Gebeliğe Hazırlık Hsg çektiren var mı ve devamında nasıl bir tedavi ilerliyor?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada ilaca film çekildiğin aynı ay başlattı mı bazı dr lar korunun o ay demiş de
O ay zaten ilaç için geç kalmış oluyosun canım rahim filmi adet bitiminde çekiliyor. İlaç da adetin 2. 3. Günü başlanıyor o yüzden. Biz korunmadık antibiyotik içenlere korunun diyorlar genelde

Allahım mübarek Ramazan’da hayırlısıyla nasip etsin 🙏 nasıl gidiyor peki işlemler anlatabilirsen muhtemel ilerisi için bilgimiz olur
Şimdi soyle anlatayim 3 senedir deniyorduk olmuyordu sonra doktor surecleri basladi ilk asilama yapildi olmadi kontroller ve muaneler de normal yolla cocuk sahibi olamayacagimizi belirtti gittigim butun doktorlar memorial sislide suan tup bebek tedavisi goruyorum ilk basta cok zorlanmistim yumurtalarim cok gelismisti benim hareket etmede zorlaniyordum cok canim aciyordu 26 nisanda yumurtalarim toplandi tam 9 tane yumurta alindi ama bunlardan 7 tanesi olgundu bunlardanda 5. gunun sonunda sadece 2 tanesi dollenmede basari kaydetti ve donduruldu simdi pazartesi ameliyatim var histeroskopi ameliyati olacagim rahmimde perde var o alinacak bir sonraki ayda transfer olacak insallah 🤲🤲🤲🤲 Allahim isteyen herkeze nasip etsin insallah bende burdan size mujdeli haberi veririm

Hsgden sonra genellikle ya asilama yapiyolar yada yumurta takibi.yasin gencse hsgden sonra 4 yada 6 ay dogal yolla deneyin diolar.

Şimdi soyle anlatayim 3 senedir deniyorduk olmuyordu sonra doktor surecleri basladi ilk asilama yapildi olmadi kontroller ve muaneler de normal yolla cocuk sahibi olamayacagimizi belirtti gittigim butun doktorlar memorial sislide suan tup bebek tedavisi goruyorum ilk basta cok zorlanmistim yumurtalarim cok gelismisti benim hareket etmede zorlaniyordum cok canim aciyordu 26 nisanda yumurtalarim toplandi tam 9 tane yumurta alindi ama bunlardan 7 tanesi olgundu bunlardanda 5. gunun sonunda sadece 2 tanesi dollenmede basari kaydetti ve donduruldu simdi pazartesi ameliyatim var histeroskopi ameliyati olacagim rahmimde perde var o alinacak bir sonraki ayda transfer olacak insallah 🤲🤲🤲🤲 Allahim isteyen herkeze nasip etsin insallah bende burdan size mujdeli haberi veririm
Çok geçmiş olsun. İnşallah ameliyatınız iyi geçer ilk tüp bebek denemeniz mi? Rahminizdeki perde gebe kalmanıza engel oldu mu peki 😔 benim de rahmim t şeklindeymiş doktor önce ilaç tedavisi sonra aşılama yapalım olmazsa histereskopi dedi ama gebe kalmaya engel olmaz dedi açıkçası korkuyorum bu ameliyattan 😔

Canım Bnde özelde 750 tl ye çekildim. Anestezili olmadı malesef . Çok cnm yandı .yaptırırsan eger kesinlikle anestezili yaptır. Tüpler kapalıysa film esnasında açılıyor ve eger yapısıklık falan varsa onun için ayrı bir işlem yapılıyor sonradan. Bnmde filmim temiz çıktı şükür bi sıkıntı yoktu . Film çekinmek hamileliği arttırıyor dedi doktor ama hemen olmayabilir bir Yıl içinde hamile kalma şansın artıyor demişti . Sonrasında klomenle devam ettik ama sonuç alamadım .bu ay gonal f iğnelerine geçtik

Çok geçmiş olsun. İnşallah ameliyatınız iyi geçer ilk tüp bebek denemeniz mi? Rahminizdeki perde gebe kalmanıza engel oldu mu peki 😔 benim de rahmim t şeklindeymiş doktor önce ilaç tedavisi sonra aşılama yapalım olmazsa histereskopi dedi ama gebe kalmaya engel olmaz dedi açıkçası korkuyorum bu ameliyattan 😔
Cok tesekkur ederim evet ilk denemem bana gore asilama zaman kaydi cok nadir duydum asilama ile hamile kalan evet doktorlar bana perdeden dolayi hamile kalmani etkiler dedi birde benim sol yumurtaligima yapisik 3 tane cikolata kisti var ben hic ilacli bir tedavi olmadim birde bu isi o kadar ticarete dokmuslerki cok iyi arastirip baslamak gerekiyor valla laf aramizda bende cok korkuyorum ama sonunda evladimi kucagima alcak olmam insallah🤲🤲🤲👶👶👶 icimi rahtlatiyor ve oyle teselli veriyorum kendime ❣

O ay zaten ilaç için geç kalmış oluyosun canım rahim filmi adet bitiminde çekiliyor. İlaç da adetin 2. 3. Günü başlanıyor o yüzden. Biz korunmadık antibiyotik içenlere korunun diyorlar genelde
Hmm.. doğru ay inşallah uzun sürtmeden bu ay gebelik olur ne kadar oldu şimdi ilaca başlayalı ne kadar var regline? Hayırlı haberlerini bekliyorum bana da umut olur ❤️

Ayy canımmm inşallah , hiç dert etme sen yolun sonuna gelmişsin emek vermişsin artık karşılığını görme vakti inşallah 🙏❤️ Ne güzel ki sorun beyse bulunmuş ve çözümü var ameliyatından sonra bizi de haberdar et Emin’im rabbimin izniyle ondan sonrası bebişinle geçecek ❤️

Ayy canımmm inşallah , hiç dert etme sen yolun sonuna gelmişsin emek vermişsin artık karşılığını görme vakti inşallah 🙏❤ Ne güzel ki sorun beyse bulunmuş ve çözümü var ameliyatından sonra bizi de haberdar et Emin’im rabbimin izniyle ondan sonrası bebişinle geçecek ❤
❣❣❣👶👶👶 Allahim isteyen herkeze nasip etsin hepimiz icin hakkimizda hayirlisi ögrendigim an haber verecegim size 😍

Canım Bnde özelde 750 tl ye çekildim. Anestezili olmadı malesef . Çok cnm yandı .yaptırırsan eger kesinlikle anestezili yaptır. Tüpler kapalıysa film esnasında açılıyor ve eger yapısıklık falan varsa onun için ayrı bir işlem yapılıyor sonradan. Bnmde filmim temiz çıktı şükür bi sıkıntı yoktu . Film çekinmek hamileliği arttırıyor dedi doktor ama hemen olmayabilir bir Yıl içinde hamile kalma şansın artıyor demişti . Sonrasında klomenle devam ettik ama sonuç alamadım .bu ay gonal f iğnelerine geçtik
Hoşgeldin cnm, nerde yaptırdın geneli acımadı diyor anestesisiz dğşğnğyordm ama korktum şimdi normal muayenelerde filan da sıkıntı yaşıyormuşun genelde onlar acı ağrı yaşıyormuş bir de tüpleri tıkalı olanlar, Ataşehir memorıal da 530₺ dediler orayı düşünüyorum nasıldır acaba her yerde acı ağrı hissi aynı mıdır değişir mi yoksa yerine göre bilemedim 🤷‍♀️

❣❣❣👶👶👶 Allahim isteyen herkeze nasip etsin hepimiz icin hakkimizda hayirlisi ögrendigim an haber verecegim size 😍
Amin amin bu Ramazan gününde ❤️ Bende yolun başındayım ama şu testleri hızlandırırsam inşallah baya yol katetmiş olacağım 🙏 bu Ramazan hürmetine önce başkaları için dua ediyorum allahım nasip etsin diye

Amin amin bu Ramazan gününde ❤ Bende yolun başındayım ama şu testleri hızlandırırsam inşallah baya yol katetmiş olacağım 🙏 bu Ramazan hürmetine önce başkaları için dua ediyorum allahım nasip etsin diye
Hangi asamadasin testler en kolay keske daha once baslasaydim bu kadar zaman kaybim olmazdi yasta gidiyor ❣👶

Hsgden sonra genellikle ya asilama yapiyolar yada yumurta takibi.yasin gencse hsgden sonra 4 yada 6 ay dogal yolla deneyin diolar.
Yaşım 26 aslında bende hsg den sonra 1-2 ay denemeyi düşünüyorum ama yumurtalarım gelişmemiş bu ay mesela diğer aylar da oyle olursa yine farketmez diye düşünüyorum bakalım inş gelişirse doğal yoldan kalınabilir de hsg den sonra

Yaşım 26 aslında bende hsg den sonra 1-2 ay denemeyi düşünüyorum ama yumurtalarım gelişmemiş bu ay mesela diğer aylar da oyle olursa yine farketmez diye düşünüyorum bakalım inş gelişirse doğal yoldan kalınabilir de hsg den sonra
Daha gencain ben 31🤦‍♀️ benimde ablam 1 sene ugrasmisti olmadi doktora gittiginde hsg filmi istemisti onu cektordi bor sonraki ay hamile kaldi😁 bi bende yaramadi bu film🤦‍♀️ bide sogan kürü yapti sabahlari icti

Şuan sadece hormon testlerim yapıldı yumurtalarıma baktı dr hormon temiz yumurta bu ay gelişmedi bilmiyorym bu aya mı ozel ama işte sperm ve hsg istiyor dr
Hic korkma hemen cektir hsg ben 3 kere cektirdim hep ayni yerde cektirdim hic bir aci falan yasamadim sehir olarak nerdesin bilmiyorum ama benim gittigim yeri önere bilirim sana

Ben vajinusmus atlattigim icin anestezili hsg cektirdim ozelde. İki ay sonra klomen tedavisi ve catlatma ignesiyle gebe kaldim. Esimde sperm testi verdi ayni ay. Likefaksiyon suresi uzundu. İliski sonrasi 1 saatten fazla yattim, ayaklarimi diktim

Back