HPV testi

angel3105

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
29
0
1
43
Arkadaslar ben korunmasiz cok iyi tanimadigim biriyle iliski yasamistim aids testimi oldum ama burda bir kac arkadas hpv testide ol diye tavsiye ettiler sizce bu testi olmalimiyim 2 gundur bunu arastiriyorum bizlerde rahim agzi kanserine falan yol aciyormus.

Bence ne kadar test varsa yaptırmalısınız böyle şeyler Önemsenmeli

Evet dogru diyorsun arkadasim.Bende senin gibi dusunuyorum.Hpv konusunda uzman bir doktor buldum.Yarina randevu aldim sitesinde baya ayrintili bahsetmis ... asisida varmis hpv testini yaptirdiktan sonra onuda olmayi dusunuyorum hayat basimiza neler gelecegi belli olmuyor.Asi oldun mu sen peki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dun randevum vardi doktor Sedat Evlioglunda hpv icin cok tatli bir doktor hpv ile ilgili 15 dakikaya yakin konustu benle sonra muayene etti gozle gorulen bir genital sigil yok dedi ama hpv testi icin ornek aldi genede.Hpv micro array chip testi yapilacakmis su anda dunyadaki en hassas ve en cok tipe bakan hpv testiymis.Bakalim simdi sonuclari bekleyecegim.Dualariniz benle olsun kizlar...

Arkadasım HPV ilerlediği zaman rahım agzı kanserıne yol açabılıyor. Bende daha oncelerden arastırmıstım ve test olmustum bahsettiğin hpv micro array chip testi en iyi olanı umarım birsey cıkmaz testinde​

Her bilincli kadinin hpv testi olmasi lazim zaten.Ben birazcik isin icine girince ogrendim.HPV - AIDS ve daha bir cok hastalik var ve bunlarin hepsi cok onemli.
Hpv testim henuz cikmadi cikinca sizlerle paylasacagim umarim negatif cikar.

Her bilincli kadinin hpv testi olmasi lazim zaten.Ben birazcik isin icine girince ogrendim.HPV - AIDS ve daha bir cok hastalik var ve bunlarin hepsi cok onemli.
Hpv testim henuz cikmadi cikinca sizlerle paylasacagim umarim negatif cikar.
Test nasıl oluyor devlette oluyor mu ücretli mi aktarirmjsiniz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…