Hpv siğil

uykucubiri

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2018
132
26
13
Arkadaşlar merhaba bu hpv nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz belirtileri ne oluyor yaşayan bilen varsa yardımcı olabilir mi bilgilendirmek için? Kaşıntı yanma acı yapıyor mu? Çabuk mu yayılıyor siğiller?

Son düzenleme:
canim kisiden kisiye degisir bazilari sadece dokundugu zaman temizlik yaparken fark ediyor.ama benimki cok aciyla oldu yuruyemiyordum acidan.Malesef simdia ci gecti ama kendi duruyor

canim kisiden kisiye degisir bazilari sadece dokundugu zaman temizlik yaparken fark ediyor.ama benimki cok aciyla oldu yuruyemiyordum acidan.Malesef simdia ci gecti ama kendi duruyor
Anladım canım geçmiş olsun peki çok çok küçük olabiliyorlar mı yoksa fark edilicek gibi normal bir siğil şeklinde mi oluyor

Arkadaşlar merhaba bu hpv nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz belirtileri ne oluyor yaşayan bilen varsa yardımcı olabilir mi bilgilendirmek için? Kaşıntı yanma acı yapıyor mu? Çabuk mu yayılıyor siğiller?

Bu siğille HPV denen virüs yüzünden çıkıyor. Cinsel bölgede küçük beyaz ve pembe renkli çıkarabiliyor. Acı yapmıyor ama kaşıntı yapıyordu bende. Bu hastalığı tedavi etmezsen çabucak yayılıyor. Yayılana kadar tedavi olmak istemiyordum ama yayılınca eşimle beraber Avrupa Cerrahi hastahanesine gittik ve Yasir Göze bey bizi tedavi etti. O siğilleri dondurarak vücudumuzdan acısız bir şekilde attı. Sana da tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…