Hpv ilerledi rahim ağzı kanserine çevirdi bu yüzündenmi gecikti diye çok korkuyorumHiç duymadım böyle bir şey sıcaklardan dolayı gecikmiş olabilir ya da stres vs. varsa. Uzun süre olmazsanız kist vs. kontrol ettirin
Nasıl yani kanser mi oldunuz?Hpv ilerledi rahim ağzı kanserine çevirdi bu yüzündenmi gecikti diye çok korkuyorum
Hayır işte bilmiyorum olmaktan korkuyorum hpv olduğu icinNasıl yani kanser mi oldunuz?
Düşük riskli hpv varmış, iki smear negatifmiş yaş 24 kanser ne alaka? Çok korkuyorsanız kolposkopi olun baksınlar bozulma var mı yok muHayır işte bilmiyorum olmaktan korkuyorum hpv olduğu icin
Şuan köydeyim gidemiyorum 9.ayda gitcem ama adet gecikmesiyle alakası yoktur demiDüşük riskli hpv varmış, iki smear negatifmiş yaş 24 kanser ne alaka? Çok korkuyorsanız kolposkopi olun baksınlar bozulma var mı yok mu
Hiç duymadımŞuan köydeyim gidemiyorum 9.ayda gitcem ama adet gecikmesiyle alakası yoktur demi
Sizle konusmustuk hpv hakkında suan ne durumdasınız merak ettim en son cin 1 di sanırımHiç duymadım
Kolposkopiden 6 ay sonra smear verdim yine cin 1 geldi (geçen ay). Şimdi 6 ay sonra hpv ve smear testi tekrar edecek doktor eğer hpv yine pozitif gelirse ikinci kolposkopiyi yapacakSizle konusmustuk hpv hakkında suan ne durumdasınız merak ettim en son cin 1 di sanırım
Hmm ilerlememis en azından sevindirici haber umarım cin 1 de geriler biran önceKolposkopiden 6 ay sonra smear verdim yine cin 1 geldi (geçen ay). Şimdi 6 ay sonra hpv ve smear testi tekrar edecek doktor eğer hpv yine pozitif gelirse ikinci kolposkopiyi yapacak
İnşallahHmm ilerlememis en azından sevindirici haber umarım cin 1 de geriler biran önce