- 25 Kasım 2019
- 23
- 2
- 31
-
- Konu Sahibi mayisbahar
Aşı çok tehlikeli olsa jinekolojik onkoloji doktorları neden üstüne basa basa söylüyor mutlaka olun diyeHerkese Merhaba.
Ben de kandida ve hpv 16 var. Aslında doktorlar bana aşı ve kolposkopi önerdi ama ben gitmedim. Açıkçası doktorların hepsine güveniyorum dersem yalan olur. Hpv 16 sonucu sonrası ağladım kötü hissettim. Şansıma güzel canan Karatay hocam sakın aşı olmayın diye bir video paylaştı. Artık tamamen vazgeçtim aşı olmaktan. Sonra araştırmaya başladım ksde soru açtım biriyle tanıştım. Hala konuşuyoruz Allah razı olsun ondan. Arkadaşlar her şeyi kenara bırakın. Klordioksit ve gümüş suyu ile tanışın. Bizlere bu gümüş suyunu altın suyunu unutturanlar gün yüzü görmesin. Kansere kadar bir çok hastalığı tedavi ediyor. Ben daha korona öncesi modern tıbba inancımı kaybetmeye başlamıştım. Artık git gide şüphem artıyor. Bu sebeple korona zamanı da aşı olmadım.iyi ki olmadım. Çünkü korona zamanı aşı için baskı yapan dünya Sağlık örgütü koronadan sonra aşılar güvenilir değil diye açıklama yaptı. Her neyse ben size Klordioksit ve gümüş suyu araştırın diyorum. Ben şimdi Klordioksit kullanmaya başladım. Mms Klordioksit diye de araştırma yapın. Daha sonra gümüş suyu icicem. Su kadar diyorum ben iyi olacağım. Aşı falan olmucam. Çok tehlikeli. Ben gümüş suyu ve Klordioksit ile tedavi olmayı düşünüyorum. İsteyen olursa bir link verebilirim. Gruptaki insanların paylaşımlarını görürsünüz.
En sonda da kandidadan %100 kurtaracak bir kür var onu alcam. Çünkü bu laneti 6 yıldır çekiyorum. Doktorların hesabına göre çoktan kanser olmam gerekirdi. Ama olmadım. Hala iyiyim. Hpv ve kandida çok güçlüler ama ben karşı koyuyorum. Demek ki bende hala umut var. İlaç filan da pek kullanmadım bu arada. Mms Klordioksit ile tedavi olmayı düşünüyorum.
Umarim bu paylaşımım onterner tarafından kaldırılmaz.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama tip 16 da kolposkopi şart diye biliyorum bu konuyu ihmal etmemeniz tavsiye ederimHerkese Merhaba.
Ben de kandida ve hpv 16 var. Aslında doktorlar bana aşı ve kolposkopi önerdi ama ben gitmedim. Açıkçası doktorların hepsine güveniyorum dersem yalan olur. Hpv 16 sonucu sonrası ağladım kötü hissettim. Şansıma güzel canan Karatay hocam sakın aşı olmayın diye bir video paylaştı. Artık tamamen vazgeçtim aşı olmaktan. Sonra araştırmaya başladım ksde soru açtım biriyle tanıştım. Hala konuşuyoruz Allah razı olsun ondan. Arkadaşlar her şeyi kenara bırakın. Klordioksit ve gümüş suyu ile tanışın. Bizlere bu gümüş suyunu altın suyunu unutturanlar gün yüzü görmesin. Kansere kadar bir çok hastalığı tedavi ediyor. Ben daha korona öncesi modern tıbba inancımı kaybetmeye başlamıştım. Artık git gide şüphem artıyor. Bu sebeple korona zamanı da aşı olmadım.iyi ki olmadım. Çünkü korona zamanı aşı için baskı yapan dünya Sağlık örgütü koronadan sonra aşılar güvenilir değil diye açıklama yaptı. Her neyse ben size Klordioksit ve gümüş suyu araştırın diyorum. Ben şimdi Klordioksit kullanmaya başladım. Mms Klordioksit diye de araştırma yapın. Daha sonra gümüş suyu icicem. Su kadar diyorum ben iyi olacağım. Aşı falan olmucam. Çok tehlikeli. Ben gümüş suyu ve Klordioksit ile tedavi olmayı düşünüyorum. İsteyen olursa bir link verebilirim. Gruptaki insanların paylaşımlarını görürsünüz.
En sonda da kandidadan %100 kurtaracak bir kür var onu alcam. Çünkü bu laneti 6 yıldır çekiyorum. Doktorların hesabına göre çoktan kanser olmam gerekirdi. Ama olmadım. Hala iyiyim. Hpv ve kandida çok güçlüler ama ben karşı koyuyorum. Demek ki bende hala umut var. İlaç filan da pek kullanmadım bu arada. Mms Klordioksit ile tedavi olmayı düşünüyorum.
Umarim bu paylaşımım onterner tarafından kaldırılmaz.
Benim de cin 1.ne zamandır bu durumdasınız. Tedaviniz ne aşamadabende tip 16var. cin1im şuanda.
ocak ayında parça vermiştim yeni aldım sonucu. doktora gitmedim ama deflagyn ve ahcc kullanıyorumBenim de cin 1.ne zamandır bu durumdasınız. Tedaviniz ne aşamada
Anladım evli misin peki. Bir de yaş kaç. Evliysen korunma oluyor mu önerilerin neler. Deflagyn ve ahccyi doktor mu tavsiye ettiocak ayında parça vermiştim yeni aldım sonucu. doktora gitmedim ama deflagyn ve ahcc kullanıyorum
bekarım 26 yaşındayım. erkek arkadasım var korunduk ama bulasma ihtimali var biliyosunki. bisey diyemem yani bu konuda. arkadasım da hpv özel bir doktora gidiyo onda cin olmamasına rağmen bunları önermisti bende öyle aldımAnladım evli misin peki. Bir de yaş kaç. Evliysen korunma oluyor mu önerilerin neler. Deflagyn ve ahccyi doktor mu tavsiye etti
Hayır düşünmüyorum. Klordioksit gümüş suyu ve mineralli suya başladım. İyi olacağıma inanıyorum. Canan hocaya da güvenim var. Tam da teşhis aldığım gün video yayınladı. Bence söz araştırın dünyada hpv aşısı yüzünden felç kalan ya da ölen insanlar var.Yaşınız kaç bilmiyorum ama tip 16 da kolposkopi şart diye biliyorum bu konuyu ihmal etmemeniz tavsiye ederimumarım.en kısa zamanda atarsınız
Peki nasıl tedavi olmayı düşünüyorsunuz?bende tip 16var. cin1im şuanda.
deflagyn kullanıyorumPeki nasıl tedavi olmayı düşünüyorsunuz?
MERHABA AHCC Yİ RECETESİZ HERHANGİ BİR ECZANEDEN ALABİLİYORMUYUZocak ayında parça vermiştim yeni aldım sonucu. doktora gitmedim ama deflagyn ve ahcc kullanıyorum
evet ilaç değil oMERHABA AHCC Yİ RECETESİZ HERHANGİ BİR ECZANEDEN ALABİLİYORMUYUZ
Merhaba canım, arkadaşının doktoru İstanbul da G. P mı acaba?bekarım 26 yaşındayım. erkek arkadasım var korunduk ama bulasma ihtimali var biliyosunki. bisey diyemem yani bu konuda. arkadasım da hpv özel bir doktora gidiyo onda cin olmamasına rağmen bunları önermisti bende öyle aldım
Deflagyn i kolposkopi biyopsiden ne kadar sure sonra kullanmaya basladinizevet ilaç değil o
canım simdi gördüm mesajını hayır izmirdeyiz cünküMerhaba canım, arkadaşının doktoru İstanbul da G. P mı acaba?
1 ay falan sanırımDeflagyn i kolposkopi biyopsiden ne kadar sure sonra kullanmaya basladiniz
Bende sigiller çıkmıştı. Ben candida yüzünden sanıyordum. Hpv teşhisi ile onların da hpv sigilleri olduğunu anladım. Ben 2 ay klordioksit kullandım ve sigillerim hepsi gitti. Sonra boraks aldım her gün suyuna 1 çay kaşığı attım. Geçen kış gaitamda tenyalar parazitler çıkıyordu lavman yapınca. 2 hafta önce de gaitam temiz çıktı. Şimdi sadece kandida kaldı. Doktor o kadar ilaç kullandın kandida gitmediyse demek bağışıklık düşük sende dedi. Şimdi bağışıklık güçlendirici takviyeler kullanıyorum. Kendimj çok iyi hissediyorum. Tahmin ediyorum 1 yıl sonra tamamen ikisinden kurtulmuş olacağım. Ha ayrıca 8 ayda sadece sülük ile hpvden kurtulan biliyorum.Aşı çok tehlikeli olsa jinekolojik onkoloji doktorları neden üstüne basa basa söylüyor mutlaka olun diye
Bende sigiller çıkmıştı. Ben candida yüzünden sanıyordum. Hpv teşhisi ile onların da hpv sigilleri olduğunu anladım. Ben 2 ay klordioksit kullandım ve sigillerim hepsi gitti. Sonra boraks aldım her gün 1 litre suyuma 1 çay kaşığı attım. Geçen kış gaitamda tenyalar parazitler çıkıyordu lavman yapınca. 2 hafta önce de gaitam temiz çıktı. Şimdi sadece kandida kaldı. Doktor o kadar ilaç kullandın kandida gitmediyse demek bağışıklık düşük sende dedi. Şimdi bağışıklık güçlendirici takviyeler kullanıyorum. Kendimj çok iyi hissediyorum. Tahmin ediyorum 1 yıl sonra tamamen ikisinden kurtulmuş olacağım. Ha ayrıca 8 ayda sadece sülük ile hpvden kurtulan biliyorum.