Gebeliğe Hazırlık Hsg çektiren var mı ve devamında nasıl bir tedavi ilerliyor?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya çok güzel şuan gebe misiniz hayırlısı olsun inş rabbim kucapımza Almayı nasip eder ❤ Bende vajinusmuş yok ondan sanırım dr sen anestesisiz yaparsın dedi bakalım
Benimde vajinismus gecmisim var ama anestezisiz cektirdim hicte acimadi hatta adetim ondan daha agrili gecer benim 3 dklik bisi bence.

Ben üç ay boyunca klomen ve çatlatma iğnesi kullandım cnm ama sonuç alamadım. Bu ay doktor değiştim çünkü diğer doktorum klomenle devam edelim diyordu bana çok mantıklı gelmedi . Yeni doktorum üç ay sonuç almamışsan gonal f e gecelim dedi. Gonal f dediğim şey iğne . Kol yada göbekten vuruluyor. Tıpkı klomen gibi yumurta büyütmek için kullanılıyor. Ama dokuz gün boyunca her gün bu iğneden vurmak lazım sonra çatlatma iğnesini vuracaz. Bunun özelliği klomene göre daha etkili oluşu ve birazda pahalı. Doktor raporuyla alınıyor bu iğneler . Bir kısmını da devlet karşılıyor . Ben dün aldım toplamda 1600 tutuyor ama biz 560 tl ödedik
Yanliz cok iyi tutmus ben gonal f kullandim ayriyetten catlama olmamasi icon baska igne en sonra catlatma ignesi oldum bende ilaclar toplam 4500₺ falan tuttu

İstanbulda iseniz reklama girer mi bilmiyorum ama Şişli Echomarı tercih edebilirsiniz. Arkadaşım daha önce başka bir yerde yaptırmış ve ağrıdan masadan kalkamadım üstüne düzgün yapamamışlar bile dedi. Ama burda hissetmedim diyebilirim dedi. Bana ücret olarak 580 ödedim dedi ama herkese aynı mıdır bilmiyorum. Benimde doktorum sonraki adım için önerdi bu nedenle sormuştum.

Belki Ondandır cnm çünkü devlet karşılıyor büyük kısmını.
Soyleki devlet zaten tup bebek fiyatin bir kismini karsiliyor benim gittigim hastanedede bana soylediler gidip rapor alabilirsiniz diye ama ben ugrasamadim prosoduru cok uzatiyolar recetede ozel oldugu icin sgk giris yapamiyolar normalde daha pahali tutmustuda tanidik eczane falan bulduk bu fiyata indi

Soyleki devlet zaten tup bebek fiyatin bir kismini karsiliyor benim gittigim hastanedede bana soylediler gidip rapor alabilirsiniz diye ama ben ugrasamadim prosoduru cok uzatiyolar recetede ozel oldugu icin sgk giris yapamiyolar normalde daha pahali tutmustuda tanidik eczane falan bulduk bu fiyata indi
Sen tüp bebek mi yaptın

Ayy bu ilaçların fiyatları hep böyle mi klomen filan nasıl fiyatlar ? Allahım manevi yıpratmasın da maddi de bir çözüm bulunur inşallah

İstanbulda iseniz reklama girer mi bilmiyorum ama Şişli Echomarı tercih edebilirsiniz. Arkadaşım daha önce başka bir yerde yaptırmış ve ağrıdan masadan kalkamadım üstüne düzgün yapamamışlar bile dedi. Ama burda hissetmedim diyebilirim dedi. Bana ücret olarak 580 ödedim dedi ama herkese aynı mıdır bilmiyorum. Benimde doktorum sonraki adım için önerdi bu nedenle sormuştum.
Teşekkür ederim cihazlar deneyim vs etkiliymiş inşallah bende o yüzden yer araştırıyorum burası bana uzak ama yine de deneyebilirim sonuçta rahat geçecekse her yere gidilir 😂

Rahimde perde var hamile kalsam bile erken dogum yada dusuk riski oluyor rahmi genisletmek icin kesik atacaklar😭
Yaa rabbim inşallah bu çektiklerinin karşılığını verir . Hepimiz maddi manevi çok yıpranıyoruz bu süreçte. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

Ya çok teşekkür ederim şimdi aradım 650₺ dediler sanırım burda karar kılcam çünkü dediğiniz gibi ağrısız bir yöntemle yapıyorlarmış ❤️

Back