- Konu Sahibi KarakterSahibesi
-
5 senelik evli oldunuzu söylemişşiniz cok özür diliyorum öyleyse bu hastalığın kulucka süresi 2 ile 6 ay arasında değişir..Evlenmedn önce değil sonradan kapılan bir vürüs olduğunu gösteriyor bu..
akannehiryapmayın allaha askına esının yuzune tukurmesıde ne demek ozur dılerım cevap bana degıldı ama sasırıdım kaldım belkıde sız dogum esnasında kapmıs olabılırsınız..
Ameliyathanede tüm kullanılacaklar strelize edilir,böyle bir durum söz konusu olamaz..Ancak aklımda yanlış kalmadıysa sadece cinsel yolla değil ,kan transfüzyonu sırasında da geçebilir...Şimdi siz ne yapıcam diye sormussunuz geri kalan yorumlar başka yola girmiş..
fakat sunu unutmayın bu sizi kanser yapabilcek bir virüs..canınızdan allah korusun olabilceğiniz bir hastalık..ve 5 sene geçmişşe bu virüsü kapalı i,lk evlendiğimizde vardı diyorsunuz sizin hastalığınız ciddi boyutta ilerlemiş olabilir.
Şunu kendinize cok sık söyleyin lütfen bir rahim ağzı kanseri 7 sene de olusur..ben 22 yaşındayım sağlık eğitimi aldım inanın okadar korkuyordum ki bu sene ilk iş ilk doz rahim ağzı kanseri aşımı oldum.
lütfen lütfen eşinizle kondom olmadan ilişkiye girmeyin.ve kendinize sunu sorun.bu kaptınız haslalık
hpv değil hıv(aıds) olsa idi ne yapardınız.Sizce arasında ne fark var?
not:arkadaslar doğumla bulasma olasılığını söylemiş ama bunu neye dayanarak söylüyorsunuz.?ameliyathane malzemeleri sterilize edilir kaldı ki bu hastalık CYBH sınıfındadır.doğum sırasında bulasan hastalıklar sınıfında değil.benim bildiğim bu..Ciddi sağlık bilgisi olan varsa beni de düzeltsin güzel arkadasımıza iyi bir fikir de versin
strawbery ablacım prezervatıf ve ıc camasırı ılede bulasabılıyomus degılmı bu hastalık?..
strawbery ablacım prezervatıf ve ıc camasırı ılede bulasabılıyomus degılmı bu hastalık?..
Kondom yani prezervatif AIDS'de dahil olmak üzere diğer cinsel yolla bulaşan hastalıklara karşı tam bir koruma sağlamasına rağmen HPV'ye karşı her zaman böyle bir koruma sağlamaz. Çünkü enfeksiyon prezervatifin kapladığı alan dışında da bulunabilir ve ciltten cilde temas ile bulaşabilir.
sevgılı cancu teşekkurler bıraz once tahmın yurttum konu aydınlandı..
Cancu çok teşekkür ederim hayatım paylaşımın ve emeğin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?