- 1 Eylül 2023
- 14
- 1
- 20
- Konu Sahibi onlygirintheworl
Arkadaşlar selam çok tedirgin ve gerginim. Hpv şüphem olduğunu düşünüyorum. 19 yaşındayım 10 aylık bir ilişkim var 3 4 aydır da aktif bi cinsel hayatım var(ilk ve tek partnerim kendisi) yaklaşık 1 ay önce ilişki esnasında kanamam oldu ama 2 3 dakikalıktı açık pembe renginde ve tekrar devam etmedi ondan sonra da hiç kanamam olmadı ilişkinin sertliğine bağladım belki zorlamışımdır kanamıştır diye. Daha sonra erkek arkadaşımın penisinin ucunda(en uç kısmında) 2 3 tane beyaz küçük küçük şeyler çıktı. İnternetteki siğillerle pek bi alakası yok ürologa gitti ve yaktırdı. Bu iki olay olduktan sonra bende tamamen film koptu takıntılı bi hâle geldim sürekli arastirdim sürekli buradaki yazılanları okudum ve genital bölgeme takıntılı hâle geldim sürekli inceliyorum. 4 gün önce vajina girişinde beyaz apse tarzı bir şey gördüm ama siğile benzemiyordu yine de dokununca ele geliyor. Jinekolog randevum var 2 hafta sonra ilk defa gideceğim ve inanılmaz gerginim gerek bir şey çıkacak diye gerek de Türkiyedeki ahlak tabularindan dolayı nasıl tavır göreceğim diye. Sizlerle konuşmaya ihtiyacım var. Ben mi abartıyorum bir şey var mıdır? Nolur fikirlerinizi paylaşın anksiyetem tavan yapmış durumda