Gebeliğe Hazırlık Hsg çektiren var mı ve devamında nasıl bir tedavi ilerliyor?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya çok teşekkür ederim şimdi aradım 650₺ dediler sanırım burda karar kılcam çünkü dediğiniz gibi ağrısız bir yöntemle yapıyorlarmış ❤

Bence doğru bir karar olmuş, hem anestezi hem de ağrısız tek yer İstanbulda bende baya araştırdım. Ve arkadaşım güzel ilgileniyor işlem sonrası bilgi istenildiğinde veriyorlar demişti.Fiyatta normal genele göre, bence arkadaşım oraya bağlı özel bir doktora gidiyor diye indirim yapmış olabilirler.
Umarım sizde memnun kalırsınız ve gönlünüzdeki sonucu en yakın zamanda alırsınız 💜
Bizimlede paylaşın lütfen şimdiden geçmiş olsun 🥰

Bence doğru bir karar olmuş, hem anestezi hem de ağrısız tek yer İstanbulda bende baya araştırdım. Ve arkadaşım güzel ilgileniyor işlem sonrası bilgi istenildiğinde veriyorlar demişti.Fiyatta normal genele göre, bence arkadaşım oraya bağlı özel bir doktora gidiyor diye indirim yapmış olabilirler.
Umarım sizde memnun kalırsınız ve gönlünüzdeki sonucu en yakın zamanda alırsınız 💜
Bizimlede paylaşın lütfen şimdiden geçmiş olsun 🥰
Çok teşekkür ederim önce devlet hastanesinde olur mu diye dğşğnmüştüm ama şimdi burdan bahsedince aklıma çok yattı dediğiniz gibi fiyat makul hatta bazı yerlere göre yari fiyatı 😍 tabi ki paylaşırım inşallah sonuçta iyi çıkar rabbim hepimize hayırlısını versin ❤️

Çok geömiş olsun gerçekten duygusal anlamda kolay seyler değil ama Allah’ın bir takdiri vardır ve Emin’im zamanını bekliyordur hiç gücünüzü kaybetmeyin rabbim böyle bir sorunu verdiyse bizlere çözümünü de verecektir sadece zaman.. bayramdan sonra umarım ki güzel haberler alırsınız bursan devam ederiz hep birlikte ❤
Güzel dileklerin icin tesekkur ederim insallah hemizin icin guzel gunler baslar artik 🌸🌸

Forumdaki yazıları okuyup gitmiştim . Çok pişmanım keşke okumasaydım herkesin ağrı eşiği farklı . Hiç canım acımadı regl ağrısı gibi çok hafif bir ağrım oldu ama o kadar korkup kendimi sıktım ki doktorun bitti tüplerin açık bir sorun yok demesi bile sakinleştirmedi zırıl zırıl ağladım sadece korkudan anestezi falan almadım . Lütfen korkmayın ve stres yapmayın . Tüplerinde sorun olanların ağrısı çok oluyormuş içinizi ferah tutun :)

Forumdaki yazıları okuyup gitmiştim . Çok pişmanım keşke okumasaydım herkesin ağrı eşiği farklı . Hiç canım acımadı regl ağrısı gibi çok hafif bir ağrım oldu ama o kadar korkup kendimi sıktım ki doktorun bitti tüplerin açık bir sorun yok demesi bile sakinleştirmedi zırıl zırıl ağladım sadece korkudan anestezi falan almadım . Lütfen korkmayın ve stres yapmayın . Tüplerinde sorun olanların ağrısı çok oluyormuş içinizi ferah tutun :)
Teşekkür ederim İnan’ın 2-3 gündür bende çok stres yaptm ama böyle sizin gibi yorum yapan çok olmuş ve içim rahatladı çok şükür herkesin memnun kaldığı bir yer de buldum inşallah şimdi bir an önce adetin bitimi gelsin diye bekliyorum hayırlısıyla temiz de çıkarsa süper olacak ❤️ Siz ne gibi bir tedavi görüyorsunuz şuan ne aşamadasınız acaba

Teşekkür ederim İnan’ın 2-3 gündür bende çok stres yaptm ama böyle sizin gibi yorum yapan çok olmuş ve içim rahatladı çok şükür herkesin memnun kaldığı bir yer de buldum inşallah şimdi bir an önce adetin bitimi gelsin diye bekliyorum hayırlısıyla temiz de çıkarsa süper olacak ❤ Siz ne gibi bir tedavi görüyorsunuz şuan ne aşamadasınız acaba
Hsg den 3 ay sonra aşılama tedavisine başlayacaktık . Vazgeçtik gitmedik doktora 7 ay içinde kendiliğinden hamile kaldım :)

Hsg den 3 ay sonra aşılama tedavisine başlayacaktık . Vazgeçtik gitmedik doktora 7 ay içinde kendiliğinden hamile kaldım :)
Yaa resmen mucize işte Allahım belki de siz planlamayın der gibi bekletti sizi ve beklemediğiniz anda umarım ki en hayırlı zamanda verdi işte ❤️ Çok güzel kaç aylık şuan kucağınıza Almayı nasip etsin inşallah darısı bize

Yaa resmen mucize işte Allahım belki de siz planlamayın der gibi bekletti sizi ve beklemediğiniz anda umarım ki en hayırlı zamanda verdi işte ❤ Çok güzel kaç aylık şuan kucağınıza Almayı nasip etsin inşallah darısı bize
Aynen öyle artık çocuktan vazgeçtik tamam olmayacak biz böyle eş olacağız sadece dediğimiz ay hamile kaldım :) 8 haftalık şu anda Allah isteyen herkese nasip etsin

Aynen öyle artık çocuktan vazgeçtik tamam olmayacak biz böyle eş olacağız sadece dediğimiz ay hamile kaldım :) 8 haftalık şu anda Allah isteyen herkese nasip etsin
Süper ya gerçekten allah bağışlasın bizim için de dua adin kabul olur inşallah , eşim bugun sperm testi verdi bende 24 ünde hsg çekileceğim bakalım sonrasında neler olacak ❤️🙏

Kizlar gunaydin pazartesi gunu histeraskopi ameliyatimi oldum bugunde is basi yaptim benim biraz agriki gecti artik sona yaklasiyoruz yavas yavas insallah sinucuda cok guzel olur😁😁😁

Back