Peki siz 2 sene boyunca eşinizle korundunuz mu o zaman. Vücudunuzdan atılana kadarTip 16 ve 18 gibi yüksek riskli hpv'si olan kişilerin smeari temiz çıksa bile kolposkopi yapılıp parça alınması gerekiyor. Bu çok basit bir işlem zaten. Normal jinekolojik muayene gibi sadece rahim ağzına bir sıvı döküyorlar çok çok hafif yanma hissi yapıyor. Daha sonra parça aliyorlar ve bir şey hissetmiyorsun. Aldıkları parçalar o kadar küçük ki zaten yara yapma gibi bi durum söz konusu değil. Kan pihtilarimiz o küçücük parçanın yerini dolduruyor. Benim alınan parçaların sonuçlari temiz gelmişti. Yani herhangi bir hücre değişikliği yoktu. Kolposkopiden 8 ay sonra da negatif çıktım. Hpv vücudumda 2 sene kaldı. Ahcc kullanmadım. Sadece birkaç ay Imutor kullandım. Ama negatif çıktıktan sonra eşimle çocuk düşündüğümüz için korunmadan iliskiye girdik ve içime kurt düştü araştırmaya başladım. Yeni yapılan araştırmalarda eşimizde hpv virüsü temizlenmemişse tekrardan bize bulasabilecegi yazıyor. Çünkü vucudumuz hpvye kalıcı bağışıklık sağlamıyor. (Aşı haricinde) Geçen seneye kadar eşimizden aynı hpv tipini yeniden kapmayacağımızı, çünkü o hpv tipine karşı bağışıklık kazandığımızı söylüyordu doktorlar. Bunun yanlış bir bilgi olduğu ortaya çıktı. O yüzden şimdi yeniden hpv testi yaptiracagim çünkü yeniden eşimden bana bulaş olmuş olabilir. Lütfen bu konuda bilinclenelim. Son olarak leep işleminden sonra hpv temizleniyor diye bir şey yok. Sadece rahim ağzındaki hücre değişiklikleri temizleniyor. Umarım birilerine faydasi olur yazdiklarimin..
2 sene sanki biraz gec cikmis. Saglik beslenme falan nasildi. Belki 1 yilda gecerdi hic deflagn jel ya da ascc gibi seyler kullanmayi denediniz mi.. Kendiliginden nasil cikiyor acabaEvet korunduk hatta birkaç ay iliskiye girmedik bile
Ya gerçekten yeniden bulaş söz konusu mu ? Peki asi yaptırırsak korunma sağlıyor mu ? Bu konuyu doktorumada danışmam lazım cidden merak ettimTip 16 ve 18 gibi yüksek riskli hpv'si olan kişilerin smeari temiz çıksa bile kolposkopi yapılıp parça alınması gerekiyor. Bu çok basit bir işlem zaten. Normal jinekolojik muayene gibi sadece rahim ağzına bir sıvı döküyorlar çok çok hafif yanma hissi yapıyor. Daha sonra parça aliyorlar ve bir şey hissetmiyorsun. Aldıkları parçalar o kadar küçük ki zaten yara yapma gibi bi durum söz konusu değil. Kan pihtilarimiz o küçücük parçanın yerini dolduruyor. Benim alınan parçaların sonuçlari temiz gelmişti. Yani herhangi bir hücre değişikliği yoktu. Kolposkopiden 8 ay sonra da negatif çıktım. Hpv vücudumda 2 sene kaldı. Ahcc kullanmadım. Sadece birkaç ay Imutor kullandım. Ama negatif çıktıktan sonra eşimle çocuk düşündüğümüz için korunmadan iliskiye girdik ve içime kurt düştü araştırmaya başladım. Yeni yapılan araştırmalarda eşimizde hpv virüsü temizlenmemişse tekrardan bize bulasabilecegi yazıyor. Çünkü vucudumuz hpvye kalıcı bağışıklık sağlamıyor. (Aşı haricinde) Geçen seneye kadar eşimizden aynı hpv tipini yeniden kapmayacağımızı, çünkü o hpv tipine karşı bağışıklık kazandığımızı söylüyordu doktorlar. Bunun yanlış bir bilgi olduğu ortaya çıktı. O yüzden şimdi yeniden hpv testi yaptiracagim çünkü yeniden eşimden bana bulaş olmuş olabilir. Lütfen bu konuda bilinclenelim. Son olarak leep işleminden sonra hpv temizleniyor diye bir şey yok. Sadece rahim ağzındaki hücre değişiklikleri temizleniyor. Umarım birilerine faydasi olur yazdiklarimin..
Ya gerçekten yeniden bulaş söz konusu mu ? Peki asi yaptırırsak korunma sağlıyor mu ? Bu konuyu doktorumada danışmam lazım cidden merak ettim
Ya gerçekten yeniden bulaş söz konusu mu ? Peki asi yaptırırsak korunma sağlıyor mu ? Bu konuyu doktorumada danışmam lazım cidden merak ettim
ArTip 16 ve 18 gibi yüksek riskli hpv'si olan kişilerin smeari temiz çıksa bile kolposkopi yapılıp parça alınması gerekiyor. Bu çok basit bir işlem zaten. Normal jinekolojik muayene gibi sadece rahim ağzına bir sıvı döküyorlar çok çok hafif yanma hissi yapıyor. Daha sonra parça aliyorlar ve bir şey hissetmiyorsun. Aldıkları parçalar o kadar küçük ki zaten yara yapma gibi bi durum söz konusu değil. Kan pihtilarimiz o küçücük parçanın yerini dolduruyor. Benim alınan parçaların sonuçlari temiz gelmişti. Yani herhangi bir hücre değişikliği yoktu. Kolposkopiden 8 ay sonra da negatif çıktım. Hpv vücudumda 2 sene kaldı. Ahcc kullanmadım. Sadece birkaç ay Imutor kullandım. Ama negatif çıktıktan sonra eşimle çocuk düşündüğümüz için korunmadan iliskiye girdik ve içime kurt düştü araştırmaya başladım. Yeni yapılan araştırmalarda eşimizde hpv virüsü temizlenmemişse tekrardan bize bulasabilecegi yazıyor. Çünkü vucudumuz hpvye kalıcı bağışıklık sağlamıyor. (Aşı haricinde) Geçen seneye kadar eşimizden aynı hpv tipini yeniden kapmayacağımızı, çünkü o hpv tipine karşı bağışıklık kazandığımızı söylüyordu doktorlar. Bunun yanlış bir bilgi olduğu ortaya çıktı. O yüzden şimdi yeniden hpv testi yaptiracagim çünkü yeniden eşimden bana bulaş olmuş olabilir. Lütfen bu konuda bilinclenelim. Son olarak leep işleminden sonra hpv temizleniyor diye bir şey yok. Sadece rahim ağzındaki hücre değişiklikleri temizleniyor. Umarım birilerine faydasi olur yazdiklarimin..
Canım cok cok cok sevindim. Darısı başımıza. Umut oldun bize. Peki bu sürecte cin olusumu var mıydı? Cinselliğe ara verdin mi? Ve o rusyadan getirdiğin ilaç bağışıklık için mi?Arkadaslar merhaba uzun suredir hpv virusuyle mucadele ediyorum. Cok şükürki dun negatif sonuc aldim. Hpv16 53 34 tipleri tasiyordum. Netten o kadar cok arastirma yaptimki korkudan oluyordum kanser oldugumu düşündüm okuduklarimda. Ve 8 ayda negatif olabildim cok sukur. Lutfen sizden ricam bu iletten kurtula biliyorsunuz korkmayin. Simdi size neler kullandigimi yazicam. Deflagyn 3 aylik bir tedavisi var ve cok duzenli bir sekilde 3 ay kullandim. Imutor vitamin 4 kutu gunde 2 kupa yesil cay ictim. Ayrica rusyadan bir ilac getittirdim.groprinosin isminde 1 hap cesididir. Ve cok kisa surede negatif olmama ben bile sasirdim. Herkese tavsiye ederim bu kullandigim ilaclari. Ayrintilarin hepsi yaziyor nette nasil kullanicaginiz konusunda. Lutfen korkmayin bu iletten kurtula bilirsiniz. Dr gördumki bu surecte hicbirsey bilmiyorlar bu hastalikla alakali. Bir cogu bu virüsten kurtulamicagimizi omur boyu tasiyici olucagimizi soyluyorlar bole birsey yok ben kurtuldum. Darisi sizin basiniza. Bana istediginizi sorabilirsiniz. Elimden geldigi kadar yardimci olamaya calisicam . Ben cok aci cektim o surecte sizin ne hissettiginizi gayet iyi anliyorum.
Yaaa canım çok sevindimArkadaslar merhaba uzun suredir hpv virusuyle mucadele ediyorum. Cok şükürki dun negatif sonuc aldim. Hpv16 53 34 tipleri tasiyordum. Netten o kadar cok arastirma yaptimki korkudan oluyordum kanser oldugumu düşündüm okuduklarimda. Ve 8 ayda negatif olabildim cok sukur. Lutfen sizden ricam bu iletten kurtula biliyorsunuz korkmayin. Simdi size neler kullandigimi yazicam. Deflagyn 3 aylik bir tedavisi var ve cok duzenli bir sekilde 3 ay kullandim. Imutor vitamin 4 kutu gunde 2 kupa yesil cay ictim. Ayrica rusyadan bir ilac getittirdim.groprinosin isminde 1 hap cesididir. Ve cok kisa surede negatif olmama ben bile sasirdim. Herkese tavsiye ederim bu kullandigim ilaclari. Ayrintilarin hepsi yaziyor nette nasil kullanicaginiz konusunda. Lutfen korkmayin bu iletten kurtula bilirsiniz. Dr gördumki bu surecte hicbirsey bilmiyorlar bu hastalikla alakali. Bir cogu bu virüsten kurtulamicagimizi omur boyu tasiyici olucagimizi soyluyorlar bole birsey yok ben kurtuldum. Darisi sizin basiniza. Bana istediginizi sorabilirsiniz. Elimden geldigi kadar yardimci olamaya calisicam . Ben cok aci cektim o surecte sizin ne hissettiginizi gayet iyi anliyorum.
Canım cok cok cok sevindim. Darısı başımıza. Umut oldun bize. Peki bu sürecte cin olusumu var mıydı? Cinselliğe ara verdin mi? Ve o rusyadan getirdiğin ilaç bağışıklık için mi?
Yaaa canım çok sevindimbende sonuç bekliyorum umarım negatif alıp yazmak banada nasip olur çok geçmiş olsun inan çok sevindim senin adina
İnşallah canım benim coook teşekkür ederiz.Evt cinsellige ara verdim.kolposkopi oldum ve temiz cikti cin yoktu. Rusyadan getittirdigim ilac 8 gunluk bir tedavi ve bagisiklik sistemini yukselten bir ilac. Size sadece sunu solemek istiyorum bu hastaliktan kurtulunuyor morelinizi asla bozmayin ben aylarca uyku uyuyamadim. Netten ve dr larin konusmalarindan dolayi. Sadece bebim yaptiklarimi yaparsaniz ben inaniyorum kurtulucaginiza. Ki tip 16 icin en az 3 senede vucuttan atiliyor deniyordu ben 8 ayda attim vucudumdam.
Merhaba sizde hangi tip vardıTip 16 ve 18 gibi yüksek riskli hpv'si olan kişilerin smeari temiz çıksa bile kolposkopi yapılıp parça alınması gerekiyor. Bu çok basit bir işlem zaten. Normal jinekolojik muayene gibi sadece rahim ağzına bir sıvı döküyorlar çok çok hafif yanma hissi yapıyor. Daha sonra parça aliyorlar ve bir şey hissetmiyorsun. Aldıkları parçalar o kadar küçük ki zaten yara yapma gibi bi durum söz konusu değil. Kan pihtilarimiz o küçücük parçanın yerini dolduruyor. Benim alınan parçaların sonuçlari temiz gelmişti. Yani herhangi bir hücre değişikliği yoktu. Kolposkopiden 8 ay sonra da negatif çıktım. Hpv vücudumda 2 sene kaldı. Ahcc kullanmadım. Sadece birkaç ay Imutor kullandım. Ama negatif çıktıktan sonra eşimle çocuk düşündüğümüz için korunmadan iliskiye girdik ve içime kurt düştü araştırmaya başladım. Yeni yapılan araştırmalarda eşimizde hpv virüsü temizlenmemişse tekrardan bize bulasabilecegi yazıyor. Çünkü vucudumuz hpvye kalıcı bağışıklık sağlamıyor. (Aşı haricinde) Geçen seneye kadar eşimizden aynı hpv tipini yeniden kapmayacağımızı, çünkü o hpv tipine karşı bağışıklık kazandığımızı söylüyordu doktorlar. Bunun yanlış bir bilgi olduğu ortaya çıktı. O yüzden şimdi yeniden hpv testi yaptiracagim çünkü yeniden eşimden bana bulaş olmuş olabilir. Lütfen bu konuda bilinclenelim. Son olarak leep işleminden sonra hpv temizleniyor diye bir şey yok. Sadece rahim ağzındaki hücre değişiklikleri temizleniyor. Umarım birilerine faydasi olur yazdiklarimin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?