• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hpv ve hamilelik yardim eder misiniz ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kelebenkkkk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mart 2020
158
-18
18
27
Arkadas meraba . 4 hafta 2 gunluk hamile oldugumi ogrendim bugun. Fakat bende hpv var dusuk risk . Aktif sigillerim var su anda . Size sorum bu hamilelikte bi sorun teskil edrr mi bu sekilde olup hamilelik geciren var mi . Hamileyken yakiliyormu bu sigiller bilgisi olan yazabilir mi kafam cok karisik 🙏🙏🙏

Arkadas meraba . 4 hafta 2 gunluk hamile oldugumi ogrendim bugun. Fakat bende hpv var dusuk risk . Aktif sigillerim var su anda . Size sorum bu hamilelikte bi sorun teskil edrr mi bu sekilde olup hamilelik geciren var mi . Hamileyken yakiliyormu bu sigiller bilgisi olan yazabilir mi kafam cok karisik 🙏🙏🙏
Ben zararı yok diye biliyorum 🤲🏽🤲🏽

Zarari yok sadece sezeryan oluyorsun bebege temas etmesin diye benim ilk dogumumda oda arkadasinda vardi doktor sezeryan yapicaz siğil var dedi bebege bisey olmuyor dogumdan sonra sende yaktircan

Zarari yok sadece sezeryan oluyorsun bebege temas etmesin diye benim ilk dogumumda oda arkadasinda vardi doktor sezeryan yapicaz siğil var dedi bebege bisey olmuyor dogumdan sonra sende yaktircan
Doktor bana 3. Ayini gec yakaroz dedi

Evet tatlım hamile kalmaya engel değil bebek 2 aylık olduktan sonrada sigillerini temizletebilirsin negatife dönene kadarda normal doğum düşünme sezeryan ol ☺️

Back