• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv ve hsv

Iyiolmakistiyorum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
8
0
1
26
Merhaba arkadaslar oncelikle ben 20 yasindayim ve ogrenciyim ben yaklasik uc aydir genital herpes ile mucadele etmeye calisiyorum ve psikolojik olarak buyuk sorunlar yasiyorum evden cikamiyorum ve butun gun arastiriyorum bu durumu bazilariniza yasim kucuk gelebilir bu tarz sorunlar icin ama affiniza siginarak malesef korunmadim ve basima bunlar geldi. Genital bolgemin girisinde ayni sivilceye benzer bi yapi var irini olmayan bir top gibi ve hpv olmasindan supeleniuorum kac tane kadin dogum uzmanina gitmeme ragmen genel olarak onemsenmedi ve smear testimin temiz cikmasindan dolayi hpv testine gerek olmadigini soylediler sizden istegim istanbul icerisinde gercekten ilgili bir doktor oneriniz var mi kafamdaki sorulari silebilcek ve biraz bu tarz sorun yasayanlarin birbirini rahatlatabilcegi bi ortama ihtiyacim var

Merhaba arkadaslar oncelikle ben 20 yasindayim ve ogrenciyim ben yaklasik uc aydir genital herpes ile mucadele etmeye calisiyorum ve psikolojik olarak buyuk sorunlar yasiyorum evden cikamiyorum ve butun gun arastiriyorum bu durumu bazilariniza yasim kucuk gelebilir bu tarz sorunlar icin ama affiniza siginarak malesef korunmadim ve basima bunlar geldi. Genital bolgemin girisinde ayni sivilceye benzer bi yapi var irini olmayan bir top gibi ve hpv olmasindan supeleniuorum kac tane kadin dogum uzmanina gitmeme ragmen genel olarak onemsenmedi ve smear testimin temiz cikmasindan dolayi hpv testine gerek olmadigini soylediler sizden istegim istanbul icerisinde gercekten ilgili bir doktor oneriniz var mi kafamdaki sorulari silebilcek ve biraz bu tarz sorun yasayanlarin birbirini rahatlatabilcegi bi ortama ihtiyacim var

Smear da çıkardı kuzum çünkü hpv bir virüs demekki doktorun temiz gördü. Yakmayı felan teklif etmedimi ? Medıcıne Hospıtal de Tea Tavadze hanım var sonuçlarınla birlikte ona görünebilirsin. Çok ilgili ve dobra bi doktordur

Smear da çıkardı kuzum çünkü hpv bir virüs demekki doktorun temiz gördü. Yakmayı felan teklif etmedimi ? Medıcıne Hospıtal de Tea Tavadze hanım var sonuçlarınla birlikte ona görünebilirsin. Çok ilgili ve dobra bi doktordur
Tesekkur ederim cevabiniz icin :) oyle bir psikolojideyim ki bana canim demeniz bile suan beni aglatti randevu almaya calisacagim kendisinden

Cok gecmiş olsun, hpv tedavisi olan bir virüs o nedenle canını sıkma. Hpv için yapacagın seyler hsv ataklarını da azaltacaktır cünkü bağışıklığın artmıs olacak. Korunarak da ilişki yaşasan malesef kondom bu virüslerden korumuyor. O nedenle kendini suclama ama bundan sonra korunmadan bunu yaşama cünkü tek dert bunlar değil biliyorsun canım daha bir sürü sıkıntı var. Hpv konusuna geri gelecek olursak, siğil çıkmıs olması hpv taşıdığın anlamına geliyor.. hpv konusunda doktorlar cok asırı rahat. O nedenle bu konuda biraz sen çaba sarfetmek zorundasın. Siğilini hemen tedavi ettir cünkü o kendiliğinden gitmiyor ve daha fazla yayılıyor. O nedenle siğişin cıktığında hemen yok etmelisin.Daha sonra hemen sağlıklı bir hayat ve cinsel perhiz☺️ Merak etme cok gencsin bağışıklığını yüksek tuttuğunda bu virüsten en fazla 2 yılda kurtulacaksın. Hergün 2 3 bardak yeşilçay iç. Yesilçay hpvye etkisi kanıtlanmış bir bitki. Propolis iç. İmütor al. Zerdeçal tüket ve muhakkak ev yoğurdu kefiri ve turşusu..☺️ Çok gecmiş olsun canım.

Cok gecmiş olsun, hpv tedavisi olan bir virüs o nedenle canını sıkma. Hpv için yapacagın seyler hsv ataklarını da azaltacaktır cünkü bağışıklığın artmıs olacak. Korunarak da ilişki yaşasan malesef kondom bu virüslerden korumuyor. O nedenle kendini suclama ama bundan sonra korunmadan bunu yaşama cünkü tek dert bunlar değil biliyorsun canım daha bir sürü sıkıntı var. Hpv konusuna geri gelecek olursak, siğil çıkmıs olması hpv taşıdığın anlamına geliyor.. hpv konusunda doktorlar cok asırı rahat. O nedenle bu konuda biraz sen çaba sarfetmek zorundasın. Siğilini hemen tedavi ettir cünkü o kendiliğinden gitmiyor ve daha fazla yayılıyor. O nedenle siğişin cıktığında hemen yok etmelisin.Daha sonra hemen sağlıklı bir hayat ve cinsel perhiz☺ Merak etme cok gencsin bağışıklığını yüksek tuttuğunda bu virüsten en fazla 2 yılda kurtulacaksın. Hergün 2 3 bardak yeşilçay iç. Yesilçay hpvye etkisi kanıtlanmış bir bitki. Propolis iç. İmütor al. Zerdeçal tüket ve muhakkak ev yoğurdu kefiri ve turşusu..☺ Çok gecmiş olsun canım.
Merhabalar cok tesekkur ederim cevabiniz icin:oops:simdi doktordan donuyorum ordaki bazi salgi hucreleri tikandigu icin olusan bir sey sigil degil onemsiz bir sey dedi. Tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederim kulagima kupe yapacagima emin olabilirsiniz:KK36:

Merhaba, hpv smear de bazen cıkmıyor koilositoz hpv varlığı demek oluyor. Yada cin 1 lgsil yazması da yine habercisi. İstanbul haseki eğitim araştırmaya gidebilirsiniz. Rica ettiğiniz taktir de smear ve tipleme testi yapılıyor. İlgi alakaya yorum yapmayacağım ama ücretsiz test yapıldığı icin bazı şeylere aramaya lüksüm yok olarak görüyorum ne yazık ki. Smear, tipleme de cok kapsamlı. Hsv acılı ağrılı oluyor ama hpv siğili ağrısız ve irin dolu gibidense et beni gibi oluyor. Yada beyaz karnıbahar görünümünde. Önerim tipleme yaptırmanız. Çok gecmis olsun

Merhaba, hpv smear de bazen cıkmıyor koilositoz hpv varlığı demek oluyor. Yada cin 1 lgsil yazması da yine habercisi. İstanbul haseki eğitim araştırmaya gidebilirsiniz. Rica ettiğiniz taktir de smear ve tipleme testi yapılıyor. İlgi alakaya yorum yapmayacağım ama ücretsiz test yapıldığı icin bazı şeylere aramaya lüksüm yok olarak görüyorum ne yazık ki. Smear, tipleme de cok kapsamlı. Hsv acılı ağrılı oluyor ama hpv siğili ağrısız ve irin dolu gibidense et beni gibi oluyor. Yada beyaz karnıbahar görünümünde. Önerim tipleme yaptırmanız. Çok gecmis olsun
Merhabalar cok tesekkur ederim hov icin test yaptirdim ve sonucumu bekliyroum siz de sv var mi acaba

Back