Merhabalar aranıza yeni katılıyorum
26 yaşındayım çocukluğumdan beri kanamalar geçirmekteyim girmediğimiz dr birazda ihmalsizlik vs. Öyle böyle kanamalar değildi mucize yaşamam diye bakıyorum. 1 yıldır evliyim 2 ay önce gittiğimiz iyi bir dr sonucu polistik olduğumu daha net öğrendim iki tarafımda da mevcutmuş. Smear testi yaptırmamı istedi yapıldı .. bu sırada duphaston Incofolik kullanmaya başladım. Smear testimin sonucunda kötü hücrelere rastlanınca Hpv testi yapıldı ve hpv 16 pozitif çıktı cok üzgünüm kolkoskopi yapılacak haftaya cok araştırdım bir ara bıraktım yaşadığım kanamaları ben biliyorum o yüzden kötü bir şey olabileceğini düşünüyorum ama kendimi sevıyorum her gün güzel sözcükler söyleyip yanımda oluyorum olumsuz düşünceleri kabul etmiyorum. Her zaman okuduğum gibi daha fazla kişisel gelişim kitapları okumaya çalışıyorum kök çakra temizleme meditasyonu ve en önemlisi Her gün namazımda dua ediyorum. Yaşayan gerçek fikirlere ihtiyacım var kimseyle paylaşmak istemiyorum cok dillendirmekte yanlış anlaşılacağı için değil olumsuz bir enerji hissedeceğimden ama gerçeklerden de uzak değilim
Mutlaka zerdeçalı öneririm
Benim hiç polikistikoverım olmadı ama kendimi bildim bileli süt içine zerdeçal katar kahve yapar içerim denemekkte fayda var zerdeçal zararlı bir baharat değil ayrıca karaciğer temizliyot
Yeşilçay ilede içebilirsin
Zerdeçalın kanser önleyici olduğunu duydum. Akşamları kür olarak yoğur zerdeçal tarçın yapıyorum umarım şifa olur teşekkür ederim yaklaşımınız için Allah sağlık versin daima hepimize