- 10 Mayıs 2019
- 496
- 435
- 53
- 32
- Konu Sahibi Sevgidolusnm
-
Ben varim cnm.rahim filminin sonucuna gore tedavi sekillenecektir.Ben ozelde yaptirdim anestezi ile hic bisey hissetmedim.tupler acik cikti klomen verdi adetin 5.gunu sonra catlatma ignesi yapildi ama malesef olmadi.Merhaba herkese, 2 yıllık evliyim be 1 yıldır korunmuyoruz dr hormon testleri istedi normal çıktı ancak bu ay progestorın testi yaptırdı yumurtlama olmamış dedi. Şimdi rahim filmi ve sperm testi istiyor ondan sonra tedavi başlamak en doğrusu dedi. Rahim filmi çektiren var öı Özek veya devlet ne tavsiye edersiniz? Ve sonrasında nasıl bir yol izleniliyor aynı durumda olan veya bu aşamadan geçen var mo yardımcı okursanız çok sevinirim ❤
Ben devlette çekildim cok canim yandi anestezi yoktu. Tekrar cekilmem gerekse anestezi istiycem ama ozelde var galiba. Filmden sonra tedavi netlik kazanır rahinde yapisiklik veya tüplerde tıkanıklık var mi yokmu bunlara gore değerlendirme yapacaktır doktorMerhaba herkese, 2 yıllık evliyim be 1 yıldır korunmuyoruz dr hormon testleri istedi normal çıktı ancak bu ay progestorın testi yaptırdı yumurtlama olmamış dedi. Şimdi rahim filmi ve sperm testi istiyor ondan sonra tedavi başlamak en doğrusu dedi. Rahim filmi çektiren var öı Özek veya devlet ne tavsiye edersiniz? Ve sonrasında nasıl bir yol izleniliyor aynı durumda olan veya bu aşamadan geçen var mo yardımcı okursanız çok sevinirim ❤
Merhaba canım özelde çektirdim adet ağrısının daha fazlasını düşün kaşıklarında bi basınç hissediyorsun anesteziye gerek yok bence 2 dakika sürüyo sık dişini tabi çok canın tatlıysa ve ya bünyeden farkedebilir ama kesinlikle abartılacak bişey değil çıkınca bu muydu diyeceksin inşallah temiz çıkar değilse küçük yapışıklıklar onunla açılıyor zaten daha sonra klomen tedavisi başlanır yumurtalarda sorun varsa önce ona bakılır tabi eşindede bi sorun çıkmazsaÇok teşekkür ederim cevap için. Bende özelde düşünüyorum çok pahalı ama yapacak birşey yok anestesisiz düşünüyorum sence sıkıntı olur mu bir de şuan ne yapıyorsun tedaviye devam mı ? İnşallah hayırlısıyla olur rabbim bekletmesin ve aratmasın
Ben özel bi görüntüleme merkezinde çekildim canım anestezisiz adet sancısı gibi iki dklık bi baskı hissettim dayanılmayacak gbii değildi. Tüpler açık çıkarsa eşinde de problem yoksa muhtemelen ilaçla yumurtlama tedavisi başlayacaktırMerhaba herkese, 2 yıllık evliyim be 1 yıldır korunmuyoruz dr hormon testleri istedi normal çıktı ancak bu ay progestorın testi yaptırdı yumurtlama olmamış dedi. Şimdi rahim filmi ve sperm testi istiyor ondan sonra tedavi başlamak en doğrusu dedi. Rahim filmi çektiren var öı Özek veya devlet ne tavsiye edersiniz? Ve sonrasında nasıl bir yol izleniliyor aynı durumda olan veya bu aşamadan geçen var mo yardımcı okursanız çok sevinirim ❤
Merhabalar ben rahim filmini 3 kere çektirdim oyle anlatildiği gibi bir zorlugubyok cok kisa sürüyor zaten ben tüp bebek tedavisi görüyorum şuan doktorum istemişti ben ozelde çektirmistim 600₺ falandiMerhaba herkese, 2 yıllık evliyim be 1 yıldır korunmuyoruz dr hormon testleri istedi normal çıktı ancak bu ay progestorın testi yaptırdı yumurtlama olmamış dedi. Şimdi rahim filmi ve sperm testi istiyor ondan sonra tedavi başlamak en doğrusu dedi. Rahim filmi çektiren var öı Özek veya devlet ne tavsiye edersiniz? Ve sonrasında nasıl bir yol izleniliyor aynı durumda olan veya bu aşamadan geçen var mo yardımcı okursanız çok sevinirim ❤
Teşekkür ederim cevabınıza inşallah en kısa sürede gönlünüzden geçen olur mübarek ramazandaBen
Ben devlette çekildim cok canim yandi anestezi yoktu. Tekrar cekilmem gerekse anestezi istiycem ama ozelde var galiba. Filmden sonra tedavi netlik kazanır rahinde yapisiklik veya tüplerde tıkanıklık var mi yokmu bunlara gore değerlendirme yapacaktır doktor
Fiyatlar aşırı pahalı ya , bende özelde muhtemel çekilecem devlette zmaan kaybı olmasın diye bugun Ataşehir memorial dan fiyat aldım en uygun gibi birşey anestesize gerek yok o zmaan ağrı eşiğim düşük değil hatta dr da dedi dayanamayacağın birşey değil diye hadi bakalım çok merak ediyorum o işlemlerden sonrasını . Sizin nasıl bir süreç ilerliyor?Ben özel bi görüntüleme merkezinde çekildim canım anestezisiz adet sancısı gibi iki dklık bi baskı hissettim dayanılmayacak gbii değildi. Tüpler açık çıkarsa eşinde de problem yoksa muhtemelen ilaçla yumurtlama tedavisi başlayacaktır
Allahım mübarek Ramazan’da hayırlısıyla nasip etsinMerhabalar ben rahim filmini 3 kere çektirdim oyle anlatildiği gibi bir zorlugubyok cok kisa sürüyor zaten ben tüp bebek tedavisi görüyorum şuan doktorum istemişti ben ozelde çektirmistim 600₺ falandi
Oh ya içimi rahatlattınız genel yazanlar 2 dllık bi ağrı diyor bende bu ay gecikmeden hemen çektirmek istiyorum . Peki siz tedavi görüyormuşsunuz ?Ben özel bi görüntüleme merkezinde çekildim canım anestezisiz adet sancısı gibi iki dklık bi baskı hissettim dayanılmayacak gbii değildi. Tüpler açık çıkarsa eşinde de problem yoksa muhtemelen ilaçla yumurtlama tedavisi başlayacaktır
Evet canım bu ay başladık femara ve çatlatma iğnesi kullandımOh ya içimi rahatlattınız genel yazanlar 2 dllık bi ağrı diyor bende bu ay gecikmeden hemen çektirmek istiyorum . Peki siz tedavi görüyormuşsunuz ?
Sagolun.. 3 aşılama yaptim tutmadi 1 tüp bebek tuttu fakat 3. Ayda kalbi durdu bayramdan sonra tekrar basliycam kismetse. Evet tüpler acikti. Rahim filmini araştırdım ben aci kişiden kisiye değiştiği gibi ceken ekibin tecrubeside hastanın aci cekmesinde etkiliymis kuzenim asla canim yanması dedi mesela fakat benim yanmıştı evet kisa vir işlem toplamda 3-4 dk bile durmuyor insallah tecrübeli ellerde cekilirsinizTeşekkür ederim cevabınıza inşallah en kısa sürede gönlünüzden geçen olur mübarek ramazandaTedavi mi görüyorsun peki şuan tüplerin açık mıymış?
Çok güzel testler temiz çıkmış o halde darısı başımıza , hsg den sonra ilk ayınız değik mi belki onun etkisiyle bile kalırsınız inşallajEvet canım bu ay başladık femara ve çatlatma iğnesi kullandım
Çok geömiş olsun gerçekten duygusal anlamda kolay seyler değil ama Allah’ın bir takdiri vardır ve Emin’im zamanını bekliyordur hiç gücünüzü kaybetmeyin rabbim böyle bir sorunu verdiyse bizlere çözümünü de verecektir sadece zaman.. bayramdan sonra umarım ki güzel haberler alırsınız bursan devam ederiz hep birlikteSagolun.. 3 aşılama yaptim tutmadi 1 tüp bebek tuttu fakat 3. Ayda kalbi durdu bayramdan sonra tekrar basliycam kismetse. Evet tüpler acikti. Rahim filmini araştırdım ben aci kişiden kisiye değiştiği gibi ceken ekibin tecrubeside hastanın aci cekmesinde etkiliymis kuzenim asla canim yanması dedi mesela fakat benim yanmıştı evet kisa vir işlem toplamda 3-4 dk bile durmuyor insallah tecrübeli ellerde cekilirsiniz
İnşallah darısı başınızaÇok güzel testler temiz çıkmış o halde darısı başımıza , hsg den sonra ilk ayınız değik mi belki onun etkisiyle bile kalırsınız inşallaj
Aminİnşallah darısı başınıza ❤ İkinci ayım şuan bakalım rabbim kimseye aratmasın şu mübarek ayda dualarımızı kabul etsin inşallah
Bu arada ilaca film çekildiğin aynı ay başlattı mı bazı dr lar korunun o ay demiş deİnşallah darısı başınıza ❤ İkinci ayım şuan bakalım rabbim kimseye aratmasın şu mübarek ayda dualarımızı kabul etsin inşallah
Evet insan herkesle paylaşamıyor. Çevremdekiler zaten 2-3 ayda hamile kaldıkları içinAmin ❤ Burdan böyle birlikte ilerlemek çok güzel hem aşama aşama insana destek oluyor arada gelişmeleri paylaşalım olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?