Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim alelacele oldu özelde yaptıracağım kolposkopiyi hemenİnş çıkmaz. Bende çarşamba olacağım kolposkopi
izmirdeyseniz neslihan hanıma gidin op dr neslihan gürbüz kendisinin ilacını kullandım italyadan patentini aldığı türkiyede ürettiği bir ılac kendisi hastanede hastalarına verıyor suan satısa cıkmıs hepsiburadada satılıyor ben hastane yakın dıye ordan alıyorum yakında eczanede de olacak dıye duydum adı ''hapyvir '' içinde c vitamini egcg glutatyon ve ahcc var iyileşmeyi vucuddan atmayı saglyan tum bılesenler yanı kızlar alın aldırınMerhaba arkadaşlar. Smear testim ascus çıkmıştı bugün de hpv testi maalesef pozitif çıktı. Yarın kolposkopi olacağım dua edin inşallah kötü bir şey çıkmaz.
Bende yakında yapacağım, sonuçlarınız nasıl çıktı acaba. Veya kaç günde çıktıBenim alelacele oldu özelde yaptıracağım kolposkopiyi hemen
Cin 1 çıktı. Sizin smear ve hpv testi pozitif miydiBende yakında yapacağım, sonuçlarınız nasıl çıktı acaba. Veya kaç günde çıktı
Smear temiz ama hpv 16 pozitif olduğu için kolposkopi yapacağım. Devlette ne kadar süre sonraya veriliyor randevuCin 1 çıktı. Sizin smear ve hpv testi pozitif miydi
20gün sonraSmear temiz ama hpv 16 pozitif olduğu için kolposkopi yapacağım. Devlette ne kadar süre sonraya veriliyor randevu
En iyisi özelde yaptırmak. 16 pozitif diye üzülüyorum açıkçası. Siz takviye be kullanıyorsunuz20gün sonra
Ben hem özelde hem devlette yaptırdım eş zamanlı. İkisi de sonuç olarak aynı çıktı. Ama devlet çıkasıya kolposkopi oldum biyopsi sonucu çıktı üstüne üstlük profesöre bile gittimEn iyisi özelde yaptırmak. 16 pozitif diye üzülüyorum açıkçası. Siz takviye be kullanıyorsunuz
Kullanmıyorum doktor bişey önermdi.venim 16,18 hariç yüksek riskli gruptan birisi pozitif çıktı maalesefEn iyisi özelde yaptırmak. 16 pozitif diye üzülüyorum açıkçası. Siz takviye be kullanıyorsunuz
Devlette Smear yaptınız anladığım kadarıyla. Ben kolposkopi olacağım. Smear 4 ay önce temiz çıktı ama şu an çok rahatsızım. Bir an önce kolposkopi olmak istiyorum.Ben hem özelde hem devlette yaptırdım eş zamanlı. İkisi de sonuç olarak aynı çıktı. Ama devlet çıkasıya kolposkopi oldum biyopsi sonucu çıktı üstüne üstlük profesöre bile gittim
Devlette Smear yaptınız anladığım kadarıyla. Ben kolposkopi olacağım. Smear 4 ay önce temiz çıktı ama şu an çok rahatsızım. Bir an önce kolposkopi olmak istiyorum.
Hiç şikayetiniz olmadı mı yanma, kaşıntı, veya ağrı gibiKullanmıyorum doktor bişey önermdi.venim 16,18 hariç yüksek riskli gruptan birisi pozitif çıktı maalesef
Akıntı problemim vardı kasıkta ağrım okuyor bir de aradaHiç şikayetiniz olmadı mı yanma, kaşıntı, veya ağrı gibi
Evet hem özelde hem devlette smear yaptırdım. Yani özel pozitif çıkınca ketemde hpv verdim. O esnada devlette tekrar aldılar ikisini birden ikinin de sonuçları birbiriyle uyumlu. Sonra özelde kolposkopi oldum.doktor kolposkopi sonrasında temiz olduğunu korkulacak bir durum olmadığını temiz çıkacağını söyledi hatta biyopsi yapılacak yer bulamadığını benim içimin rahatlaması için biyopsi yaptığını söyledi. Ama sonuç cin 1 çıktı acil gel leep yapalım dedi. Tabiki gitmedim. Bana temiz çıkacak bişey yok diyen dokotara nasıl leep yaptırabilirdim.hemen jinekolojik onkolojiye profesöre gittim 3ay sonra kontrol dedi bakalım artık hayırlısı olsun. Kötü düşünmemeye çalışıyorumDevlette Smear yaptınız anladığım kadarıyla. Ben kolposkopi olacağım. Smear 4 ay önce temiz çıktı ama şu an çok rahatsızım. Bir an önce kolposkopi olmak istiyorum.
Ki cin1 de leep yapılmıyor genelde. Bende özelde kolposkopi olacağım. Daha sonra bir kez de devlette Smear olacağım. Rahatsızlıklarım mevcut yanma vs. Çok can sıkıcı ya. İşime gücüme odaklanmakta zorlanır oldum.Evet hem özelde hem devlette smear yaptırdım. Yani özel pozitif çıkınca ketemde hpv verdim. O esnada devlette tekrar aldılar ikisini birden ikinin de sonuçları birbiriyle uyumlu. Sonra özelde kolposkopi oldum.doktor kolposkopi sonrasında temiz olduğunu korkulacak bir durum olmadığını temiz çıkacağını söyledi hatta biyopsi yapılacak yer bulamadığını benim içimin rahatlaması için biyopsi yaptığını söyledi. Ama sonuç cin 1 çıktı acil gel leep yapalım dedi. Tabiki gitmedim. Bana temiz çıkacak bişey yok diyen dokotara nasıl leep yaptırabilirdim.hemen jinekolojik onkolojiye profesöre gittim 3ay sonra kontrol dedi bakalım artık hayırlısı olsun. Kötü düşünmemeye çalışıyorum
Benm yanma değil de akıntı problemim çok fazla. Profesör takip dedi bakalım 3ay sonra ne olurKi cin1 de leep yapılmıyor genelde. Bende özelde kolposkopi olacağım. Daha sonra bir kez de devlette Smear olacağım. Rahatsızlıklarım mevcut yanma vs. Çok can sıkıcı ya. İşime gücüme odaklanmakta zorlanır oldum.