için vücudnuza boşuna narkoz yüklemeyin.benim anlatacaklarım bukadar umarım yardımcı olabilmişimdir.rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.evlat hasreti gerçekten çok zormuş.allaha emanet olun
Canim bende sira bulamadim ve sonra herkese sordum doktor hemsire hasta bakici falan varmk tanidiginiz yardimci olun diye sonra sagolsun bir arkadasimin tanidigi varmis hemsire o ayarladi.bak ben sakarya arastirmada yaptirdim sakin korkma ben korkudan aglamistim inan acidan degil.sakin korkma etrafina sor varsa tanidikla hallet cok bekleyipte strese sokma kendini.dayin olmadan olmuyor bu devirde malesef.meraba canm öncelikle durumu atlatmışsın geçmş olsun çektirebilmişsin..üstelik dev.hastanes,inde.inan bende şu dev.hast.ne 3 aydır gitmekteyim.bi türlü nasip olmuyor ya çektirmek şunu.sinir oldum bütün ağlıyorum sinirden şuanbi şans olucakki yani çektirebileyim.sürekli bişi çıkıyo baştan salıveriyolar insanı.çok sinir bozucu.şimdide makinelerde bakım varmış,yok bayramdan önce randevu vermiyomuş falan filan yaa.bu dev hast inde bişi yaptırmak şanstan ibaret bu neyaa...uufffffffffffffffffffffffff...vee çektirecege kadar bunun stresini sıkıntısını yaşamakta cabasıı.. ayy sinir oldum yaa
He hastanenin farkli sanirim ve zamanla dahada iyilestiriyorlar kosullari peki sen hamile kalabildinmimer haba canım bana hiç damar yolu falan açılmadı normal röntgen odasında alttan muayene olur gibi önce siliyorum dedi sildi bi alet taktı girişine sonrada ilacı baby sondayla saldılar çok ağrıdı ama 1 dkk sürdü ayyy dayanamıcam canım çok yandı dedim soğukk soğuk terledim ama inan şipşaktı yani hemen bitti açıkta çıktı çok şükür hatta doktor bana bu ağrısız yöntem eskiden daha ağrılı yöntem kullanıyorduk dedi