Gebeliğe Hazırlık Hsg çektiren var mı ve devamında nasıl bir tedavi ilerliyor?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya çok güzel şuan gebe misiniz hayırlısı olsun inş rabbim kucapımza Almayı nasip eder ❤ Bende vajinusmuş yok ondan sanırım dr sen anestesisiz yaparsın dedi bakalım
Benimde vajinismus gecmisim var ama anestezisiz cektirdim hicte acimadi hatta adetim ondan daha agrili gecer benim 3 dklik bisi bence.

Yanliz cok iyi tutmus ben gonal f kullandim ayriyetten catlama olmamasi icon baska igne en sonra catlatma ignesi oldum bende ilaclar toplam 4500₺ falan tuttu

İstanbulda iseniz reklama girer mi bilmiyorum ama Şişli Echomarı tercih edebilirsiniz. Arkadaşım daha önce başka bir yerde yaptırmış ve ağrıdan masadan kalkamadım üstüne düzgün yapamamışlar bile dedi. Ama burda hissetmedim diyebilirim dedi. Bana ücret olarak 580 ödedim dedi ama herkese aynı mıdır bilmiyorum. Benimde doktorum sonraki adım için önerdi bu nedenle sormuştum.

Belki Ondandır cnm çünkü devlet karşılıyor büyük kısmını.
Soyleki devlet zaten tup bebek fiyatin bir kismini karsiliyor benim gittigim hastanedede bana soylediler gidip rapor alabilirsiniz diye ama ben ugrasamadim prosoduru cok uzatiyolar recetede ozel oldugu icin sgk giris yapamiyolar normalde daha pahali tutmustuda tanidik eczane falan bulduk bu fiyata indi

Sen tüp bebek mi yaptın

Ayy bu ilaçların fiyatları hep böyle mi klomen filan nasıl fiyatlar ? Allahım manevi yıpratmasın da maddi de bir çözüm bulunur inşallah

Teşekkür ederim cihazlar deneyim vs etkiliymiş inşallah bende o yüzden yer araştırıyorum burası bana uzak ama yine de deneyebilirim sonuçta rahat geçecekse her yere gidilir

Rahimde perde var hamile kalsam bile erken dogum yada dusuk riski oluyor rahmi genisletmek icin kesik atacaklar
Yaa rabbim inşallah bu çektiklerinin karşılığını verir . Hepimiz maddi manevi çok yıpranıyoruz bu süreçte. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

Ya çok teşekkür ederim şimdi aradım 650₺ dediler sanırım burda karar kılcam çünkü dediğiniz gibi ağrısız bir yöntemle yapıyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…