Ya bende ağzımda yara vs yara boğazda agri vs yok kbbye gitsem muayene yaparmi bişey yok ya hanı ne gibi muayene yaparAğızda ya da boğazda hpv ye bağlı enfeksiyon olup olmadığını ögrenmek icin kontrol gerekli ihmal etmeyin.
Siz yine de gidip muayene olun belki ağız ici bir test ister doktor.Ya bende ağzımda yara vs yara boğazda agri vs yok kbbye gitsem muayene yaparmi bişey yok ya hanı ne gibi muayene yapar
Tşk ederm yeni konu açtım orayada yazdım baksrmsn Psikolojik olarak çöktüm artıkSiz yine de gidip muayene olun belki ağız ici bir test ister doktor.
Okudum konuyu,hpv cinsel yolla bulasan bir virüs,evliymissiniz esiniz de tahlilleri yaptırmıs herhalde ,bazı türleri genital sigillere yol acıyor sizinde bu sekilde olmus.Cocuklarınıza bulasmaz.Tşk ederm yeni konu açtım orayada yazdım baksrmsn Psikolojik olarak çöktüm artık
Yok eşim tahlil yaptırmadi ama onda görünürde bişey Yok tertemiz yanı siğil kaşıntı akıntı hiç bişey Yok sanrm erkeklere bişey olmuo bize oluoOkudum konuyu,hpv cinsel yolla bulasan bir virüs,evliymissiniz esiniz de tahlilleri yaptırmıs herhalde ,bazı türleri genital sigillere yol acıyor sizinde bu sekilde olmus.Cocuklarınıza bulasmaz.
Size nasıl bulastı bu virüs? Esinizde pozitif degilse de tasıyıcıdır??baska bir iliski durumu yok ise.Yok eşim tahlil yaptırmadi ama onda görünürde bişey Yok tertemiz yanı siğil kaşıntı akıntı hiç bişey Yok sanrm erkeklere bişey olmuo bize oluo
Eşimin pozitif olup olmadığını bilmiormki biz üç yıl önce ayrıldık ve 9 ay ayrı kaldık o süreçte benmde onunda başka kişilerle iliskilerimiz oldu ama benmi ondan omu benden kaptı bilmiyoruzSize nasıl bulastı bu virüs? Esinizde pozitif degilse ??
Eşimin pozitif olup olmadığını bilmiormki biz üç yıl önce ayrıldık ve 9 ay ayrı kaldık o süreçte benmde onunda başka kişilerle iliskilerimiz oldu ama benmi ondan omu benden kaptı bilmiyoruzSize nasıl bulastı bu virüs? Esinizde pozitif degilse ??
İşte benm sigillerim çıktı bu yüzden doktora gittim yaktı o sonuçlar pozitif çıktı bende o şekilde öğrendim hpvyiSize nasıl bulastı bu virüs? Esinizde pozitif degilse de tasıyıcıdır??baska bir iliski durumu yok ise.
Anladım,o zaman bu ayrılık sürecinde ikinizin de iliskilerinizden olabilir.Esinizde tahlil yaptırsın ki tedavi oluyorsunuz hem onun için hem sizin icin bulasma riski yeniden olusmamıs olur.Eşimin pozitif olup olmadığını bilmiormki biz üç yıl önce ayrıldık ve 9 ay ayrı kaldık o süreçte benmde onunda başka kişilerle iliskilerimiz oldu ama benmi ondan omu benden kaptı bilmiyoruz
Ben aşı oluyorum tekrar edermi o ne gibi tedavi uygulamalı napcazAnladım,o zaman bu ayrılık sürecinde ikinizin de iliskilerinizden olabilir.Esinizde tahlil yaptırsın ki tedavi oluyorsunuz hem onun için hem sizin icin bulasma riski yeniden olusmamıs olur.
Aşı genital sigillere ya da rahim agzı kanserine yol acan virüslere karsı koruma saglar yani tüm türlerine karsı koruma saglamıyor.Esinizde olup olmadıgını bilmiyorsunuz o da tahlil yaptırdıgında varsa virüsün türü belli olur.Hekim sonuca göre uygun tedaviyi baslatır.Onda yoksa zaten sorun çıkmaz tedavi oluyorsunuz..Emin olun diye gitsin dedim.Uroloji bölümünden durumu anlatip tetkikleri yaptırır.Ben aşı oluyorum tekrar edermi o ne gibi tedavi uygulamalı napcaz
Teşekkür ederim işte bende tam olarak şunu anlamıyorum bende pozitifi öğrendikten çok sonra aşı oldum ve fitil kullanıyorum yani bu süreçte aşınin faydasi olurmu acabaAşı genital sigillere ya da rahim agzı kanserine yol acan virüslere karsı koruma saglar yani tüm türlerine karsı koruma saglamıyor.Esinizde olup olmadıgını bilmiyorsunuz o da tahlil yaptırdıgında varsa virüsün türü belli olur.Hekim sonuca göre uygun tedaviyi baslatır.Onda yoksa zaten sorun çıkmaz tedavi oluyorsunuz..Emin olun diye gitsin dedim.Uroloji bölümünden durumu anlatip tetkikleri yaptırır.
Aşı var olan virüsü ve sigili tedavi etmez gelecekteki bulasabilecek hpv virüsüne karsı koruma saglar.Düzenli kontrollere gitmelisiniz bu yüzden,bağışıklıgınızı güclendirin.Bağışıklık sistemi bu virüsü vücuttan temizleyebiliyor.Teşekkür ederim işte bende tam olarak şunu anlamıyorum bende pozitifi öğrendikten çok sonra aşı oldum ve fitil kullanıyorum yani bu süreçte aşınin faydasi olurmu acaba
Bizde de aynı durum var. Eşimde hiçbir şey yok. Bende siğil çıktı. Hpv tiplemem negatif olmasına rağmen.Yok eşim tahlil yaptırmadi ama onda görünürde bişey Yok tertemiz yanı siğil kaşıntı akıntı hiç bişey Yok sanrm erkeklere bişey olmuo bize oluo