Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende smear testi verdim cin1 çıktı HPV testi fe verdim sonuçları bekliyorum doktorunuz birşey demedi miArkadaşlar hpv pozitif olduğumu 2 hafta önce öğrendim psikolojim çok kötü yemek falan yiyemiyorum bu virüsü atlatan varmı varsa ne kadar sürede atlattınız nolur yardım edin çok kötüyüm
Smear aldı sadece negatif geldi ama hpv testi yapmadı siğilleri yaktı sadece hpv testi yaptirmam gerekirmiBende smear testi verdim cin1 çıktı HPV testi fe verdim sonuçları bekliyorum doktorunuz birşey demedi mi
Evet yaptırın önemli tabikii allah korusun yüksek riskli HPVlerde varSmear aldı sadece negatif geldi ama hpv testi yapmadı siğilleri yaktı sadece hpv testi yaptirmam gerekirmi
Vücuttan tamamen atılıyomu bu virüs ?Evet yaptırın önemli tabikii allah korusun yüksek riskli HPVlerde var
Yanlıs bilmiyorsam belli bi süre sonra atılıyorVücuttan tamamen atılıyomu bu virüs ?
Sormak istediğin ne varsa yardımcı olayım yeterince bilgi sahibi oldum maalesef bu konudaArkadaşlar hpv pozitif olduğumu 2 hafta önce öğrendim psikolojim çok kötü yemek falan yiyemiyorum bu virüsü atlatan varmı varsa ne kadar sürede atlattınız nolur yardım edin çok kötüyüm
Vücuttan atabilecekmiyim bu virüsü kesin çok korkuyorumSormak istediğin ne varsa yardımcı olayım yeterince bilgi sahibi oldum maalesef bu konuda
yaşın kaç bilmiyorum evli misinVücuttan atabilecekmiyim bu virüsü kesin çok korkuyorum
Yaşım 24 bekarımyaşın kaç bilmiyorum evli misin
Bu virüste yaş çok önemli 30 yaşına kadar bağışıklığın yenme ihtimali çok yüksek şimdi öncelikle yapman gereken hpv testi yaptırman sen de siğil çıkmış sadece belki kanser yapan tipleri yok sen de öyle olsa bile her şeyin çaresi var endişelenme ilk bi testini yaptır ondan sonra bu süre zarfında o bulaştıran kişiyle birlikte olacaksan mutlaka korun çünkü sen de geçse onda devam etse gene sana bulaştıracak ya da onun geçecek sen yani bu bi dönüşüm eğer hayatında ki insanla devam edeceksen ikinizin de tedavi olması ve korunması lazım hpv testini yaptırdın hangi tipi olursa olsun öncelik sigara kullanıyorsan bırak ve bir kan testi verip d vitamini ve b12 folik asit değerine baktır benim gittiyim tüm doktorlar bu değerlerin düğüklüğünün hpv ti vücuttan atmayı güçlendirdiğini düşünüyor mutlaka değerlerine baktır ve düşükse takviyelerini kullan sonra artık belli bir süre negatife dönene kadar doğal şeyler ye ev yoğurdu ev sirkesi turşu sebzeler meyveler bol bol sporunu da yap moralini de sağlam tut hem belki önemsiz tipini taşıyorsun ya da önemli dahi olsa erkenden farkettiğim için mutlu ol en kötüsü olsa dahi kanserleşene kadar bi ton işlem yapıyolar bunu durdurmak için sadece negatif olana kadar düzenli doktora git ve mutlaka artık hpv de olsan aşı ol çünkü sana bulaşmayan tiplerden koruyor ve ya bi daha başkasından almanı engelliyor biz alımızı olduk 1 buçuk sene bakma ben de bu sana dediklerimi yapmadım taki geçen ay gittik eşimin bir buçuk sene de negatif olmuş benim hala 16 duruyor 53 negatif olmuş ama bişey yapmadım sadece doktorum verdiği takviyeleri içtim başka da bişey yapmadım ama sigara içmeye devam sağlıksız şeyleri yemeye devam eşim negatif olunca ba na bir hırs geldi sigarayı bıraktım ev yoğurdu yaptım ve olup kurtulan çoğu insan propolis kullanmış onu kullanmaya başladım ve vitamin değerlerim çok düşük özellikle d onları da kullanıyorum geçen hafta 1 buçuk sene de hpvyi vücudumdan atamadığım ve hala en yükseği taşıdığım için onkoloji doktoruna yönlendirdiler biyopsi yapsınlar diye yaparken kamerayla ben de rahmimi gördüm bi yerde bi beyaz kabarcık gördü büyük ihtimalle cin1 gelecek senin dedi umursamaz bir şekilde ama ben ona bile üzüldüm sonuçta hpv artık rahmimde de uyarı vermeye başladı ilerleyince cin2 cin3 sonra kanar olunuyor ama cin1 çok erken bir evre tedavi edilmesi açısından bakalım benim sonucum ne gelecek ama çoğu doktor çocuk falan da yoksa cin1 geriler diye hiçbir işlem yapmıyor bağışıklığını güçlü tut kontrollerini aksatma diye belki vücudundan atarsın belki düzenli gidersen biraz ilerler ona da hemen müdahale diyorlar zaten ama dediğim gibi bunlar benim tipim için geçerli sen de hangi tip var o bile belli değil ki dahaYaşım 24 bekarım
Buna ne diyeceksin? Adama hpv bulaşırtırmaktan korkmuyorsun. Allah'tan korkmuyorsun. Adama acıdım ya. Senin gibilerin eline düşüyor. Kimbilir ne hayaller kuruyor adam.Arkadaşlar hpv pozitif olduğumu 2 hafta önce öğrendim psikolojim çok kötü yemek falan yiyemiyorum bu virüsü atlatan varmı varsa ne kadar sürede atlattınız nolur yardım edin çok kötüyüm