• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık HSG çektirenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Seulcan

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2019
34
25
8
Bu ay HSG çektirdim iki tüp açıldı,enfeksiyon vardı,dedi doktorum. Aslında 1 yıllık evli olmadığımız için doktor beklemekten yana olsa da benim isteğim üzerine çekildi,Doktoruma, internetten daha çok da buradan okuduklarım sayesinde yönlendirdim ,olabilir mi yapsak mı dedim, tabi istikrarlı bir şekilde aynı doktora her ay iki defa gitmemin de etkisi olmuş olabilir,Doktorum iyiki de çekmişiz dedi tıkalı tüplerim açıldı bekliyorum.Kimyasal gebelik geçirdim Martta, Klomen kullandım çatlatma iğnesiyle beraber 2 ay,bu ay da HSG çektirdim bekliyorum klomen kullanmak istemedim doğal sürecinde yumurtamın büyüklüğünü görmek istedim. Doktorum yumurtama iyi gidiyor dedi,bakalım bekliyorum şimdi, böyle ayrıntılı yazmamın sebebi ise:eek:benim gibi aşama aşama kaydedip ALLAHtan umut kesilmez diyerek beklemekte olanlara ben de umut olmak istiyorum inşaallah bu ay o sevinçli haberi yanlızca ve ilk burada sizlerle paylaşırım :dua::cry:

İyiki beklememişsiniz. Benimde tüplerin açık çıktı ama rahim girişim kapanmış onu açtı falan. Bakalım bu ay klomen kullanmak istedim. Hayırlısı olsun hakkımzda

Bu ay HSG çektirdim iki tüp açıldı,enfeksiyon vardı,dedi doktorum. Aslında 1 yıllık evli olmadığımız için doktor beklemekten yana olsa da benim isteğim üzerine çekildi,Doktoruma, internetten daha çok da buradan okuduklarım sayesinde yönlendirdim ,olabilir mi yapsak mı dedim, tabi istikrarlı bir şekilde aynı doktora her ay iki defa gitmemin de etkisi olmuş olabilir,Doktorum iyiki de çekmişiz dedi tıkalı tüplerim açıldı bekliyorum.Kimyasal gebelik geçirdim Martta, Klomen kullandım çatlatma iğnesiyle beraber 2 ay,bu ay da HSG çektirdim bekliyorum klomen kullanmak istemedim doğal sürecinde yumurtamın büyüklüğünü görmek istedim. Doktorum yumurtama iyi gidiyor dedi,bakalım bekliyorum şimdi, böyle ayrıntılı yazmamın sebebi ise:eek:benim gibi aşama aşama kaydedip ALLAHtan umut kesilmez diyerek beklemekte olanlara ben de umut olmak istiyorum inşaallah bu ay o sevinçli haberi yanlızca ve ilk burada sizlerle paylaşırım :dua::cry:
Hsg caninizi yakti mi uyanık miydiniz

Hsg caninizi yakti mi uyanık miydiniz
Hiç canım yanmadı,sadece anesteziyi atmak için hastane de bir iki saat bekledim sonra da tam ayılıp çıktım;İyiki ki çektirmişim beklemeyin hiç birşey olmasa bile ilaçlarla rahim daha da temiz olup açılıyor 👍🏻Korkma😊

Ben de istiyorum ama korkuyorum panik atak var bende zaten. Bazılarında rahat gecmis bazılarında sıkıntıli

Ankarada yaptrdm baskent unv hastanesi..anestezili gercekten kolay oluyor..hatta dger turlu de kolay diyenler var da ben cok dayankszm agriya aciya..goze alamadim
İyi yapmışsın ben de özele gitcem ya . Bilinmeyen şey beni çok korkutuyor videoları izledim bir de

İyi yapmışsın ben de özele gitcem ya . Bilinmeyen şey beni çok korkutuyor videoları izledim bir de
Yaninizda ped goturmenizi tavsiye ederim. Bana hastanede boyle bir sey soylenmemsti. Ben burdan okuyup yanmda gotrmstm. Cok az bi kanama olmstu..iyi ki gotrmsm dedim. Bn de videolar izledim ama muayeneden bile hoslnmazkn boyle biseyi yaptiramycgmi dusndm..

Korkuyorsanız anestezili yaptırın geçekten korkulacak bişey yok ben uyandıgımda ne oldugunu anlamamıstım bile güzel bi uykudan uyanmış gibiydim :)

Hsg için bir tanıdığım beni çok korkuttu. Yırtıyorlar rahmin girişini dedi. Öyle bir şey farkettiniz mi hiç? Herhangi bir yaralanma gibi ?

Back
X