Gebeliğe Hazırlık Hsg çektiren var mı ve devamında nasıl bir tedavi ilerliyor?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sevgidolusnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2019
496
435
53
32
Merhaba herkese, 2 yıllık evliyim be 1 yıldır korunmuyoruz dr hormon testleri istedi normal çıktı ancak bu ay progestorın testi yaptırdı yumurtlama olmamış dedi. Şimdi rahim filmi ve sperm testi istiyor ondan sonra tedavi başlamak en doğrusu dedi. Rahim filmi çektiren var öı Özek veya devlet ne tavsiye edersiniz? Ve sonrasında nasıl bir yol izleniliyor aynı durumda olan veya bu aşamadan geçen var mo yardımcı okursanız çok sevinirim

Ben varim cnm.rahim filminin sonucuna gore tedavi sekillenecektir.Ben ozelde yaptirdim anestezi ile hic bisey hissetmedim.tupler acik cikti klomen verdi adetin 5.gunu sonra catlatma ignesi yapildi ama malesef olmadi.

Çok teşekkür ederim cevap için. Bende özelde düşünüyorum çok pahalı ama yapacak birşey yok anestesisiz düşünüyorum sence sıkıntı olur mu bir de şuan ne yapıyorsun tedaviye devam mı ? İnşallah hayırlısıyla olur rabbim bekletmesin ve aratmasın

Ben
Ben devlette çekildim cok canim yandi anestezi yoktu. Tekrar cekilmem gerekse anestezi istiycem ama ozelde var galiba. Filmden sonra tedavi netlik kazanır rahinde yapisiklik veya tüplerde tıkanıklık var mi yokmu bunlara gore değerlendirme yapacaktır doktor

Merhaba canım özelde çektirdim adet ağrısının daha fazlasını düşün kaşıklarında bi basınç hissediyorsun anesteziye gerek yok bence 2 dakika sürüyo sık dişini tabi çok canın tatlıysa ve ya bünyeden farkedebilir ama kesinlikle abartılacak bişey değil çıkınca bu muydu diyeceksin inşallah temiz çıkar değilse küçük yapışıklıklar onunla açılıyor zaten daha sonra klomen tedavisi başlanır yumurtalarda sorun varsa önce ona bakılır tabi eşindede bi sorun çıkmazsa

Ben özel bi görüntüleme merkezinde çekildim canım anestezisiz adet sancısı gibi iki dklık bi baskı hissettim dayanılmayacak gbii değildi. Tüpler açık çıkarsa eşinde de problem yoksa muhtemelen ilaçla yumurtlama tedavisi başlayacaktır

Merhabalar ben rahim filmini 3 kere çektirdim oyle anlatildiği gibi bir zorlugubyok cok kisa sürüyor zaten ben tüp bebek tedavisi görüyorum şuan doktorum istemişti ben ozelde çektirmistim 600₺ falandi

Teşekkür ederim cevabınıza inşallah en kısa sürede gönlünüzden geçen olur mübarek ramazanda Tedavi mi görüyorsun peki şuan tüplerin açık mıymış?

Fiyatlar aşırı pahalı ya , bende özelde muhtemel çekilecem devlette zmaan kaybı olmasın diye bugun Ataşehir memorial dan fiyat aldım en uygun gibi birşey anestesize gerek yok o zmaan ağrı eşiğim düşük değil hatta dr da dedi dayanamayacağın birşey değil diye hadi bakalım çok merak ediyorum o işlemlerden sonrasını . Sizin nasıl bir süreç ilerliyor?

Merhabalar ben rahim filmini 3 kere çektirdim oyle anlatildiği gibi bir zorlugubyok cok kisa sürüyor zaten ben tüp bebek tedavisi görüyorum şuan doktorum istemişti ben ozelde çektirmistim 600₺ falandi
Allahım mübarek Ramazan’da hayırlısıyla nasip etsin nasıl gidiyor peki işlemler anlatabilirsen muhtemel ilerisi için bilgimiz olur

Oh ya içimi rahatlattınız genel yazanlar 2 dllık bi ağrı diyor bende bu ay gecikmeden hemen çektirmek istiyorum . Peki siz tedavi görüyormuşsunuz ?

Teşekkür ederim cevabınıza inşallah en kısa sürede gönlünüzden geçen olur mübarek ramazanda Tedavi mi görüyorsun peki şuan tüplerin açık mıymış?
Sagolun.. 3 aşılama yaptim tutmadi 1 tüp bebek tuttu fakat 3. Ayda kalbi durdu bayramdan sonra tekrar basliycam kismetse. Evet tüpler acikti. Rahim filmini araştırdım ben aci kişiden kisiye değiştiği gibi ceken ekibin tecrubeside hastanın aci cekmesinde etkiliymis kuzenim asla canim yanması dedi mesela fakat benim yanmıştı evet kisa vir işlem toplamda 3-4 dk bile durmuyor insallah tecrübeli ellerde cekilirsiniz

Çok geömiş olsun gerçekten duygusal anlamda kolay seyler değil ama Allah’ın bir takdiri vardır ve Emin’im zamanını bekliyordur hiç gücünüzü kaybetmeyin rabbim böyle bir sorunu verdiyse bizlere çözümünü de verecektir sadece zaman.. bayramdan sonra umarım ki güzel haberler alırsınız bursan devam ederiz hep birlikte

Çok güzel testler temiz çıkmış o halde darısı başımıza , hsg den sonra ilk ayınız değik mi belki onun etkisiyle bile kalırsınız inşallaj
İnşallah darısı başınıza İkinci ayım şuan bakalım rabbim kimseye aratmasın şu mübarek ayda dualarımızı kabul etsin inşallah

Amin ❤ Burdan böyle birlikte ilerlemek çok güzel hem aşama aşama insana destek oluyor arada gelişmeleri paylaşalım olur mu
Evet insan herkesle paylaşamıyor. Çevremdekiler zaten 2-3 ayda hamile kaldıkları için ya da derdi olan paylaşmaya çekiniyor herkes bir yorum yapıp insanı daha fazla strese sürüklüyor. Burası paylaşmak için güzel gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…