Hpv siğil

iamamother

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
3
0
36
İngiltere
merhaba arkadaslar.5 aylık hamileyim.en mutlu zamanalrım olması gerekirken surekli aglıyorum.cunku oral(agızımın icinde) ayrıca genital siğillerim var.sigortam yok.özele gidicem mecbur ama cok masraflı olurmu acaba diye korkuyorum.oral siğiller daha cok korkutuyo beni.onun tedavi sekli nasıl acaba.ooff kafamda milyontane soru var.bu siğillein yakılması cok pahalımı?ayrıca kanser olmaktan cok korkuyorumm

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...enital-sigillerhpv-human-papilloma-virus.html

canım korkma. yukarıdaki linkte sayfalar dolusu paylaşımlar var bu konuda. virüs bulaştıktan (1 ay,1 yıl...süre farketmez)sonra hamile kalınınca vücudun bağışıklık sistemi baskılandığı için siğil oluşabilirmiş. Siğil çıktıysa kansere dönüşme ihtimali düşük. Siğilsiz, yüksek riskli tiplerden bile bulaşmış olsa çok az bir kısmı kötü huyluya dönüşüyormuş bu hastalıkta. oral hpv için kbb uzmanı, diğeri için jinekolojik onkolojide uzman birine gitmelisin. oral siğillerin de çözümü var. hamile olduğun için belki doğumu bekleyebilirler bir işlem yapmadan önce. bir an önce dr a gitmende fayda var. geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…