- 28 Ağustos 2023
- 19
- 16
- 34
Merhaba arkadaşlar hemen konuya giriyorum sezaryen bir doğum yaptım arkasından rutin kontrollere gittim en son muayene de doktor smear testi ve Hpv testi yapıldı sonra sonuçlar için gitmedim doktora ne çıktı diye merak bile etmedim şehir dışına çıkmıştım zaten doktor bana ulaştı dediki rahim duvarında kalınlaşma lezyonlar da mevcut hpv de pozitif bilmiyorum ne olduğunu ama doktor geciktirme doktora git dedi hiç bilmediğim için umursamadım ama 6 ay sonra vajina üstünde kahverengi mercimek büyüklüğünde 3 adet siğil fark ettim dünyam başıma yıkıldı o da yetmezmiş gibi 1 yıldır sezeryan sonrası bitmeyen yoğun parçalı kanamalarım adet dönemlerinde artı vajina içi çok yoğun akıntı kaşıntı mevcut ve bu benim ikinci evliliğim bu konudan eşimin haberi yok söylemedim ve cinsel ilişkimizde çok az sayıda 6 aydır artık birlikte uyumuyor sadece aynı evi paylaşıyor çocuğumuz ile ilgileniyor bir tek ortak nokta kızımız ben hala doktora gitmedim darmadağın bitap alkol sigara sinir sistemi çökmüş durumdayımmm ölüyorum mental sağlık da bitti