hsg çektiricem çok korkuyorum :(

nininis

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2013
18
0
16
Adana
arkadaşlar yarın hsg çektiricem ama anesteziyle mi yoksa anestezisiz mi çektirmeliyim çok kafam karıştı çektiren arkadaşlar lütfen deneyiminizi paylaşır mısınız?

hiç ama hiç korkma bende cok korkuyordum son ana kadar çektirmekten vazgeçiyordum ama içeri girdim ve anestezi olmadan paşalar gibi çekildim.. cok acıyor felan diyorlar ama inan ki öyle degil hepi topu 5-10 dk birşey sürüyor ki benim çekilirken makina agrıza yaptı iki kere çektiler.. agrıyıda sana su şekilde tarif edebilirim adet sancısı nasılsa oda okadar yada şöyle tabir edebilirim isal oldugun zaman karnın burulur bir karın agrısı olur ya işte o kadar bir agrı inanki o kadar para vermeye gerek yok anestezi için

teşekkür ederim canım içimi rahatlattın yarın sabah 9.00 da çektiricem inşallah bir sorun olmaz

Tek derdiniz bu olsun bende anestezi olmadan çektirdim ardından da okula gitmiştim yalnız sonradan çok sancım olmuştu

merhaba ben 2,5 yıllık evliyim ,evlililiğimin ilk 1 yılı yasmin hapı ile korunduk.1 senedir korunmuyoruz çocuk sahibi olmak istiyoruz fakat olmuyor. hormon değerlerimin sonucunu dun aldım bu değerlere göre bi rahatsızlıgım veya hamıle kalmama engel bi durumum varmıdır sızce.??? tsh 2,86 lh 2,3 fsh 3,7 estradiol 25,7 prolaktin 8,8 . dün doktoruma sonucu gösterdim iyi dedi eşimden spermiogram ve benden de rahim filmimi istedi ,bende anlatılanlardan ötürü biraz çekiniyorum korkuyorum filmden açıkçası.yardımlarınızı bekliyorum bu durumda olan arkadaşlardan ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…