EKAKAL kuzu geldi nihayet....... Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2009 1.182 0 42 6 Aralık 2009 Konu Sahibi EKAKAL #1 merhaba kızlar hsg çekilen ay hamile kalanınız yada duyduğunuz var mı bir de adeti geciktiriyo mu ki benim 2 gün geçti de ümitleendim işte :Saruboceq:
merhaba kızlar hsg çekilen ay hamile kalanınız yada duyduğunuz var mı bir de adeti geciktiriyo mu ki benim 2 gün geçti de ümitleendim işte :Saruboceq:
G gundogmadan Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2008 3.625 15 6 Aralık 2009 Konu Sahibi EKAKAL #2 bir arkadasimiz uc ay sonra falan kaldi zaten doktor hemen demez ama ilk uc ay sansin arttigini soyler. test yap sen test:)) varsa idrarda cikar, hadi Insallah.
bir arkadasimiz uc ay sonra falan kaldi zaten doktor hemen demez ama ilk uc ay sansin arttigini soyler. test yap sen test:)) varsa idrarda cikar, hadi Insallah.
EKAKAL kuzu geldi nihayet....... Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2009 1.182 0 42 6 Aralık 2009 Konu Sahibi EKAKAL #3 ya çıkmazsa bi kaç yerde okudum gecikme yapmış 1-2 kişinin korktum ya gecikme yaptıysa......