Benim doktorım sorun olmaz demişti ama başka sebeplerle zorunlu sezaryen oldum.iki sene önce hpv 84 cinsi pozitif çıkmıştım. 1 sene sonra negatife döndü. Negatif çıkmasının hemen sonraki ay hamile kalmışım.
2 aya doğumum var. Normal doğum yapsam risk var mı acaba? Doktoruma soruyorum o sezaryen yapalım çünkü anksiyetelisin diyor. Normale engel bir şey var mı diyorum yok diyor. O zaman ben normal doğurmak istiyorum ya bir sıkıntı olmayacaksa.
Daha önce başına gelen var mı acaba?
Sizin de negatife mi dönmüştü?Benim doktorım sorun olmaz demişti ama başka sebeplerle zorunlu sezaryen oldum.
EvetSizin de negatife mi dönmüştü?
Çocuk yaptınız mı peki?Bende hpv değil hsv var doktor normal doğum olmaz demişti. Ama hsv malum vücutta hep kalan bi şey, eğer temizlendiyse vücudunuz hpv'den ve doktor da sorun olmaz dediyse bence de olmaz
Hamileyim şu an doğum yapmadım henüzÇocuk yaptınız mı peki?
Normal mi sezaryen mi yapıcaksınızHamileyim şu an doğum yapmadım henüz
Sizin sorunuzdan sonra randevum vardı bugün doktora sordum. Bana başka bi doktor sezaryen olacaksın (o zaman hamile değildim) bebeğe bulaş riski oluyor demişti. Bu doktor aktif bi lezyon yoksa bulaş riski olmaz ben normal de doğurttum hsv'li hastalarımı dedi. Ben hep sezaryene yatkındım ilk doktordan sonra ama bilmiyorum:))Normal mi sezaryen mi yapıcaksınız
Ay inşallah, benim aktif hiçbir şeyim yok vajinada ama aktif olmayan virüs türleri illaki vardır herhalde tuvaletten vs kapmıs olabilirim diye dusunuyorum, hiçbir şey yok bende ama görünen sizin gibiSizin sorunuzdan sonra randevum vardı bugün doktora sordum. Bana başka bi doktor sezaryen olacaksın (o zaman hamile değildim) bebeğe bulaş riski oluyor demişti. Bu doktor aktif bi lezyon yoksa bulaş riski olmaz ben normal de doğurttum hsv'li hastalarımı dedi. Ben hep sezaryene yatkındım ilk doktordan sonra ama bilmiyorum:))
Hpv'yi bilmiyorum hsv'de sivilce gibi lezyonlar çıkıyor canohani farkedilecek birseymi cokca burada konusu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?