HPV

ecrin368

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2024
2
0
44
Merhaba arkadaşlar bende kontrol amaçlı gittiğim Dr ısrarı üzerine hpv ve smer yaptırdım ve şok hpv pozitif tip 68 çıktı 17 yıllık evliyim hiçbir belirti yok siğil yok rutin kontrolde smer negatif çıktı sıkıntı yok dedi Dr ama yüksek riskli olduğu için kolposkopi yapılacak ama hayatımın en kötü dönemini geçiriyorum kimseye anlatamadım ve sürekli ağlama krizleri çalışma hayatınızı sosyal hayatınızı nasıl etkiledi internette dolaşan bilgi kirliliği yüzünden günlerce ağladım sağlık takipte psikolojik çöküşü nasıl topladınız Dr çok panik olduğumu söyledi sağlıkta çalışan varmı

Evet insan ilk öğrendiğinde gerçekten çok kötü oluyor ama korkmayın en kısa zamanda kolposkopi+biyopsinizi olun, inşallah iyi sonuçlarla karşılaşırsınız.

Merhaba arkadaşlar bende kontrol amaçlı gittiğim Dr ısrarı üzerine hpv ve smer yaptırdım ve şok hpv pozitif tip 68 çıktı 17 yıllık evliyim hiçbir belirti yok siğil yok rutin kontrolde smer negatif çıktı sıkıntı yok dedi Dr ama yüksek riskli olduğu için kolposkopi yapılacak ama hayatımın en kötü dönemini geçiriyorum kimseye anlatamadım ve sürekli ağlama krizleri çalışma hayatınızı sosyal hayatınızı nasıl etkiledi internette dolaşan bilgi kirliliği yüzünden günlerce ağladım sağlık takipte psikolojik çöküşü nasıl topladınız Dr çok panik olduğumu söyledi sağlıkta çalışan varmı
Merhaba çok geçmiş olsun🙏💐

Başlarda evet şok etkisi yapıyor maalesef ama bu durum geçicek üzülmeyin🙏

Bu hastalık da sigara kullanımı çok önemlidir, kullanıyorsanız da lütfen bırakmaya çalışın, bol yürüyüşler yapın, ilişki de bulunuyorsanız pinpon etkisi olmaması adına kondom kullanın kontrollerinizi aksatmayın🙏🌸

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,68 pozitifken bana kolposkopi onermediler. Sonuca itimat etmeyip bir kaç profesöre de artım kolposkopiye gerek yok takip dediler.
Ayrıca smear negatif, korkmayın rahat olun.

Merhaba,68 pozitifken bana kolposkopi onermediler. Sonuca itimat etmeyip bir kaç profesöre de artım kolposkopiye gerek yok takip dediler.
Ayrıca smear negatif, korkmayın rahat olun.
Merhaba 1 hafta önce kolposkopi yapıldı biyopsi alındı sonucu bekliyoum yüksek grup olduğu için Dr yaptı inşallah iyi çıkar çok kaygılıyım.

X