Hpv tiplemesi yüksek ve 4 adet olanlar

Yarabandim34

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2019
83
74
8
37
Merhaba arkadaşlar ,kafayı yememek için sizlere yazıyorum ,bende geçmeyen yoğun akıntı yüzünden hpv smear testi yaptırdım,smear temiz hpv de pozitif 4 adet yüksek risk taşıyan tıp çıktı,beni sevk ettiler kanuni. Devlet hastanesi jinekolog onkoloji ye,muayene sonrası kolposkopi istendi,aranızda yüksek risk birden fazla tip olan varmı,kansermiyim demekten kendimi yedim bitirdim ,ya varsa ya yayildiysa üstelik yeni kürtaj oldum boş gebelik sebebiyle 10 ay oldu nasıl oldu da anlamadılar bişey,şaştım kaldım Allah rızası için yardımcı olun a dostlar ,yoksa akıl sagligimdan olucam

İnsan olucegi günü bilse yaşayamaz ,biz bigun kanser olucagimizi ve bu virüsün gitmediğini bilerek nasıl yasiycaz hep tehlike halinde hep korkarak,ben işin içinden çıkamadım çıkan varsa bana yardım etsin şu mübarek günlerde,,

Canım sen kafayı mı yedin ? Ne kanseri sacmalama istersen.. vücudun bu virüsü atacak kolposkopi yaptır biyopsi olur büyük ihtimalle.. sonuca göre bi yol izlenir kanser olmayacaksin genital siğil başlığına gel canım

Canım siğil olmasına gerek yok o başlıkta herkes konuşuyor gel lütfen rahatlarsın bendede hpv var yalnız değilsin korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…