Gebeliğe Hazırlık Hsg çektiren var mı ve devamında nasıl bir tedavi ilerliyor?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben vajinusmus atlattigim icin anestezili hsg cektirdim ozelde. İki ay sonra klomen tedavisi ve catlatma ignesiyle gebe kaldim. Esimde sperm testi verdi ayni ay. Likefaksiyon suresi uzundu. İliski sonrasi 1 saatten fazla yattim, ayaklarimi diktim
Benim kuzenimde vajinusmus hastasiydi oda tup bebek yapti mecbur 2.denemsinde tuttu maşallah Allahim bizede nasip eder insallah 👶👶👶🤲🤲🤲

Ayy bende ne guzel❣❣ ben kadiköyde sonomed cektirdim ben cogu yestimi irda yaptirdim esim sperm testinide orda yaptirdi 2 kere 3.memorialda istediler orda yaptirmisti😁
Ay çok sevindim aynı yerde olmamıza filmi de orda çektirdin sanırım peki ne kadardı bende mi orda çektirsem acımadı filan deyince 😂 peki eşinden neden birkaç kere istediler sperm testi eşinden tüp bebek tedavisinden dolayı mı yoksa dr lar böyle ara ara isteyeniliyorlar mı ya bir de Ataşehir memorıal dan fiyat aldım hsg için en uygun o verdi ora basıl sence

Ben vajinusmus atlattigim icin anestezili hsg cektirdim ozelde. İki ay sonra klomen tedavisi ve catlatma ignesiyle gebe kaldim. Esimde sperm testi verdi ayni ay. Likefaksiyon suresi uzundu. İliski sonrasi 1 saatten fazla yattim, ayaklarimi diktim
Ya çok güzel şuan gebe misiniz hayırlısı olsun inş rabbim kucapımza Almayı nasip eder ❤️ Bende vajinusmuş yok ondan sanırım dr sen anestesisiz yaparsın dedi bakalım

Ay çok sevindim aynı yerde olmamıza filmi de orda çektirdin sanırım peki ne kadardı bende mi orda çektirsem acımadı filan deyince 😂 peki eşinden neden birkaç kere istediler sperm testi eşinden tüp bebek tedavisinden dolayı mı yoksa dr lar böyle ara ara isteyeniliyorlar mı ya bir de Ataşehir memorıal dan fiyat aldım hsg için en uygun o verdi ora basıl sence
Valla 600₺ diye hatirliyorum söyle ilk doktorlara gitmeye basladigimizda istediler sonra asilama istediler sonra tup bebek icon istediler😁 memorial lab oartamina guveniyorum cok iyi atasehir memorialda bana cok yakin ama ben sislideki memorial tup bebekte tedavi goruyorum

Valla 600₺ diye hatirliyorum söyle ilk doktorlara gitmeye basladigimizda istediler sonra asilama istediler sonra tup bebek icon istediler😁 memorial lab oartamina guveniyorum cok iyi atasehir memorialda bana cok yakin ama ben sislideki memorial tup bebekte tedavi goruyorum
Hmm.. sonomed dediğin yeri duymadım ana şimdi arayıp fiyat Almayı düşünüyorum normalde benim kontrole gittiğim yerde yapılıyor hemde muayenesine gittiğim dr yapıyor ama 1000₺ ya 😔 çok değik mi

İnşallah rabbim sizlerede nasip etsin. Ben korkuyordum o sebeple kendi doktorumda çektirdim. Beylikduzundeydi. O zamanlar bile 500 civariydi. Suan epey yukselmistir fiyatlar
Sorma valla baya yüksek şansıma benim dr çok pahalı mecbur sanırım başka yerde yaptırıcam

Hoşgeldin cnm, nerde yaptırdın geneli acımadı diyor anestesisiz dğşğnğyordm ama korktum şimdi normal muayenelerde filan da sıkıntı yaşıyormuşun genelde onlar acı ağrı yaşıyormuş bir de tüpleri tıkalı olanlar, Ataşehir memorıal da 530₺ dediler orayı düşünüyorum nasıldır acaba her yerde acı ağrı hissi aynı mıdır değişir mi yoksa yerine göre bilemedim 🤷‍♀️
Valla canım ben iskenderunda özel hastahanede yaptırdım öldüm Resmen ağrıdan .acımadı diyenleri anlamış değilim kesinlikle anestezili yap

Cok tesekkur ederim evet ilk denemem bana gore asilama zaman kaydi cok nadir duydum asilama ile hamile kalan evet doktorlar bana perdeden dolayi hamile kalmani etkiler dedi birde benim sol yumurtaligima yapisik 3 tane cikolata kisti var ben hic ilacli bir tedavi olmadim birde bu isi o kadar ticarete dokmuslerki cok iyi arastirip baslamak gerekiyor valla laf aramizda bende cok korkuyorum ama sonunda evladimi kucagima alcak olmam insallah🤲🤲🤲👶👶👶 icimi rahtlatiyor ve oyle teselli veriyorum kendime ❣
Evet sonundaki güzellik için zorluklara katlanmak gerek haklısınız😊 inşallah istediğiniz gibi olur her şey. Ben de ameliyat için beklemedeyim başka problem olmadığı için yumurtlama ilaçlarıyla ya da aşılamayla hamile kalmayı umut ediyorum. Ameliyattan sonra da nasıl geçtiğini nasıl hissettiğinizi burada bizimle paylaşırsınız🤗

Hmm.. doğru ay inşallah uzun sürtmeden bu ay gebelik olur ne kadar oldu şimdi ilaca başlayalı ne kadar var regline? Hayırlı haberlerini bekliyorum bana da umut olur ❤
23 mayıs regl tarihim geçtiğimiz günleri değerlendirdik bakalım bekliyoruz. İnşallah hep beraberce hayırlı haberler alırız❤️

Evet sonundaki güzellik için zorluklara katlanmak gerek haklısınız😊 inşallah istediğiniz gibi olur her şey. Ben de ameliyat için beklemedeyim başka problem olmadığı için yumurtlama ilaçlarıyla ya da aşılamayla hamile kalmayı umut ediyorum. Ameliyattan sonra da nasıl geçtiğini nasıl hissettiğinizi burada bizimle paylaşırsınız🤗
Cok tesekkur ederim tabiki pazartesi ayilir ayilmaz burdayim😁 Allahim dualarimizi kabul edecek inaniyorum

Hadi ya .. sen klomen kullanırken de çatlatma kullandın mı? Bu gonal f dediğin tam olarak ne oluyor onu bilmiyorum henüz
Ben üç ay boyunca klomen ve çatlatma iğnesi kullandım cnm ama sonuç alamadım. Bu ay doktor değiştim çünkü diğer doktorum klomenle devam edelim diyordu bana çok mantıklı gelmedi . Yeni doktorum üç ay sonuç almamışsan gonal f e gecelim dedi. Gonal f dediğim şey iğne . Kol yada göbekten vuruluyor. Tıpkı klomen gibi yumurta büyütmek için kullanılıyor. Ama dokuz gün boyunca her gün bu iğneden vurmak lazım sonra çatlatma iğnesini vuracaz. Bunun özelliği klomene göre daha etkili oluşu ve birazda pahalı. Doktor raporuyla alınıyor bu iğneler . Bir kısmını da devlet karşılıyor . Ben dün aldım toplamda 1600 tutuyor ama biz 560 tl ödedik

Back