• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HPV Virüsü Taşıyanlar

Nesrin99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2016
26
2
36
Arkadaşlar merhaba öncelikle herkese geçmiş olsun rabbim şifa versin şu illetten kurtulmak isteyen herkese.. Ben 3 4 ay kadar önce öğrendim bu virüsü taşıdığımı. Bir ilaç sürüp pamukla yakıyordu neyapiyorsa artık hepsi düşmedi. Benim sizlere sorum gardasil aşısı hakkında dün eczaneden 525 tl ödeyerek aldım yanında da bağışıklık güçlendiriciler çabası. 3 doz kullanılcak dolayısıyla tekrar alicam maddi acıdan da çok üzücü herneyse bu aşının 9lusu varmış galiba ama tr de yok kullanan yada getirten yada bunun yerine başka yollar alternatifler deneyenleriniz var mi yorumlarınızı yazarsanız sevineceğim. Y.disinda tanidik olsa aldıracağım nedense bu asilara hep bir güvensizlik hakim bende

Aşınızı muhakkak alın. Türkiyeye getirmek cok zor cünkü soğuk zincir gerektiriyor. Ama siz yurt dısına cıkıp yaptırabilirsiniz. Cok geçmiş olsun. Bağışıklığa dikkat edin cinsellikten uzak durun negatif Olursunuz inşallah.

Inşaallah teşekkür ederim soğuk buz kalıbıyla birlikte verdi eczane gerçekten aşıyı bulmak sıkıntılı bir durum. Sizde de mi vardı virus hangi dr tedavi oldunuz umarim negatif olmussunuzdur

Back