- Konu Sahibi KarakterSahibesi
-
canım bosver hic laf yetiştirme bunlara.kadın terörü yapmaktan zevk alan insanlar...
sen hpv virüsü ile ilgili üst topikteki konuyu gördün mü ne kadar cok kişi var.ozaman onları da yargılayalım nitekim sürekli söylüyorum cinsel yolal bulasır 2-6 ay arasında kulukca süresi var.onları da eleştirelim ozaman..günah kecisi seni mi buldular..buraya yazdıklarını oraya da yazsınlar.
canım erkekte hic bir bulgu vermeden durabilir ama kadında o kadar durmuyor sanırım anlatamadım demek istediğimi tatlım..
her kadına sene de en kötü 1 kere smear testi yaparlar.yada hamilelik sırasıdna çeşitli testlerde buna bakarlar.he birde su var eğer doğum esnasında bebeğin ağız yolundan girip boğazında enfeksiyonlara yol acıyor bu hastalık.siz nasıl doğum yaptınız bilmiyorum normal mi sezaryen..
normal yaptıysanız ve cocuğunuz sağlıklı doğdu ise sonradan kaptınız demektir.
bende genital herpes kapmıstım.erkek arkadasımda uzun süredir varmış fakat bana bulastı ve 1 ay içinde hasta yattım..
normalde kondom ile birlikte olurken kondomu bıraktığımız gibi ben hastalığı kaptım.onun vücündünde tepki vermiyor erkeklerin coğu tasıyıcı olur bu hastalıklarda kadında senlerce beklemez.ama
eşin senden önce biriyle evlimiydi yoksa ilk senmisin ?
Loca evlenirken ne ben ne eşim hpv taraması yaptırmadık. öyle bi yönlendirme olmadı hiç devlet tarafından. gereken herşeyi tam olarak yaptık ama ne benden evlilik için extradan smear alındı, ne eşimde böyle bi tarama yapıldı.
ya ne demek istiyosunuz anlamıyorum ki illa da aldatıldığımı mı kabul etmem gerekiyor?
başka yerden kaptığı kesin de evlendikten sonra kaptığından nasıl bu kadar eminsin de kesin diyorsun töbe töbe yaaa.
tamam kardeşim benden sonra bin kişiyle yattı sonra da geldi bana bulaştırdı. oldu mu şimdi!
peki
tedavi olnca tekrar bulaşma riski varmı bu hastalıkta.
yani virüsü olup tedavi olan tekrar başka yerden alabiliyor mu.bağışıklık mı kazanıyor yoksa.
orada takıldım ben...merak ettim bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?